bienek Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 I cyk, pyk kawałek dachu już jest 2 1
Gesiu_15 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 @bienek i do przodu Czym będziesz krył blachą ? Elektrykę zrobić , tynki pomalować i garaż jak nowy
bienek Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Tak, będzie blacha taka jak na wiacie, żeby razem współgrało wizualnie. Tynki będą nowe i posadzka też. Plusem tej sytuacji będzie lepsze dostosowanie "mojego" stanowiska :)
vaio Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Brawo szybko idzie,zdrowie dopisuje rodzince
bienek Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Brawo szybko idzie,zdrowie dopisuje rodzinceSezon na wylewki jeszcze się nie zaczął na dobre więc tato wykorzystuje ten czas. Ale już w przyszłym tygodniu nie będzie nic ruszone bo już trzeba będzie pracować.Najważniejsze żeby zrobić te najgrubsze rzeczy a później pewnie będzie kończone sobotami..
Moderator BiałyGTi Opublikowano 6 Marca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Fajnie ze cos juz dzialasz trzymam kciuki zeby sprawnie to poszlo :). Z checia zobacze relacje z pierwszego auta ktore tam stanie
Tomas-sg Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Jest progres wytrwałości Kamil ! Jak tylko wrócisz do lakiernictwa daj znać.
bienek Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 Jest progres wytrwałości Kamil ! Jak tylko wrócisz do lakiernictwa daj znać. Dzięki.No powoli widać światełko w tunelu. Teraz tak sobie chce przygotować stanowisko żebym miał warunki do lakierowania i detailingu.
Tomas-sg Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 @bienek bardzo bardzo trzymam kciuki Któregoś dnia zacznę odbudowę swojego autka. A dla takiego fachowca jak Ty warto poczekać i zawieźć na koniec świata
Tommy Lee Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 11 godzin temu, bienek napisał: Teraz tak sobie chce przygotować stanowisko żebym miał warunki do lakierowania i detailingu. Też trzymam kciuki za szybką odbudowę i powrót do "normalności". 11 godzin temu, Tomas22 napisał: Któregoś dnia zacznę odbudowę swojego autka. A dla takiego fachowca jak Ty warto poczekać i zawieźć na koniec świata Sam chciałem z nowym rokiem przyjechać na małe poprawki lakiernicze no ale pożar mnie ubiegł, może bliżej wakacji się uda
Administrator AreK Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Kolejne info z centrum dowodzenia. Pieniądze które zebraliśmy na zrzutka.pl powinny być już na koncie Kamila. Przypomnę... Razem zebraliśmy 4500,60 zł Melduję zatem wykonania zadania 1 3
bienek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Kolejne info z centrum dowodzenia. Pieniądze które zebraliśmy na zrzutka.pl powinny być już na koncie Kamila. Przypomnę... Razem zebraliśmy 4500,60 zł Melduję zatem wykonania zadaniaPotwierdzam, dostałem. Dziękuję jeszcze raz wszystkim za wsparcie!! 4 1 6
bienek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Konstrukcja dachu już jest. Blacha czeka na założenie i stoi nowy porządny komin :) już nie mogę się doczekać aż będę mógł coś podziałać w środku.. 1
paperson Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @bienek czekam na jakieś prace lakiernicze. Masz chłopie fach w rękach
bienek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 [mention=4462]bienek[/mention] czekam na jakieś prace lakiernicze. Masz chłopie fach w rękach Jak się coś lubi to samo wychodzi ;) teraz będę miał odpowiednią wentylację, więc będę mógł profesjonalnej podziałać w tym kierunku. 1
bienek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Jeszcze jedna bardzo ważna sprawa. Jak wiecie kolega BiałyGTI prowadził zbiórkę kosmetyków i akcesoriów. Nazbierało się tego trochę i korzystając z okazji podjechałem na targi motorshow w Poznaniu, gdzie osobiście spotkałem się z Pawłem i miałem okazję poznać Arka i kilku partnerów forum. Oto lista firm i osób, które mnie wsparły: ProElite Mx Nowicki Detailer's Magic 4Detailer GoodStuff/Work Stuff NAT ADBL RRC Maxifi MrCleaner Funky Witch SamochodoweKosmetyki Shiny Garage Royal Pads rafalk (Użytkownik KA) Tomas22 (Użytkownik KA) Farecla ProElite Mx Nowicki Detailer's Magic 4Detailer GoodStuff/Work Stuff NAT ADBL RRC Maxifi MrCleaner SamochodoweKosmetyki Shiny Garage Royal Pads rafalk (Użytkownik KA) Tomas22 (Użytkownik KA) Farecla Na targach miałem okazję niektórym osobiscie podziękować, ale nie wszyscy z tej listy byli obecni. Dziękuję jeszcze raz, Pawłowi, Arkowi i wszystkim, którzy dołożyli swoją cegiełkę żebym szybciej mógł zająć się tym co najbardziej lubię. 3
Tomas-sg Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @bienek pochwal się jak to tam u Ciebie wygląda
bienek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Tak wyglądało w bagażniku u Pawła w aucie. Na razie z braku miejsca wszystko stoi w pudełkach w piwnicy. Wszystko zostało trochę pomieszane żeby się spakować więc nie wiem co jest konkretnie od kogo, ale jest sporo fajnych produktów i kilka z nich już miałem okazję użyć :)
Moderator Domel Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 4 godziny temu, bienek napisał: Farecla Po testuj pasty które dostałeś i daj znać Bez kitu robią robotę pzdr.
Pajko Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @bienek cieszę się że mogłem dołożyć swoją „cegiełkę” .
sparco0 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Prace widzę idą ostro do przodu, czyli wszystko dobrze się ułoży. W bagażniku ladne fanty widzę
vaio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Trzymam kciuki chlopie żeby wszystko szybko się udało
bienek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Po testuj pasty które dostałeś i daj znać Bez kitu robią robotę pzdr.Na pewno protestuje. Fajnie tez wygląda ich rotacja.. ciekawe jak się sprawdzi w porównaniu do flexa. [mention=4462]bienek[/mention] cieszę się że mogłem dołożyć swoją „cegiełkę” . Dzięki :) 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @bienek Nie tylko ja bralem udzial w pomocy dla ciebie ale o tym dowiesz sie za niedlugo jeszcze chwile i sie kazdy dowie co kto po co i dlaczego Niech chemia, maszyny i reszte sluzy ci jak najlepiej i tak jak rozmawialismy odwdziczysz sie relacjami z prac na forum. Mi bylo bardzo milo poznac ciebie jak i Twojego Tate szkoda ze bylo malo czasu na pogawedki. Czekam na twoja relacje jak bedziesz otwieral kartony a tam sie beda wysypywac same dobrocie 1
Rekomendowane odpowiedzi