Kuba95 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Trzymam kciuki za młodego. Głowa do góry, będzie dobrze
bienek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zdrówka dla młodego wszystko będzie dobrze. Musi [mention=4462]bienek[/mention] tenzi w środę ma wysłać pake do Ciebie z tą ważna chemia do czyszczenia. Będzie miał kto ją odebrać w razie w? Moja mama będzie raczej do czwartku w domu. W piątek pewnie przyjedzie do szpitala więc nie będzie kto miał odebrać w tym dniu. W następnym tygodniu, a przynajmniej w pierwszej części maluch będzie na ojomie więc też raczej, ktoś będzie w domu z racji braku odwiedzin.
Birkhof Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 w piątek planowana jest operacja serduszka...Trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
smerf91 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 @bienek trzymamy wszyscy kciuki! Wszystko będzie dobrze Powodzenia dla małego!!
Michał82 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 @bienek Trzymamy kciuki za zdrowie małego
Strus Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 18 minut temu, smerf91 napisał: trzymamy wszyscy kciuki! Tylko się pod tym podpiszę Informacyjnie jedynie podrzucę, że do akcji włączyła się również firma Evoxa
Adaszek96 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Będę się modlił w intencji Twojego syna. Trzymam kciuki!
PROPER Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Powodzenia ! Też dorzucę coś od siebie.
Qlimaxss Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Trzymam mocno kciuki za zabieg;)
keza Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 @bienek trzymam kciuki za powodzenie operacji, będzie wszystko dobrze.
Lukasz-odkrywca Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Trzymam kciuki i również się pomodlę bo wiara czyni cuda. ;)
Grzechu23 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Będzie dobrze! Jesteśmy z wami!
ANB Karol Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Życie to ciągła walka Powodzenie i życzę by wszytsko się udało. Zdrowia i Siły !!!
Dystrybutor tenzi Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Życzymy powodzenia całej Rodzinie, na wszystkich polach. Paczka od nas powinna dziś dojść.
bienek Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Hej,Mama mnie poinformowała, że doszły jakieś paczki. Jeszcze nie wiem od kogo, ale bardzo Wam dziękuję. Jak wrócę z moim maluchem do domu to na spokojnie wszystko przejrzę i będę dziękował każdemu z osobna.Sprawa najważniejsza z tych najwazniejszych!!Mój kochany syneczek miał jednak wczoraj operacje. Wg lekarzy wszystko przebiegło super. Widać było na ich twarzach zadowolenie z dobrze wykonanej roboty :)Mój mały siłacz w niecałe 20 godzin po 4.5 godzinnej operacji, jak nas zobaczył od razu zaczął się brać do siadania!!!"Czytał" swoją bajeczkę i bawił się zabawka. Nie mogliśmy uwierzyć w to co widzimy!Nie chce zapeszać, ale od września 2017 kiedy po badaniach 3d dowiedzieliśmy się, że nasze dziecko będzie miało wadę serca, po raz pierwszy czuje jakby spadł ze mnie 100 tonowy ciężar.. Jestem prze szczęśliwy i mam nadzieję, że dalej będzie już tylko lepiej i wkrótce będę miał najcudowniejszego malego pomocnika jakiego można sobie wymarzyć.W takiej chwili człowiek nabiera nowych sił i chęci do życia bo nie ma nic cudowniejszego niż uśmiech swojego wyleczonego dziecka. 10 14 4
Tomas-sg Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @bienek cieszy mnie ta wiadomość i to bardzo ! Trzymaj się chlopie i mam nadzieję kiedyś do zobaczenia
Birkhof Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Super wiadomość, cieszę się. Będzie git. Piona!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Strus Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Niezmiernie mnie to info cieszy. Trzymajcie się i szybkiego powrotu do domu
PiterG Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @bienek wspaniała wiadomość. Zdrowia dla Was. Piona Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Marros Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Cały czas czekałem na taką wiadomość, że z Twoim synkiem jest lepiej Super!! Niech wraca do sił po operacji i rośnie silny, zdrowy i duży
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Mega sie ciesze wspaniala wiadomosc, bardzo sie ciesze
Gość Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @bienek Maluszek zdrowy, garaż niedługo też - jest dobrze, będzie jeszcze lepiej:) miłego weekendu, wypocznijcie
Gesiu_15 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Świetna wiadomość Dużoo zdrówka dla Małego , będzie wszystko dobrze
rapmen93 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @bienek nic mnie tak dziś nie ucieszyło, jak ta informacja wszystko teraz będzie dobrze! Sam jestem po operacji, co prawda 2 tygodnie, ale zbijam piątkę z Twoim synkiem 1
smerf91 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Super! Trzymajcie się i szybkiego powrotu do codzienności!
Rekomendowane odpowiedzi