Birkhof Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2019 @kecav Dzięki za rozjaśnienie sprawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
antek1987 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Czyżby ręcznik od Work Stuff - King w 5:19s...
Qlimaxss Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 @antek1987 Już było to poruszane na forum tylko kolega @Domel to wychwycił ale na innym filmiku od White Details . Nawet @Good Stuff wypowiadał się na ten temat ze to podobny twór i nie maja na niego monopolu na rynku;) 1
antek1987 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 @Qlimaxss właśnie coś mi świtało ale nie byłem pewien dzięki za sprostowanie sprawy
wojtek1788 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 Wkleić nie wkleić oto jest pytanie:) A co tam śledzę to forum prawie od kiedy istnieje więc łapcie:) Jest to nasz kanał, czemu piszę nasz dowiecie się z wideo:) Kanał ma dopiero tydzień ale codziennie nagrywamy nowe materiały, jest to dla nas bardzo duża frajda mimo stresu który towarzyszy:) Będziemy raz lub 2 razy w tygodniu wklejać nowe video:) Będą ciekawe testy, poradniki, oraz nasze codzienne życie, zobaczycie jak rozwija się nasza firma marzeń, która ma dopiero 6 miesięcy:) Pozdrawiam https://m.youtube.com/channel/UCB0QUKsts3i5kr8Fw710jGA 1
wyimaginowany88 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 Właśnie oglądam pierwsze video z prac nad Jaguarem i już mi się kanał podoba . A Ziębice całkiem blisko, tylko 30km ode mnie, byłem parę razy pozdro 1
Moderator Domel Opublikowano 17 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 27 minut temu, wojtek1788 napisał: Będą ciekawe testy, poradniki, oraz nasze codzienne życie, zobaczycie jak rozwija się nasza firma marzeń, która ma dopiero 6 miesięcy:) Zachęcamy do zostania partnerem forum Zawsze to możliwość reklamy i pochwaleniem się swoimi projektami
Eidos71 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 Takie filmy uwielbiam oglądać... I ten kanał generalnie: 3 1 1
Administrator AreK Opublikowano 6 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Jaracie się filmikami "zza granicy" a kto z Was pamięta takie akcje 3 2
Tomas-sg Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 @AreK myślę że teraz by to nie przeszlo pod nazwą spotkanie tylko impreza masowa a korekta przeprowadzana na pociągu z kilkoma wagonami Kiedyś to byli czasy ( jeszcze wtedy nie byłem użytkownikiem a tajemniczym odwiedzającym forum )
Administrator AreK Opublikowano 7 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 @Tomas22 takie były początki „imprez masowych” w Polsce. Fajnie powspominać . Rok później ....
Tomas-sg Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 @AreK z jednej strony szkoda że tak już się nie da a z drugiej mega że jest aż taki progres
Bare Shine Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 17 minut temu, Tomas22 napisał: @AreK z jednej strony szkoda że tak już się nie da a z drugiej mega że jest aż taki progres Czemu by sie mialo nie dac? jestesmy rozsypani po calej polsce i na przeszkodzie stoi tylko to, ze sie w wiekszosci az tak nie znamy. Mozna by organizowac spotkania na takie projekty w swoich województwach albo powiatach jezeli jest duzo chetnych. Fakt imprezy masywe albo DS, bo nie mozma to porownywac do zwyklego zlotu, sa super ale ja bym byl tez byl za takimi kameralnymi spotkaniami:)
powalla Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Najsmutniejsze że z osób wymienionych na filmie chyba tylko kulfik jest aktywny na forum , bo np. timur to już 5 lat tu się nie logował . Chyba że zaczęli zawodowo działać w "detajlingach" , a jak wiadomo wtedy to już nie ma czasu na klepanie postów na forum
smerf91 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Czy ktoś z tej ekipy jeszcze został na forum i się udziela oprócz Ciebie @AreK ?
Administrator AreK Opublikowano 7 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 4 godziny temu, Tomas22 napisał: @AreK z jednej strony szkoda że tak już się nie da a z drugiej mega że jest aż taki progres Da się ale potrzeba kogoś kto to organizuje. Niedawno zrobiliśmy z przyjaciółmi projekt "Będzin" i czarne ASX. Na ten rok jest planowana powtórka. Wszystko jest możliwe, wystarczy chcieć 1
Bare Shine Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Az sie budzi ciekawy pomysl... Ciekawe ile by bylo chetnych na to w roznych wojewodztwach
antek1987 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Jaki wybór kosmetyków i nie tylko od 0:50 sekundy filmiku, zwykły market
xadamx Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Ocho. Będzie się działo. Jest szansa, że tego nie położy.
BarKoz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @xadamx Ciekawe kiedy zrobią swoją markę kosmetyków. 2
Qlimaxss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @BarKoz Wezmą receptury od RRC 1
BarKoz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Qlimaxss Dokładnie o tym pomyślałem.
#kris Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autocholicy i czat live:Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi