analyzator Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Domel ;) Niemniej. Szanujmy mieszaczy nie nalewaczy a kupujmy od producentów 1
Eidos71 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 11 minut temu, Domel napisał(a): A nawet jesli to w czym problem? Przynajmniej leją w butelki sprawdzony towar a nie bubel poprawiany 100x do finalnej wersji Męczy już mnie zapychanie rynku tymi samymi produktami, z jedynie innym logo na etykiecie (i inną ceną). Jest ok, jeśli marka zleca jakiemuś producentowi wytworzenie produktu wg własnej receptury (marka posiada zaplecze "naukowe", ale nie dysponuje możliwościami produkcyjnymi). Ale wrzucanie na rynek produktu "A", bliźniaczego z produktem "B" innego producenta / innej marki - to już lekka żenada. Stąd moja ciekawość (w żadnym wypadku nie formułuję żadnych zarzutów w stosunku do żadnej marki) Może przedstawiciel tej nowej marki pojawi się na forum z jakimś info... Coś @Domel masz dziś kiepski humor... Albo coś wiesz o tej nowej marce... 18 minut temu, Domel napisał(a): a nie bubel poprawiany 100x do finalnej wersji Chyba domyślam się, o kim mowa (przypadki z nowszej i starszej historii)... 3
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 18 minut temu, Eidos71 napisał(a): masz dziś kiepski humor... Właściwie to od wczoraj .... ale pracuje nad tym btw. nic personalnego, luźna dyskusja. 18 minut temu, Eidos71 napisał(a): Męczy już mnie zapychanie rynku tymi samymi produktami, z jedynie innym logo na etykiecie (i inną ceną). Jest ok, jeśli marka zleca jakiemuś producentowi wytworzenie produktu wg własnej receptury (marka posiada zaplecze "naukowe", ale nie dysponuje możliwościami produkcyjnymi). Ale wrzucanie na rynek produktu "A", bliźniaczego z produktem "B" innego producenta / innej marki - to już lekka żenada. Stąd moja ciekawość (w żadnym wypadku nie formułuję żadnych zarzutów w stosunku do żadnej marki) Może przedstawiciel tej nowej marki pojawi się na forum z jakimś info... No tak, ale zaden z nas nie jest wstanie podać które produkty to rozlewki. No chyba, że wiecie z mniej lub bardziej oficjalnych źródeł. Generalnie to w 99,99% ścliśle strzeżona tajemnica Czasem poł komponenty są "importowane/rozlewane" bo wychodzi taniej ale finalna receptura to produkt własny, kwestia polityki firmy lub budżetu. Ja po wielu latach i tak staram sie trzymac dystans i nie zwracam na to uwagi no chyba ze to produkty w których maczałem swoje łapy 18 minut temu, Eidos71 napisał(a): Albo coś wiesz o tej nowej marce... Oj nie, pierwszy raz widzę tą markę
drufi Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Eidos71 Morgan sp. z.o.o.34-141 Przytkowice 532aMałopolska, POLANDNIP (VAT): PL5512379554Ciekawy adres 2
Eidos71 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @drufi - na mapach Google Ich nie ma. Zgodnie z info z Net-u: Działalność przeważająca wg PKD 93.29 - Pozostała działalność rozrywkowa i rekreacyjna Pozostałe: 20.41.Z - Produkcja mydła i detergentów, środków myjących i czyszczących 33.12.Z - Naprawa i konserwacja maszyn 46.90.Z - Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana 47.91.Z - Sprzedaż detaliczna prowadzona przez domy sprzedaży wysyłkowej lub Internet 47.99.Z - Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona poza siecią sklepową, straganami i targowiskami 77.39.Z - Wynajem i dzierżawa pozostałych maszyn, urządzeń oraz dóbr materialnych, gdzie indziej niesklasyfikowane 81.21.Z - Niespecjalistyczne sprzątanie budynków i obiektów przemysłowych 81.29.Z - Pozostałe sprzątanie 81.30.Z - Działalność usługowa związana z zagospodarowaniem terenów zieleni 93.29 - Pozostała działalność rozrywkowa i rekreacyjna A więc raczej nie produkują sami... Teraz pytanie - czy chemia to ich receptury... Ok - myślę, że nie ma sensu kontynuować dywagacji.
sztefan24 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Domel zostaw już ten neoxal w spokoju 1
Moderator Domel Opublikowano 11 Listopada 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 3 godziny temu, sztefan24 napisał(a): @Domel zostaw już ten neoxal w spokoju Akurat nie tą miałem na mysli
ral6014 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @Eidos71 93.29 - Pozostała działalność rozrywkowa i rekreacyjna Pozostałe: 20.41.Z - Produkcja mydła i detergentów, środków myjących i czyszczących Panowie produkują mydło i detergenty, a w ramach działalności rozrywkowej ostro weszli w detailing. 1
DaV Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 @ral6014 a to przypadkiem nie chodzi o wycyganienie pomocy za czasów pandemii xD? Wiele firm/działalnosci wpisywało przeróżne ciekawe rzeczy aby tylko kasę wyrwać. 1
marcineke Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Teraz branża detailingowa to żyła złota, każdy chce zarobić. Ostatnio wpadło mi w ręce 3 produkty firmy SWAG, oczywiście z produkcją nie mają nic wspólnego ale .... Mam Leather Cleaner koncentrat....czyści świetnie z zapach ....słaby, cena jak za 0,5l z którego mamy 5l gotowego płynu przeciętna.Ake pracuje się fajnie. Mam Leather Creme, zapach też słaby, taki chińskich sztucznych skórzanych torebek, gęsty, po aplikacji dość matowy, nigdy bym w tych pieniądzach nie kupił. Mam Leather Wax, wosk do skór, zadałem pytanie w sklepie Swag czy na Creme można położyć Wax , już tydzień nie odpowiedzieli, bardzo twardy ciężko go wydobyć, niestety daje połysk. Towar kupiony za 1/2 a nawet 1/3 ceny rynkowej dla tego trafił do mnie. Uwaga produkuje pani od zarządzania nieruchomościami, ale też mydłem i powidłem, taka firma kombinator co wszystko i nic robi. Ale ktoś im to robi i nie są to źle produkty, choć innych nie próbowałem 1
drufi Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 Gdzieś w PL do dostania? Cena chyba niezła. 1
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 29 minut temu, drufi napisał(a): Gdzieś w PL do dostania? Cena chyba niezła. Wygląda spoko ale te atomizery padają jak muchy, szczególnie na gwintach no chyba ze dla Epoci maja lepszą jakość.
jelinski17 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 https://sklep.soft99.eu/pl/strona-glowna/337-digloss-black-devil-tire-wax-wosk-do-opon-x-g.html 3
marcinm76 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @jelinski17 Z nowości soft99 są aż 3 rzeczy I wszystkie dostępne na soft99.pl Do Mnie już jada 1
drufi Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @analyzator Ciekawe jak z ceną u nas będzie. @CAR CRAZY ?
Gardor Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Chętnie kupię ten nowy produkt od Bilt Hamber, jest to jedna z nielicznych firm w której nie mam obaw przy zakupie nowości. 5 1
Putkowski07 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 Tire dressing. Na sucho lub mokro. Jestem ciekaw tego produktu 3
gprzesniak Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 Gyeon dalej wprowadza nowości. Drobne rzeczy, ale podobno pod koniec roku mają być konkrety. Zawieszki o zapachach produktów Koreańczyków, taśma oraz 10 paki super aplikatorów znanych z powłok linii Evo.
AudiBlask Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 Elastometr doładowany grafenem. 2
gprzesniak Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @AudiBlask już jest w ofercie@CAR CRAZY.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Grudnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @AudiBlask @gprzesniak Ogólnie na świecie to nie nowość, bo powłoka jest już na rynku ponad rok, jednak przed pełnym przetestowaniem nie dodawaliśmy jej do oferty. Teraz jak już wiemy co i jak ... jest w ofercie 6
Rekomendowane odpowiedzi