smerf91 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Dzieje się w tym roku Coś więcej na ten temat Panowie? @AreK @Funky Witch
Tomas-sg Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 @smerf91 https://www.pielegnowacauto.pl/funky-witch-zestaw-old-school-detailing.html 1
Birkhof Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 [mention=8786]smerf91[/mention] https://www.pielegnowacauto.pl/funky-witch-zestaw-old-school-detailing.htmlZakupione :DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tomas-sg Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 @Birkhof również Zazwyczaj omijam premiery ale tutaj darze Mateusza bardzo dużym zaufaniem
Moderator Domel Opublikowano 30 Marca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 3 godziny temu, smerf91 napisał: Coś więcej na ten temat Panowie? @AreK @Funky Witch
smerf91 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 @Domel to już oglądałem chodzi mi bardziej czy to początek "nowej marki"? czy będą jeszcze jakieś inne produkty czy tylko wosk i qd
Birkhof Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 [mention=2113]Domel[/mention] to już oglądałem chodzi mi bardziej czy to początek "nowej marki"? czy będą jeszcze jakieś inne produkty czy tylko wosk i qd Tajemniczość Mateusza i powściągliwość Arka podpowiadają mi, ze zostaje nam czekać i obserwować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator AreK Opublikowano 30 Marca 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Czas pokaże ale skupiam się na produktach limitowanych, skierowanych głównie dla koneserów i pasjonatów. Może powstanie fajna kolekcja która ma dać wszystkim przyjemność i fun. Myślę ,że jestem w dobrym miejscu żeby realizować tego typu marzenia. Bardzo mocno czekam na feedback. Bawcie się detailingiem 4 1
Tomas-sg Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 @AreK wybór Mateusza jako partnera jest bardzo dobra decyzja Będę śledził wasze wspólne poczynania 1
Funky Witch Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Hej, Panowie napiszę Wam tylko tyle: Na moją prośbę qd i wosk zostały stworzone dla Arka. Nie będzie ich w ofercie Funky Witch. Jak widzieliście na filmie Pawła aplikacja daje wiele frajdy. I o to nam chodziło. Zależy nam na Waszej radości podczas miziania 2 3
Alfa47 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Takie Nowości BOLL. Jestem ciekawy jak sobie będą radzić te produkty, ktoś będzie szykował te pasty do testów ? Bo jeśli nie to ja postaram się zrobić fotorelacje ale to dopiero koniec Maja
sapciak Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam. Szukam i szukam i nie umiem znleźć. Myślę że odpowiedni dział. Czy ktoś słyszał bądź już używał takiego produktu jak Nano Armor 600?
Tomas-sg Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @Alfa47 do wszelkich newsów 01.04 trzeba podchodzić z dystansem
Alfa47 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @Tomas22 Akurat te newsy są prawdziwe, bo z tego co widziałem były zapowiedziane tydzień temu. Te pasty już są na ich stronie. Interesuje mnie tylko czy Będą dobre do one-Step https://www.boll.pl/nowosci/pasta-polerska-b-1000-257
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ciekawe pianownice firmy Solo, ciekawe kiedy u nas ?
Moderator Domel Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 30 minut temu, turzol napisał: ciekawe kiedy u nas ? W każdej chwili LINK Do amazona
boT Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Evoxa nowa maszyna typu Dual action kompaktowa bardzo silna maszynka ze skokiem 15 mm juz niedługo 1 1
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 21 minut temu, Domel napisał: W każdej chwili LINK Do amazona Spoko. Ja się skontaktowałem z polskim przedstawicielem z zapytaniem o dostępność i czekam na odp.
Moderator Domel Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 6 minut temu, turzol napisał: Spoko. Ja się skontaktowałem z polskim przedstawicielem z zapytaniem o dostępność i czekam na odp. daj znac.
Arkeolowy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nowa pompka do roweru , nie tylko Liquid Elements bedzie mialo swojego ibrida
Moderator Domel Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 11 minut temu, Arkeolowy napisał: Nowa pompka do roweru wiadomo jaka cena czy to był żart prima aprilisowy ?
Arkeolowy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 4 minuty temu, Domel napisał: wiadomo jaka cena czy to był żart prima aprilisowy ? To nie był żart, to już jest ostatnia wersja jeszcze pewnie logo itp. i ujawnią cenę Niebawem mają podać więcej informacji więc pewnie do miesiąca czasu.
Mumins Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Info z pierwszej ręki odnośnie małej maszynki Lare - 250E w detalu
Arkeolowy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Mumins napisał: Info z pierwszej ręki odnośnie małej maszynki Lare - 250E w detalu No i git malina. Producent jest u nas, serwis u nas nie trzeba będzie płakać jak coś się zepsuje. Prędzej "zaryzykuje ibrida" od Lare jak Liquid Elements
Administrator AreK Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Domel napisał: wiadomo jaka cena czy to był żart prima aprilisowy Cena będzie oscylowała w granicach 1000zł. Póki co długa droga przed wprowadzeniem urządzenia na rynek. Niemniej jednak jest szansa,że będziemy mogli cieszyć się z udogodnień które przegotowuje @LARE na przyszłość. Wielki szacun!!! 1
Rekomendowane odpowiedzi