Skocz do zawartości

Nowości Detailingowe

Arkeolowy

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.11.2022 o 22:08, Eidos71 napisał(a):
W dniu 28.11.2022 o 21:44, Domel napisał(a):

Z tego co widze to te WS nie maja dziurek/kieszonek/połeczek na pędzelki.

Sie weźmie wkrętarkie aku i sie zrobi - sie zatenteguje. Poza tym w cenie amerykańskiego oryginału mam dwa polskie klony i jeszcze kasa została.

Obstawiam, że 'użyczenie' patentu z tymi dziurkami na pędzelki podniosłoby cenę do standardowej stówki, a co za tym idzie, mało kto by się zdecydował. Ja raczej bym temat odpuścił, a tak to w promce za 48 zł kurier jest już w doręczeniu 🙂 

• Lubię to 1

W dniu 19.11.2022 o 19:02, AudiBlask napisał(a):

@gprzesniak  no tak , wszystkiego już jest aż za dużo. Ale ten kąt kropelek mnie przekonał do zakupu 🤣 

Trochę mnie ten termin przydatności zmartwił, gdybym wiedział to przed zakupem , wstrzymał bym się do wiosny... Narazie czekam na odpowiedź od FX Protect.

Producent odpowiedział Ci na pytanie?

@PawelRDM

Dostałem takie info:

Po pierwszym otwarciu powłoki zalecamy jej przechowywanie w temperaturze 10-20st oraz przede wszystkim w zacienionym miejscu bez dostępu UV. Dzięki temu możemy wydłużyć przydatność produktu do około 5 miesięcy 🙂

• Dziękuję 1

@gprzesniak gdybym o tym wiedział , to raczej z zakupem bym się wstrzymał lub odpuścił. W pięć miesięcy go nie zużyję , a na kłaść na wszystko co pod ręką to też nie ma sensu... Wydaje mi się, że to bardzo istotna informacja i wypadało by ją podać wcześniej.

NOWOŚĆ OD AQUA!

"NO STREAKS" jest ostatecznym rozwiązaniem dla tych kłopotliwych odcisków palców, które wydają się magicznie/uporczywie pojawiać na ekranie dotykowym i innych powierzchniach o wysokim połysku Niezależnie od tego, czy jest to dotykowy ekran w Twoim samochodzie, dekory z wykończeniem piano black, czy nawet ekran Twojego telefonu i monitor komputerowy, ten produkt sprawi, że wszystkie te powierzchnie będą wyglądały jak nowe Dzięki zaawansowanej formule "NO STREAKS" z łatwością usuwa uporczywe odciski palców i smugi, pozostawiając po sobie krystalicznie czyste wykończenie. Czas pożegnać się z tymi nieestetycznymi odciskami palców i przywitać z idealnie wyczyszczoną powierzchnią!

AQUA NO Streaks to specjalnie opracowany preparat do usuwania uporczywych śladów palców z powierzchni ekranów dotykowych. Jego bezsilikonowa formuła na bazie wody jest bezpieczna dla ekranów dotykowych, zegarów, elementów z piano black czy innych elementów wnętrza. Doskonale czyści wrażliwe powierzchnie bez zarysowań. Nie zawiera amoniaku, perfum i rozpuszczalników. Nie zawiera składników stałych, ulega całkowitemu odparowaniu. Nadaje się świetnie do mycia szyb i luster. Produkt jest gotowy odrazu do użycia. Zalecamy stosować z miękkimi mikrofibrami AQUA.

LINK       
25zł za 250ml.

before_nostreaks-1-1024x768.jpg

• Lubię to 4