lukeu Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 @blazej dlatego poleciłem skoro masz Admire a chcesz podbić maksymalnie wygląd bez wpływu na hydro powłoki https://showcarshine.pl/konserwacja-lakieru-i-quick-detailery/ps-renny-doyle-collection-dream-maker-gloss-amplifier-473ml.html?search_query=dream&results=4
gprzesniak Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 @blazej Echo daje jakieś szkło? Ja wiem, że to extra produkt i można tego używać jako pseudo qd przy 1:01 czy 1:15, ale jak wydasz 30-40 zł, to na rynku masz kilka fajniejszych propozycji. Ultracoat CD, Aqua Eqd, QD od Cleantle. a za 30 zł więcej masz Gyeon Ceramic Deatalire. Każdy daje extra finish, szkło, hydro i jest bezproblemowy w aplikacji.
maciek-drummer Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 Ech2o to bardzo fajny QD, żaden pseudo 3 1
blazej Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 19 godzin temu, gprzesniak napisał(a): @blazej Echo daje jakieś szkło? Ja wiem, że to extra produkt i można tego używać jako pseudo qd przy 1:01 czy 1:15, ale jak wydasz 30-40 zł, to na rynku masz kilka fajniejszych propozycji. Ultracoat CD, Aqua Eqd, QD od Cleantle. a za 30 zł więcej masz Gyeon Ceramic Deatalire. Każdy daje extra finish, szkło, hydro i jest bezproblemowy w aplikacji. Miałem trochę tego, Cleantle czy Gyeon również i naprawdę najlepszy efekt wizualny widziałem przy Ech20. Oczywiście patrząc na całokształt i hydro, lepszy był ceramic od Gyeona, ale jeśli chodzi o kwestie wizualne to jednak największy wow mi dawał właśnie Ech20. W tej chwili szukam qdeków tylko pod względem wyglądu.
gprzesniak Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 @blazej Luz, każdy do tego podchodzi subiektywnie. W takim układzie sprawdź, jesli nie miałes jeszcze okazji : CC Water Golda i Premier od Prostaff.
blazej Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 CC Water Golda miałem ale dawno, kiedy miałem srebrne auto i w zasadzie wszystkie qdeki wyglądały podobnie.
gprzesniak Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 @blazej na srebrnym tak już jest.
blazej Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2024 Co jeszcze można potestować z qdeków typowo szklących, nie ingerującychw zabezpieczenie? Poorboy'sy pewnie? Dream maker fajny, ale kopara nie opadła, nie wiem czy kolejny raz bym się skusił.
Moderator Domel Opublikowano 22 Grudnia 2024 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 Mało informacji o tym produkcie mam - TENZI CAR SHINE- ktoś coś?
maciek-drummer Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2024 @Domel miałem kiedyś litrową butelkę. Na lakierze szału nie robił, cały litr wykorzystałem na wnęki.
Marini23 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2024 9 godzin temu, Domel napisał(a): Mało informacji o tym produkcie mam - TENZI CAR SHINE- ktoś coś? @Domel produkt niewiele wnosił, jakiegoś połysku czy przyciemnienia nie robił, trochę się mazał i po połowie butelki oddałem znajomemu. Do spodu maski się nadawał Pozdr 1
kiciek Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2024 9 godzin temu, Domel napisał(a): Mało informacji o tym produkcie mam - TENZI CAR SHINE- ktoś coś? Mam baniak tego. Chcesz troche ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator Domel Opublikowano 23 Grudnia 2024 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2024 Godzinę temu, kiciek napisał(a): Mam baniak tego. Chcesz troche ? Już nie, recenzje mnie nie zachęciły Ale dziekuje za propozycję.
analyzator Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2024 @Domel Używałem do frontów mebli był bezproblemowy ale .. nic nie wnosił. Do pominięcia. 1
marasec Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2024 Co polecicie z wymienionych produktów?:Hyper ceramic detailerDeturner ceramic detailerArtdeshine bio nano v2Autograph sapphireNie chodzi o trwałość tylko piękne i mocne hydro ewentualnie śliskośćWysłane z mojego CPH2125 przy użyciu Tapatalka
przemas.p Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2024 Co polecicie z wymienionych produktów?:Hyper ceramic detailerDeturner ceramic detailerArtdeshine bio nano v2Autograph sapphireNie chodzi o trwałość tylko piękne i mocne hydro ewentualnie śliskośćWysłane z mojego CPH2125 przy użyciu TapatalkaArtdeshine - kozakHyper nie ma takiej śliskości ale hydro spoko , aplikacja super łatwa i samooczyszczanie bardzo dobre za niewielką cenę .Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
zwirek03 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2024 21 minut temu, marasec napisał(a): Co polecicie z wymienionych produktów?: Hyper ceramic detailer Deturner ceramic detailer Artdeshine bio nano v2 Autograph sapphire Nie chodzi o trwałość tylko piękne i mocne hydro ewentualnie śliskość Wysłane z mojego CPH2125 przy użyciu Tapatalka ADS bio nano
powerf Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2024 @marasec Fajne hydro i śliskość: mix AG Sapphire i ECH2O w proporcjach: 5ml ECH2O, 25ml Sapphire, 70ml H2O. Do tego bardzo przyjemna aplikacja. 2
Mumins Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2024 Od siebie mogę polecić ADS 1:1 z wodą demi, do osuszania pod ręcznik, daje super hydro, sporo połysku i siedzi dość długo. Śliskość też znacznie wyczuwalna.
RoBerTo91 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2024 bawił się ktoś SG Detailer One ? ADS Nano czy lepszy Graphene seal ?
Bartek1985 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2024 2 godziny temu, RoBerTo91 napisał(a): bawił się ktoś SG Detailer One ? Ja jestem po pierwszej aplikacji tego produktu aplikacja łatwa i przyjemna co do kropelek i jak długo siedzi to nie wypowiem się bo produkt dopiero co aplikowany na samochód
maciek-drummer Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2024 SG detailer One u mnie bardzo tępy lakier pozostawił po sobie, look średni, uważam na chwilę obecną, że niewypał, ale dam mi szansę jeszcze...
menior Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2024 @maciek-drummer a szkoda bo szampon one mega
Rekomendowane odpowiedzi