lukeu Opublikowano Piątek o 12:50 Zgłoś Opublikowano Piątek o 12:50 @blazej dlatego poleciłem skoro masz Admire a chcesz podbić maksymalnie wygląd bez wpływu na hydro powłoki https://showcarshine.pl/konserwacja-lakieru-i-quick-detailery/ps-renny-doyle-collection-dream-maker-gloss-amplifier-473ml.html?search_query=dream&results=4
blazej Opublikowano Poniedziałek o 08:13 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 08:13 Dzięki, mam go już od soboty.
gprzesniak Opublikowano Poniedziałek o 16:12 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:12 @blazej Echo daje jakieś szkło? Ja wiem, że to extra produkt i można tego używać jako pseudo qd przy 1:01 czy 1:15, ale jak wydasz 30-40 zł, to na rynku masz kilka fajniejszych propozycji. Ultracoat CD, Aqua Eqd, QD od Cleantle. a za 30 zł więcej masz Gyeon Ceramic Deatalire. Każdy daje extra finish, szkło, hydro i jest bezproblemowy w aplikacji.
maciek-drummer Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Ech2o to bardzo fajny QD, żaden pseudo 3 1
blazej Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu 19 godzin temu, gprzesniak napisał(a): @blazej Echo daje jakieś szkło? Ja wiem, że to extra produkt i można tego używać jako pseudo qd przy 1:01 czy 1:15, ale jak wydasz 30-40 zł, to na rynku masz kilka fajniejszych propozycji. Ultracoat CD, Aqua Eqd, QD od Cleantle. a za 30 zł więcej masz Gyeon Ceramic Deatalire. Każdy daje extra finish, szkło, hydro i jest bezproblemowy w aplikacji. Miałem trochę tego, Cleantle czy Gyeon również i naprawdę najlepszy efekt wizualny widziałem przy Ech20. Oczywiście patrząc na całokształt i hydro, lepszy był ceramic od Gyeona, ale jeśli chodzi o kwestie wizualne to jednak największy wow mi dawał właśnie Ech20. W tej chwili szukam qdeków tylko pod względem wyglądu.
gprzesniak Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu @blazej Luz, każdy do tego podchodzi subiektywnie. W takim układzie sprawdź, jesli nie miałes jeszcze okazji : CC Water Golda i Premier od Prostaff.
blazej Opublikowano 26 minut temu Zgłoś Opublikowano 26 minut temu CC Water Golda miałem ale dawno, kiedy miałem srebrne auto i w zasadzie wszystkie qdeki wyglądały podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi