Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@blazej Echo daje jakieś szkło? Ja wiem, że to extra produkt i można tego używać jako pseudo qd przy 1:01 czy 1:15, ale jak wydasz 30-40 zł, to na rynku masz kilka fajniejszych propozycji. Ultracoat CD, Aqua Eqd, QD od Cleantle. a za 30 zł więcej masz Gyeon Ceramic Deatalire. Każdy daje extra finish, szkło, hydro i jest bezproblemowy w aplikacji.

Opublikowano
19 godzin temu, gprzesniak napisał(a):

@blazej Echo daje jakieś szkło? Ja wiem, że to extra produkt i można tego używać jako pseudo qd przy 1:01 czy 1:15, ale jak wydasz 30-40 zł, to na rynku masz kilka fajniejszych propozycji. Ultracoat CD, Aqua Eqd, QD od Cleantle. a za 30 zł więcej masz Gyeon Ceramic Deatalire. Każdy daje extra finish, szkło, hydro i jest bezproblemowy w aplikacji.

Miałem trochę tego, Cleantle czy Gyeon również i naprawdę najlepszy efekt wizualny widziałem przy Ech20. Oczywiście patrząc na całokształt i hydro, lepszy był ceramic od Gyeona, ale jeśli chodzi o kwestie wizualne to jednak największy wow mi dawał właśnie Ech20. W tej chwili szukam qdeków tylko pod względem wyglądu.

Opublikowano

CC Water Golda miałem ale dawno, kiedy miałem srebrne auto i w zasadzie wszystkie qdeki wyglądały podobnie. 🙂