m3987mm Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Dzięki za propozycje poczytam jeszcze w dziale testów i coś wybiorę na pewno.
analyzator Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @m3987mm wrzuć na listę soft99 fukupika. Bezproblemowy. Czyści. Fajny look. Na plus trwałość więc jak używasz na goły lakier to tu masz więcej niż 3 mycia. Zobacz test dziadzi. 1
przemas.p Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @m3987mm z łatwych... Gyeon Ceramic Detailer, Soft99 Fukupika , Labocosmetica Perfecta 2.0 , Hyper Ceramic QD , P&S Paint Gloss , Meguiars Ultimate Quick Wax, Poorboy's QD +.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1
maciek-drummer Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada Rozważ jeszcze Funky Witch Botox
Klemi Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada Szukam czegoś z mega szkłem tylko by leżało troche dłużej niż obecnie używany P&S Paint Gloss. Ktoś coś?
menior Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada @Klemi a chocby Defender od P&S efekt podobny do wspomnianego Paint Glossa a lezy troche dluzej
m3987mm Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 6 godzin temu, maciek-drummer napisał(a): Rozważ jeszcze Funky Witch Botox Jego też brałem na początku razem z GOOD STUFF GLOSS DETAILER Dostałem jeszcze kilka propozycji. A tak z ciekawości na ile wystarczy butelka 500ml, auto kombi? Może kupię z dwie pozycje i sobie potestuje.
grechut Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada @m3987mm Myślę, że taki max co zużyjesz na samochód to jest takie 20-30ml. 1
guja Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Opublikowano 4 Listopada Panowie co bliżej odpowiada produktowi adbl SSW - SONAX XTREME CERAMIC czy ten jego wersja QD?
Moderator psemo Opublikowano 4 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada @guja Sonax Xtreme Ceramic Spray Coating
guja Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Opublikowano 4 Listopada a warto sie zainteresować tym sonaxem czy lepiej zostać przy SSW?
dluginick Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 5 godzin temu, psemo napisał(a): @guja Sonax Xtreme Ceramic Spray Coating Panowie, a czy w przypadku takiego sonaxa mikrofibry po dotarciu nadają się już jedynie do "brudnych czynności" ( jak w przypadku tradycyjnych powłok)? 5 godzin temu, guja napisał(a): a warto sie zainteresować tym sonaxem czy lepiej zostać przy SSW? Podłączę się do pytania, rozważałem jeszcze AG Sapphire. Co z tych 3 będzie łatwe w aplikacji i do tego najbardziej wytrzymałe jako samodzielna ochrona?
Rekomendowane odpowiedzi