Pajko Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 Cześć , Przyszła pora na edycję całoroczna . Wybieramy 3 najlepsze prace 2017 roku . Prac jest 11 , możemy oddać od 1 do 3 głosów . Uwaga ! Uwaga ! Uwaga Z własnej głupoty pomyliłem nagrody ! @multirenowacja , @artdeshine , @Maxifi i każdego użytkownika z osobna bardzo przepraszam za błąd ! O to poprawne nagrody !! Miejsce pierwsze - sponsorzy to - @ADBL - Shampoo 500 ml - APC 500 ml - Glass Cleaner 500 ml - QD1 500 ml - @Ktrade - Stockmeier Lerapur Glasreiniger 320 10L - Miejsce drugie - sponsor to @ADBL - ADBL Tire Dressing 1L - ADBL QD1 500ml - ADBL Shampoo 500ml - ADBL Puffy Towel 41x41cm - ADBL Goofer Towel XL - ADBL One Shot Tire Pad - Miejsce trzecie - sponsor to @QuickDetailer - Tenzi Neutral Magic Foam Pink 1L - Tenzi Ipa Cleaner 1L - Soft99 Tire Black Wax - Soft99 White Soft Wax - California Scents Golden State Delight - California Scents Hawaians Gardens - reklamowe zawieszki zapachowe Prace na które można głosować to 1 . @TOM3K 2 . @czyzu6491 https://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=249&t=28522 3 . @Pajko - 4 . @Pajko 5 . @srebrzak 6 . @Gardor 7 . @paperson 8 . @Mumins 9 . @rygryss 10 . @kamilb 11 . @Fredi88
Pajko Posted January 26, 2018 Author Report Posted January 26, 2018 Uwaga ! Uwaga ! Uwaga Z własnej głupoty pomyliłem nagrody ! @multirenowacja , @artdeshine , @Maxifi i każdego użytkownika z osobna bardzo przepraszam za błąd ! O to poprawne nagrody !!
Administrator AreK Posted February 4, 2018 Administrator Report Posted February 4, 2018 Brawo @Gardor!!! Brawo reszta!!!!
Moderator BiałyGTi Posted February 4, 2018 Moderator Report Posted February 4, 2018 @Gardor nalezalo sie wielki gratulacje
paperson Posted February 4, 2018 Report Posted February 4, 2018 Dziękuję Koledzy za głosy. Takie wyróżnienie w rocznym konkursie habilituje i jednocześnie mobilzuje do dalszej pracy @Gardor @Pajko gratulejszyn
Pajko Posted February 4, 2018 Author Report Posted February 4, 2018 Oficjalne wyniki rocznej edycji W&W Miejsce I - @Gardor Miejsce II - @Pajko i @paperson Ale dogadaliśmy się z @paperson'em i żeby nie przeciągać ja biorę miejsce 3 a @paperson 2 . Po odbiór nagród zgłaszamy się do @krd Gratuluję !
Gardor Posted February 4, 2018 Report Posted February 4, 2018 Bardzo mi miło że doceniliście moją relacje Chciałbym pogratulować nie tylko tym co są na podium a wszystkim co dzielą się wynikami swoich prac. Bo jak wiemy stworzenie relacji to dużo dodatkowej pracy. Ale to właśnie z nich nowi jak i starzy userzy forum mogą się nauczyć czegoś nowego. Pozdrawiam
Recommended Posts