criss2007 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 podłączam się pod pytanie kolegi który Dodo do takiego lakieru? Blu Odissea
Eidos71 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 To ostatnie pytanie do tego wosku, mam cleaner Duraglossa #652. Lepiej kupić cleaner od DoDo żeby pasował do Crusha czy Duragloss też da radę? Nie będzie problemu z kupnem, ale jeżeli Duragloss też będzie pasował, to bez sensu kupować inny cleaner. Pod Dodo każdy cleaner da radę. Wiadomo, że najlepiej, gdy stosuje się cleaner dedykowany / tego samego producenta, co wosk. Ale Dodo nie jest wymagającym woskiem, jeżeli chodzi o cleaner, a D #652 jest dobrym cleanerem.
Qandoo Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 podłączam się pod pytanie kolegi który Dodo do takiego lakieru? Blu Odissea Na podobny color w Corsie kladłem wpierw PB Black Hole a potem wziałem wosk dodo Purple Haze i jak na lakier w tragicznym stanie zrobił bardzo fajna robote. Auto od tygodnia stoi na dworze i codziennie moknie a kropelki są jak nowe Ogólnie chciałem Dodo Blue Velvet ale akurat nie bylo samplerów, i w sumie nie załuje Purple Haze zrobił ładna robótke
atvmmz Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Mass, Lepiej kup cleaner Dodo, będziesz zadowolony.
daniel87 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 No właśnie...położyłem tydzień temu DJ WD na cleaner R222. Wspomagany będzie AF finale. Czy jest sens zastąpić R222 cleanerem DJ LP przy następnym woskowaniu
kamilgt Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 daniel87, najpierw zobacz jak to działa
daniel87 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 kamilgt, jasne gdy się zdecyduję na dedykowany to będą to jakieś resztki
criss2007 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 podłączam się pod pytanie kolegi który Dodo do takiego lakieru? Blu Odissea Na podobny color w Corsie kladłem wpierw PB Black Hole a potem wziałem wosk dodo Purple Haze i jak na lakier w tragicznym stanie zrobił bardzo fajna robote. Auto od tygodnia stoi na dworze i codziennie moknie a kropelki są jak nowe Ogólnie chciałem Dodo Blue Velvet ale akurat nie bylo samplerów, i w sumie nie załuje Purple Haze zrobił ładna robótke dzięki za podpowiedź
Mass Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jaki cleaner pod Orange Crusha? Dodo Juice Prep Polish Cleaner czy DODO JUICE LIME PRIME? Zalezy mi na jak najlepszej podkładce pod wosk i w miare bezpiecznią aplikację tricolorem.
rojass Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Stosował ktoś Poorboys White Diamond pod DJ Blue Velvet ?
woof Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 rojass, Ja - trzyma się to kupy ale należy pamiętać o tym ze dodo to woski letnie
rojass Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 woof, dzięki za info, nie czekałem jednak z odpowiedzią i sam postanowiłem sprawdzić w sobotę - dobrze, że się trzyma. Na jesień/zimę położę już coś trwalszego. Pewnie Cooli albo Hi Temp Póki co, korzystam z dobroci aury i wypróbowuję testery
dawid.zu Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 stosował ktoś Prima Amigo po DJ BV I PH
Dystrybutor e36ace Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 stosował ktoś Prima Amigo po DJ BV I PH czemu po?
dawid.zu Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 pod* przegapiłem jedną literke
W1Michal Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 może ktoś powiedzieć jaka jest realna trwałość Supernatural Hybrid ? ogólnie coś więcej o nim, głownie jak jest z aplikacją/polerowaniem i zapach
Moderator Eryczek Opublikowano 6 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 SN Hybrid - to bardzo twardy wosk. Aplikacja jak aplikacja - stosunkowo łatwo się docierał. Zapach pasty do podłóg, cos jak Coli, FK itp. Trwałości nie testowałem ale miesiąc z kawałkiem, puki go nie zdjąłem, leżał ładnie.
W1Michal Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 mhm, waham się pomiędzy nim a rainforest Rub do czarnej bryki, aczkolwiek jednocześnie chciałbym żeby wosk poleżał ze 2 miesiące latem przy myciu co dwa tygodnie a rainforest na pewno nie będzie tak trwały jak SNH
bienek Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Rainforest Rub za to super pachnie. Chyba najbardziej mi się podobał ze wszystkich wosków DJ które miałem. Całkiem możliwe, że będzie zabezpieczał lakier przez te 2 miesiące, ale na super kropelki raczej nie ma co liczyć.
menior Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jestem swiezo po aplikacji semplerka Purple haze pro i jesli chodzi o aplikacje to najgorszy wosk z jakim mialem do czynienia Ciezko sie go naklada,caly sie kruszy,rownie ciezko sie go poleruje i zostawia smugi co juz dawno mi sie nie zdarzalo Na dodatek strasznie wszystko brudzi Na pocieszenie ciekawy look i odpychanie wody na najwyzszym poziomie,ale czy warto
mario704 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dziwne co mówisz ...ja mam zwykłe purple haze i nakłada się banalnie i poleruje i nic się nie maże,nie brudzi
menior Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 moze kwestia ze ja mam ta wersje PRO,a moze trefny mi sie jakis trafil bo najbardziej denerwujace bylo to ze caly sie kruszyl a te grudki przyczepialy sie do aplikatora
mario704 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Możliwe że jakiś przemrożony albo coś nie wiem pro nie miałem a ze zwykłym pracuje się super
menior Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 na szczescie to tylko sampler,a w zapasie jest sprawdzony nattys,co jeszcze jest godnego uwagi na lato tak do 100 zl.? Myslalem o CG Butter,Angel wax body,lub cos z softa
MatthewG Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Z moim PH jak najbardziej wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi