Patryykk Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Siema. Można stosować Vampire deironizer od ADBLa na całe auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubex Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hej W weekend majowy podchodzę do korekty lakieru. Na stanie będę miał zielony, żółty i różowy korek od 3M oraz 2 pady, twardy oraz miękki do polerowania. Auto to Subaru impreza z 2006 z czarnym lakierem i to baaardzo mocno zajechanym. Praktycznie 9 lat mieszkał w lesie, i jest na nim tysiące kolistych i innych rys. Co poza tym co mam ( do mycia mam jakiś szampon, ale nazwy za cholery nie mogę sobie przypomnieć, ale jakiś czas temu, był tu non stop polecany) potrzebuję jeszcze by miało to wszystko ręce i nogi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Przejrzyj dzial PSB i zobacz jak ludzie od poczatku do konca pokazuja swoja prace. Liste specyfikow tez podaja na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Siema.Można stosować Vampire deironizer od ADBLa na całe auto? Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 [ref]KapselK[/ref], Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 ponawiam pytanie na lakier niemetaliczny - taki jak mam (zdjęcia na 88 stronie) nie idzie nic poradzić? Aktualnie używam sg paint cleaner+ i do tego nattys red, wspomagam się qd morning dew, czy jest sens coś zmieniać w kosmetykach, żeby uzyskać coś lepszego niż aktualnie? Czy przyniesie to mierne skutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eopz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 trochę z innej beczki...ktoś ma sprawdzone źródło oryginalnych żarników xenonowych (Osram, Philips) w dobrych cenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Oryginalnych nie ma w dobrych cenach a co do oryginalnego produktu obejrzyj filmy porównawcze na jutubie które pokazują jak je odróżnić... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eopz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 dzisiaj przeglądałem właśnie poradniki i filmiki na YT i jestem w szoku jak można się naciąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juveadamo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam Jak doprowadzić takie listwy plastikowe do ładnego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Mają strukture czy są gładkie? I jakie byś chciał wykończenie? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juveadamo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Raczej gładkie bo nie mam akurat ich przed oczami. A wykończenie żeby ładnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Najlepiej szlif i malowanie lakierem strukturalnym i będą jak nowe tylko nie będą idealnie gladkie jak sama nazwa lakieru wskazuję mozesz ewentualnie po szlifie pomalować czarnym matem wtedy będą gładkie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juveadamo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie chce kupic plyn do usuwania owadów. Mysle o Good Stuff Bat Insect Killer Bug Remover, ValetPRO Bug Remover.....uzywal ktos?, któregoś nich? ew. moze polecic cos innego, sprawdzonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Sprawdzone jest regularne dbanie i zabezpieczanie a nie będziesz potrzebował tego typu produktów owady zejdą samą wodą Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Sprawdzone jest regularne dbanie i zabezpieczanie a nie będziesz potrzebował tego typu produktów owady zejdą samą wodą Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Zabezpieczenie kiedyś się kończy przyjacielu a może też ma kolega zamiar usunąć owady z niezabezpieczone go autka. Taka porada to nie porada a raczej offtop. Ja zawsze w lecie na pierwsze mycie po dłuższej trasie zawsze używam bug removera od carchemu i nie wyobrażam sobie "prewashu" bez tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 A może pozwolisz przyjacielu żeby kolega sam wybrał która porada czy jak to nazwaleś offtop bardziej mu odpowiada? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie na spokojnie poprostu zapytalem o preparat na owady... napisalem o Good Struff i ValePRO wiem, że jest wiele środków ktos na pewno używał i podzieli sie info bez ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [ref]Freddy[/ref], z twojego postu można wyciągnąć wniosek że nie warto mieć takiego preparatu a jest wręcz przeciwnie bo warto [ref]M@ciej[/ref], akurat tych preparatów nie mam to nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 ok Tomas22 niebawem lato i chcialem zakupic taki preparat mysle że sie przyda po dlugiej trasie pelno owadow czy na szybie czy lakierze... i tak na wstepie w ruch pojdzie pianownica i 2 wiadra ale na wstepie chcialbym użyc preparatu na owady... mysle ze bedzie przydatny... czy pianownica i wiadra załatwią sprawe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryZbaru Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Polecam Poorboy's Bug Squash, używałem cały zeszły sezon i sprawdzał się. Ale w tym roku tez pewnie wypróbuje coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 a u mnie na 2 letnie owady z poprzeczek dachowych zadziałał Bug Off od Shiny Garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 kuba46 2 letnie no to nieźle podejrzewam jaki byl nie kupil mysle ze bedzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Porównywałem Bug Offa od SG z Bug Removerem od Good Stuff i moim zdaniem Bug Remover od GS jest bardziej wydajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi