Moderator Domel Opublikowano Wtorek o 13:50 Moderator Zgłoś Opublikowano Wtorek o 13:50 jaki deironizer - TOTALNIE bez zapachowy wasz ranking
analyzator Opublikowano Wtorek o 14:26 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 14:26 @xadamx na taki kawałek, chyba nie ma sensu, co? mam tego 4,4m a do naprawy z 80cm max. Oddzwonię, kisnę w robocie
lodowa Opublikowano Wtorek o 17:49 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:49 @Domel mi najmniej przeszkadza nowy dtox one od shiny garage
zeea Opublikowano Wtorek o 19:33 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:33 @Domel fresso zrobił pozytywne wrażenie na mym nosie.
czester Opublikowano wczoraj o 18:03 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:03 Do posiadaczy Bilt Hamber DSW. Czy moczycie aplikator przed woskowaniem? Ostatnio natrafiłem na film na kanale BH i pokazują, żeby namoczyć aplikator przed woskowaniem. Może @analyzator coś podpowie?
analyzator Opublikowano wczoraj o 18:16 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:16 @czester nope. Używam jak normalnego wosku. 1
Rafal9304 Opublikowano wczoraj o 18:27 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:27 22 godziny temu, zeea napisał(a): @Domel fresso zrobił pozytywne wrażenie na mym nosie. Na moim też, ale totalnie bezzapachowy to on nie jest zapach przyjemny i nawet długo się utrzymuje w garażu
Rafal9304 Opublikowano wczoraj o 18:32 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:32 Wcześniej przelałem z 10-15 litrów Kiurlaba i mam wrażenie, że jest od niego trochę słabszy ale zrobiłem nim dopiero dwa auta, felg jeszcze nie ruszałem. Zapach jak dla mnie petarda, nie przeszkadza a nawet umila pracę
kiciek Opublikowano wczoraj o 19:04 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:04 Do posiadaczy Bilt Hamber DSW. Czy moczycie aplikator przed woskowaniem? Ostatnio natrafiłem na film na kanale BH i pokazują, żeby namoczyć aplikator przed woskowaniem. Może @analyzator coś podpowie?Można, będzie szybsza aplikacja i będzie też dłużej dochodził trochę. Podobnie z fusiakiem jest. jaki deironizer - TOTALNIE bez zapachowy wasz ranking Deturner Bloody Wheel oraz Shiny Garage D-tox cherry scent. Mondter wheel mocno daje. A dtox odkąd pamiętam nigdy nie był mocno zapachowy. Bardzo ładnie zbiera, z kolei Deturner jest dłużej działający i mam wrazenie ze mocniej zbiera. Bo na poprawkach rzadko kiedy drugie podejście coś ukazuje. 1
analyzator Opublikowano wczoraj o 19:40 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:40 Słuchajcie powłoka na szybkę Aqua glass protection. Aplikacja zgodnie z instrukcją czyli nakładam w obie strony i zostawiam aż wyschnie na kamień ? Czy jakieś metody własne?
pablo15005 Opublikowano wczoraj o 19:50 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:50 @analyzator im dłużej tym lepiej. Na necie pisali że nawet na noc zostawiali i lajtowe docieranie było… 1
Rekomendowane odpowiedzi