Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do posiadaczy Bilt Hamber DSW. Czy moczycie aplikator przed woskowaniem? Ostatnio natrafiłem na film na kanale BH i pokazują, żeby namoczyć aplikator przed woskowaniem. Może @analyzator coś podpowie?

Opublikowano
22 godziny temu, zeea napisał(a):

@Domel fresso zrobił pozytywne wrażenie na mym nosie.

Na moim też, ale totalnie bezzapachowy to on nie jest 😄 zapach przyjemny i nawet długo się utrzymuje w garażu 😄

Opublikowano

Wcześniej przelałem z 10-15 litrów Kiurlaba i mam wrażenie, że jest od niego trochę słabszy ale zrobiłem nim dopiero dwa auta, felg jeszcze nie ruszałem. Zapach jak dla mnie petarda, nie przeszkadza a nawet umila pracę 😄 

Opublikowano
Do posiadaczy Bilt Hamber DSW. Czy moczycie aplikator przed woskowaniem? Ostatnio natrafiłem na film na kanale BH i pokazują, żeby namoczyć aplikator przed woskowaniem. Może @analyzator coś podpowie?

Można, będzie szybsza aplikacja i będzie też dłużej dochodził trochę. Podobnie z fusiakiem jest.
jaki deironizer - TOTALNIE bez zapachowy  wasz ranking  

Deturner Bloody Wheel oraz Shiny Garage D-tox cherry scent. Mondter wheel mocno daje. A dtox odkąd pamiętam nigdy nie był mocno zapachowy. Bardzo ładnie zbiera, z kolei Deturner jest dłużej działający i mam wrazenie ze mocniej zbiera. Bo na poprawkach rzadko kiedy drugie podejście coś ukazuje.
  • Lubię to 1
Opublikowano

Słuchajcie powłoka na szybkę Aqua glass protection. 

Aplikacja zgodnie z instrukcją czyli nakładam w obie strony i zostawiam aż wyschnie na kamień ? Czy jakieś metody własne?