mysh_daniels Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Co polecicie do czyszczenia i konserwacji ecoskóry? Jeśli to ma znaczenie to jest to materiał w Tesli. Szukam też delikatnej zmiotki do śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, mysh_daniels napisał(a): Co polecicie do czyszczenia i konserwacji ecoskóry Zwykły interior cleaner lub apc w mniejszym stężeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysh_daniels Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, xadamx napisał(a): Zwykły interior cleaner lub apc w mniejszym stężeniu. na razie leciałem fibrą z samą letnią wodą i to starczało do czyszczenia, ale nie zabezpieczało. Wlać do wiaderka z wodą np 20 ml apc i tym przemywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, mysh_daniels napisał(a): na razie leciałem fibrą z samą letnią wodą i to starczało do czyszczenia, ale nie zabezpieczało. Wlać do wiaderka z wodą np 20 ml apc i tym przemywać? Ach nie doczytałem, że jeszcze zabezpieczyć chciałeś. Do zabezpieczenia jakiś dresing do plastików. Do bieżącego czyszczenia, o ile masz już z grubsza wyczyszczoną tapicerkę, możesz użyć jakiegoś interior qd. On coś tam wyczyści i zabezpieczy w jednym kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu BMW X3 G01, auto ze stanów, po naprawie blacharsko-lakierniczej. Ktoś ma jakiś pomysł co to jest ? APC 1:10-1:4 tego nie rusza, dressing nie skryje. Mam wrażenie, że przy każdej kolejnej próbie wyczyszczenia jest tylko gorzej. Odbarwiony, wypalony plastik ? Jakieś pomysły jak to uratować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 50 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 50 minut temu 51 minut temu, Rafal9304 napisał(a): Ktoś ma jakiś pomysł co to jest ? APC 1:10-1:4 tego nie rusza, dressing nie skryje Jeśli zasada nie rusza to może spróbuj kwasem? Nic nie tracisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi