marcineke Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego @majkel207kj trzeba wyprać ekstrakcyjne, płyn nie proszek do prania, woda taka 20-25 stopni i normalne pranie, potem co jakiś czas szczotką czesać włosie.Nic skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego A dlaczego nie proszek?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego @MMCzysci proszek może się całkowicie nie rozpuścić i zostanie we włóknach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @marcineke ja rozpuszczam w gorącej wodzie ażeby mieć pewność że się wszystko rozpuściło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siws00n Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Szukam pokryw do wiader, aby można było przewieźć spokojnie wodę na bezdotyk. Czy pokrywy WorkStuffa pasują na wiadra z Castoramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Podpowiecie jakiego karchera kupic, do użytku domowego. Zawsze używałem K2 i K3, warto iść w wyższe modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @polll ja mam K5, szwagier kupił Parkside Performance za bodajże 899 zł, konkretny sprzed na poziomie 5/15c, moje K5 to zabawka przy nim a kosztował chyba 1400 zł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @polll pytanie czego oczekujesz. Jak masz prio na mobilność to odpowiedź będzie inna niż jak chcesz tym śmignąć 200m kostki na raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @analyzator przede wszystkim hobbystyczne mycie auta, kostka to taki dodatek tylko nie ma ciśnienia na mobilność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @polll spoglądałbym na tego parkside a jak ci się nie spieszy to czekał na promkę. Mocno polecany jest lavor vertigo 26. Mam i przekornie nie polecę. Tyram go do auta i do kostki moc jest niby wszystko pancerne. Ale pistolet się zepsuł a gwarancja ogarnęła w jedyne ... trzy tygodnie. Lidl gwarancję ogarnia zwykle od ręki. Lidl ma też większy wydatek wody i to się przyda. Długoterminowo, zwijak węża raczej plus. 10m węża - dobre minimum żeby było wygodnie i żeby myjką nie jeździć. W komplecie sporo akcesoriów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @polll ja mam Parkside Phdp 180 b2 i bardzo sobie chwalę. Nie pamiętam ile kosztował ale kupiony na promce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @t.sienkiewicz91 no o tym pisałem....ciężki, solidny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 7 godzin temu, analyzator napisał(a): gwarancja ogarnęła w jedyne ... trzy tygodnie. L Jakbyś kupił w obi, to takie sprawy załatwiam na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @powalla kupowałem w obi ale online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Dzięki Panowie! Chyba będę polował na Parkside phd 170 c2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @siws00n w casto masz obecnie wiadro 16l + pokrywa za niecałe 2 dychy, seria wypuszczona na otwarcie sklepu nr. 100 w pl @polll Powiem Ci tak... Od wielu lat sprzedaję myjki jako pracownik ciastkoramy i najlepszy stosunek jakości do ceny miały myjki firmy nilfisk, niestety od wielu lat u nas niedostępne, miały 5 lat gwarancji, jeśli gdzieś da się je dorwać to polecam vo jakościowo też świetne Nie polecam firmy karcher, bardzo drogie akcesoria, problemy z gwarancją (za byle co odrzucają) i nawet w modeu k5 pompa niby aluminiowa ale z elementami kompozytu. Parkside nie testowałem nigdy, więc się nie wypowiadam. Jest też nasz macallister, który niczym nie ustępuje karcherowi a wszelkiego typu akcesoria są przynajmniej o połowę tańsze. Nie ma modelu idealnego i musisz wziąć pod uwagę, że z czasem akcesoria typu pistolet, lanca, dysze, filtr wodny będą do wymiany. Jeśli masz jakieś pytania to wal śmiało 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Kto z Was używał flexa xfe 7-15 125mm na kablu i przesiadł się na wersje akumulatorową XFE 15 125mm ? Nie wiem czy warto dołożyć 1k do wersji aku ? Wprawdzie mam pxe 80 aku którą używam na bieżąco i jest super ale to jednak mała maszyna. Potrzebuje kupić coś nowego większego do użytku tak na prawdę sporadycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Dzięki wszystkim za podpowiedzi z myjkami @Śmigol i padło na https://www.nilfisk.com/pl-pl/consumer/produkty/myjki-ciśnieniowe/core-compact/core-150-10-powercontrol-eu/c_128471330/ Co prawda nie ma już 5 letniej gwarancji ale myślę że sprzęt posłuży trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @polll będziesz pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulek85 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Czy eco skóra, to tak naprawdę plastic? W każdym razie widzę, że ludzie do eco skóry używają dressingi takie jak Poorboy's Natural Look czy ADBL Matt Max i mówią, żto też odżywi i zrobi robotę, amiast tych konserwantów do skór. Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2 godziny temu, zulek85 napisał(a): Czy eco skóra, to tak naprawdę plastic? Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano87 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego W dniu 11.02.2024 o 19:29, wojtecki napisał(a): Kto z Was używał flexa xfe 7-15 125mm na kablu i przesiadł się na wersje akumulatorową XFE 15 125mm ? Nie wiem czy warto dołożyć 1k do wersji aku ? Wprawdzie mam pxe 80 aku którą używam na bieżąco i jest super ale to jednak mała maszyna. Potrzebuje kupić coś nowego większego do użytku tak na prawdę sporadycznego. Witam, mam XFE na kablu i od kiedy kupiłem XCE na baterie to XFE poszedł w odstawkę, właściwie to używam tylko XCE i PXE. Nigdy już nie kupię maszyny na kablu, bateria to jest to. Taka moja rada. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @damiano87 ciekawe jak się ma XCE przewód/aku do siebie. Miałem styczność XFE przewód/aku i siła różna... Ja aktualnie XCE przewód i PXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano87 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @#kris mam VRG czyli poprzednika XCE i dużo lepiej bawię się XCE, różnicy w mocy w sumie to nie czuje, a komfort dużo lepszy na korzyść sprzętu na baterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Używacie primerow pod powłoki bez wymywania?? Co lepsze gyeon Primer czy car pro essence? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi