PressionLife Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Kurde bardzo miło mnie zaskoczyliście. Nie spodziewałem się aż takiego odzewu, jesteście super, dzięki Teraz muszę zastanowić się bo w żadnej " rodzinie " nie jestem jeżeli chodzi o akumulatory. @Domel Ogarniasz całe auto bez problemu ? Na mokro też daje rade czy tylko " ma funkcje " ? @powerf Dzięki czekam na odpowiedź Domel, posprawdzam ceny produktu, akumulatorów i ładowarki i kupuje
pablo15005 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Działa ktoś z Was na paście zvizzer speed?
Moderator Domel Opublikowano 27 Marca Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 16 godzin temu, PressionLife napisał(a): Kurde bardzo miło mnie zaskoczyliście. Nie spodziewałem się aż takiego odzewu, jesteście super, dzięki Teraz muszę zastanowić się bo w żadnej " rodzinie " nie jestem jeżeli chodzi o akumulatory. @Domel Ogarniasz całe auto bez problemu ? Na mokro też daje rade czy tylko " ma funkcje " ? @powerf Dzięki czekam na odpowiedź Domel, posprawdzam ceny produktu, akumulatorów i ładowarki i kupuje z AKU 5AH bez problemu 2 auta. Na mokro nie uzywalem nie mialem potrzeby. Jeszcze dokupiłem sobie taki zestaw - bo ja generalnie lece tylko w systemie RYOBI: Nie ma sensu rozdrabniac sie na kilka systemów. Kwestia budzetów i zdecydowac sie na jeden system akumulatorowy czy to bosch, ryobi, milwakeey, dewalt, makita - wszystkie maja ciekawe produkty w swojej ofercie. 1
zeea Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca @pablo15005 małą butelkę pasty wyrobiłem kiedyś. Przyjemne AIO, ale grubasów nie ruszy.
pablo15005 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca @zeea Mówisz chyba o tej poprzedniej one z wypelaniaczami, teraz jest speed już
zeea Opublikowano 27 Marca Zgłoś Opublikowano 27 Marca @pablo15005 mój błąd. Pomyślałem o paście 3D speed Zvizzer One był ciekawym produktem choć czasem mi przypylił. Speed'a faktycznie nie znam
analyzator Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca Jakiś opryskiwacz akumulatorowy który byście mi polecili? 1l. Do rinslessa na lato. Coś co rozpyla jakaś mgiełkę sensownie. Te klony z allegro koło 50zl maja sens?
Moderator Domel Opublikowano 28 Marca Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2 godziny temu, analyzator napisał(a): Jakiś opryskiwacz akumulatorowy który byście mi polecili? 1l. Do rinslessa na lato. Coś co rozpyla jakaś mgiełkę sensownie. Te klony z allegro koło 50zl maja sens? Ja używam Proline
Masao Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca Panowie Lavor Vertigo 28 czy 28 pro? Opłaca się dopłacić do wersji pro? A może coś innego w tych pieniądzach?
jelinski17 Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca @PressionLife xiaomi g20 max w mieszkaniu jest spoko a i samochód spokojnie ogarnie zwłaszcza że jest ssawka na elastycznym wężu:) siły ssania wystarczy do wyciągnięcia piasku z głębokich zakamarków 1
Rafal9304 Opublikowano Środa o 11:20 Zgłoś Opublikowano Środa o 11:20 Ogarniał ktoś tytanowy wydech ? Jak do tego podejść ? Mam do ogarnięcia kompletny wydech Akrapovic od kolektorów do końca. Końcówki z carbonu to myślałem, żeby przepolerować i położyć Aqua E-Coating (bo mam otwartą tą powłokę), ale nie bardzo wiem czym wyczyścić resztę wydechu ? Polerować ? Znalazłem coś takiego - Autosol Bluing Remover, używał ktoś tego ?
§Pablo Opublikowano Środa o 13:43 Zgłoś Opublikowano Środa o 13:43 BILT HAMBER TOUCH LESS jako piana do bieżącego mycia się nadaje?
Tomaszmasz Opublikowano Środa o 19:47 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:47 @§Pablo Ja myje regularnie touchlessem i jest super bezpieczny więc nawet jak przyschnie nic się nie dzieje i super sie sprawdza do regularnego mycia kół. 1
grechut Opublikowano Czwartek o 07:21 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 07:21 Panowie, mam woski które delikatnie się wykruszyły. Pewnie trzeba je podgrzać żeby wróciły do jednolitej konsystencji. Dobrze myślę czy jaki jest najlepszy sposób na to?
§Pablo Opublikowano Czwartek o 10:30 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 10:30 @grechut ja bym tylko w ostateczności i uważał na temperaturę. Podgrzewanie jednak powoduje zwiększone parowanie niektórych substancji w tym rozpuszczalników. Nattys blue zrobił mi się np. twardszy. może była zbyt duża temperatura
arczar Opublikowano Czwartek o 20:13 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:13 Czy ktoś z Was jest z okolic Tychów/Bierunia? Mojemu koledze trzeba zrobić onestepa i dużo zaprawek ( VW 2020r.). Miałem robić ja, ale nie mam już weekendu, a jemu zależy trochę na czasie bo auto idzie na sprzedaż
zeea Opublikowano Piątek o 04:50 Zgłoś Opublikowano Piątek o 04:50 Z Mikołowa chyba ktoś był jeśli dobrze pamiętam do mnie ciut za daleko bo okolice Cieszyna.
powalla Opublikowano Piątek o 18:56 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:56 Wolne terminy w okolicach czerwca mam , a tu chodzi o sprzedaż, więc kto będzie czekał . ..
Masao Opublikowano Piątek o 20:11 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:11 Panowie, auto MG- nadkola i progi to coś typu piano black. Podczas polerowania próbowałem różnych kombinacji z padami i pastami i wychodziło ok, ale w momencie wycierania pasty mikrofibra te plastiki znowu się rysują. Macie na to jakiś sposób?
Adrian89 Opublikowano Piątek o 20:39 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:39 Panowie, auto MG- nadkola i progi to coś typu piano black. Podczas polerowania próbowałem różnych kombinacji z padami i pastami i wychodziło ok, ale w momencie wycierania pasty mikrofibra te plastiki znowu się rysują. Macie na to jakiś sposób? Sprobuj wycierać mf (tylko NAPRAWDĘ dobrą jakościowo) nasączoną rinselessem typu DIY - takim, który nie powinien zostawiać niczego po sobie - bez docisku. I najlepiej zamknąć oczy bo niestety piano to goownolit i rysuje się jak za mocno patrzysz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Masao Opublikowano wczoraj o 10:28 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:28 13 godzin temu, Adrian89 napisał(a): Sprobuj wycierać mf (tylko NAPRAWDĘ dobrą jakościowo) nasączoną rinselessem typu DIY - takim, który nie powinien zostawiać niczego po sobie - bez docisku. I najlepiej zamknąć oczy bo niestety piano to goownolit i rysuje się jak za mocno patrzysz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za pomoc! Jeszcze rozumiem piano wewnątrz, ale zastosowanie lakieru podobnego typu na nadkolach i progach to już przesada
Adrian89 Opublikowano wczoraj o 10:42 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:42 Dzięki za pomoc! Jeszcze rozumiem piano wewnątrz, ale zastosowanie lakieru podobnego typu na nadkolach i progach to już przesada Daj znać czy pomogło, bo niestety czasem to jest tak paskudnie miekkie, że na 100% nie da się wyprowadzić, ale potem ppf troche maskuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mii11 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu Panowie, kupiłem niedawno felgi, które są dość zapuszczone. Większość zabrudzeń już ogarnąłem, mam tylko problem z nalotem ze zdjęcia. Iron niby daje rade, ale trzeba mocno szorować. Nie wiem, w którym kierunku iść - kupić mocny deironizer czy może lepszy kwas?
Rekomendowane odpowiedzi