Moderator Domel Opublikowano 21 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Października jaki deironizer - TOTALNIE bez zapachowy wasz ranking
analyzator Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października @xadamx na taki kawałek, chyba nie ma sensu, co? mam tego 4,4m a do naprawy z 80cm max. Oddzwonię, kisnę w robocie
lodowa Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października @Domel mi najmniej przeszkadza nowy dtox one od shiny garage
zeea Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października @Domel fresso zrobił pozytywne wrażenie na mym nosie.
czester Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Do posiadaczy Bilt Hamber DSW. Czy moczycie aplikator przed woskowaniem? Ostatnio natrafiłem na film na kanale BH i pokazują, żeby namoczyć aplikator przed woskowaniem. Może @analyzator coś podpowie?
analyzator Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października @czester nope. Używam jak normalnego wosku. 1
Rafal9304 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października 22 godziny temu, zeea napisał(a): @Domel fresso zrobił pozytywne wrażenie na mym nosie. Na moim też, ale totalnie bezzapachowy to on nie jest zapach przyjemny i nawet długo się utrzymuje w garażu
Rafal9304 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Wcześniej przelałem z 10-15 litrów Kiurlaba i mam wrażenie, że jest od niego trochę słabszy ale zrobiłem nim dopiero dwa auta, felg jeszcze nie ruszałem. Zapach jak dla mnie petarda, nie przeszkadza a nawet umila pracę
kiciek Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Do posiadaczy Bilt Hamber DSW. Czy moczycie aplikator przed woskowaniem? Ostatnio natrafiłem na film na kanale BH i pokazują, żeby namoczyć aplikator przed woskowaniem. Może @analyzator coś podpowie?Można, będzie szybsza aplikacja i będzie też dłużej dochodził trochę. Podobnie z fusiakiem jest. jaki deironizer - TOTALNIE bez zapachowy wasz ranking Deturner Bloody Wheel oraz Shiny Garage D-tox cherry scent. Mondter wheel mocno daje. A dtox odkąd pamiętam nigdy nie był mocno zapachowy. Bardzo ładnie zbiera, z kolei Deturner jest dłużej działający i mam wrazenie ze mocniej zbiera. Bo na poprawkach rzadko kiedy drugie podejście coś ukazuje. 1
analyzator Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Słuchajcie powłoka na szybkę Aqua glass protection. Aplikacja zgodnie z instrukcją czyli nakładam w obie strony i zostawiam aż wyschnie na kamień ? Czy jakieś metody własne?
pablo15005 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października @analyzator im dłużej tym lepiej. Na necie pisali że nawet na noc zostawiali i lajtowe docieranie było… 1
Leinad Opublikowano Niedziela o 09:44 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 09:44 Cześć, doprowadzam mojego klasyka do stanu idealnego teraz zamierzam zająć się wahaczem tylnym na który komuś się wylała jakaś chemia powodując zacieki. Czy ktoś ma doświadczenie w uzyskaniu efektu szczotkowanego aluminium i podpowie jak go uzyskać ?
PressionLife Opublikowano Niedziela o 18:07 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:07 Poleci ktoś ręcznik do osuszania / rękawice do mycia z aliexpress bądź allegro ? Coś sprawdzonego, bo mam dość kupowania w ciemno.
pikoko14 Opublikowano Poniedziałek o 10:27 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:27 Czy ktoś używa takiej dmuchawy do osuszania samochodu po myciu? Jak to się sprawuje? https://www.lidl.pl/p/parkside-akumulatorowa-dmuchawa-do-lisci-20-v-plba-20-li-c4-bez-akumulatora-i-ladowarki/p100393034?utm_source=lidlplus&utm_medium=app&utm_campaign=sit-dom_other_others_prd-share_ao_omc_omc_nf_tr_aoWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano Poniedziałek o 11:19 Moderator Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 11:19 50 minut temu, pikoko14 napisał(a): Czy ktoś używa takiej dmuchawy do osuszania samochodu po myciu? Jak to się sprawuje? https://www.lidl.pl/p/parkside-akumulatorowa-dmuchawa-do-lisci-20-v-plba-20-li-c4-bez-akumulatora-i-ladowarki/p100393034?utm_source=lidlplus&utm_medium=app&utm_campaign=sit-dom_other_others_prd-share_ao_omc_omc_nf_tr_ao Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Taka jak na zdjęciu to była chyba z 8 lat temu moja pierwsza dmuchawa - Bosch ALB18LI - ona ma 60CFM - 60 CFM to jest baaaardzo mało nawet dla auta z pełnym hydro i kroplami jak marzenie. Na upartego podejdzie ale tylko do szpar i wnęk.
pikoko14 Opublikowano Poniedziałek o 11:22 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 11:22 Jak liście potrafi zdmuchnac a nie poradzi sobie z kroplami wody na całym aucie? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
MMCzysci Opublikowano Poniedziałek o 12:18 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:18 Kropla wody trzyma się zdecydowanie mocniej, niż liść Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
analyzator Opublikowano Poniedziałek o 13:52 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:52 @pikoko14 zapomnij o suszeniu auta czymś takim. Taka na 230 też nie bardzo mały bloair-s też do felg spoko ale całe auto - za mało powietrza. Szkoda czasu. Za to świetnie dmucha liście i rozpala grilla woda się nieźle trzyma. 2
zeea Opublikowano Poniedziałek o 17:23 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:23 Lepiej zainwestuje w dobry ręcznik niż dmuchawa. Mam BLO RS, mam dmuchawę czarna z Parkszita która naprawdę ma moc. A i tak najwygodniej i najszybciej auto robię ręcznikiem. 1
PressionLife Opublikowano Poniedziałek o 20:00 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:00 https://allegro.pl/oferta/recznik-do-osuszania-auta-samochodu-dark-king-double-towel-xl-duzy-1200gsm-14087388026 Ktoś korzysta z takiego ręcznika ? Opinie wydają się bardzo dobre
paki112 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Panowie i Panie jaki odkurzacz piorący do prywatnego domowego użytku? Tak, żeby przeprać kanapę/dywan/fotele w aucie. Nie chcę pchać się w profesjonalny sprzęt za tysiące. Bussell?
Eidos71 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu 19 minut temu, paki112 napisał(a): Bissell?
analyzator Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @paki112 kosztuje grosze. No teraz uprał już kilka samochodów dwie kanapy dywany fotele inne takie rzeczy i wygląda na to że wszystko gra. Jedna wada - zajmuje dużo miejsca.
czester Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu 2 hours ago, paki112 said: Panowie i Panie jaki odkurzacz piorący do prywatnego domowego użytku? Tak, żeby przeprać kanapę/dywan/fotele w aucie. Nie chcę pchać się w profesjonalny sprzęt za tysiące. Bussell? Parkside w promocji za 299 zł.
Rekomendowane odpowiedzi