Rafal9304 Opublikowano Środa o 09:52 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:52 Wyciągam zagłówki, składam oparcia, zdejmuje buty, wchodzę do środka, trochę gimnastyki i da rade umyć 2
polll Opublikowano Środa o 21:07 Zgłoś Opublikowano Środa o 21:07 @analyzator CARPRO GLASSMITT napewno ułatwi zadanie
dpniemczyk Opublikowano Czwartek o 05:13 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 05:13 @analyzator ja ostatnio zaopatrzyłem się w WORK STUFF PURE VIEW GLASS MITT bo w Octavi 4 też mam problem z dotarciem do zakamarków przedniej szyby.
Moderator Domel Opublikowano Czwartek o 07:48 Moderator Zgłoś Opublikowano Czwartek o 07:48 2 godziny temu, dpniemczyk napisał(a): @analyzator ja ostatnio zaopatrzyłem się w WORK STUFF PURE VIEW GLASS MITT bo w Octavi 4 też mam problem z dotarciem do zakamarków przedniej szyby. Ja używam kijka tylko nakładam na końcówkę swoje mikrofibry: 1
zeea Opublikowano Czwartek o 08:36 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:36 @Domel wczoraj przyszedł mi podobny patent od chińskich kolegów. Będę dopiero testować, sprawdza się to w Twoim przypadku?
marcinm76 Opublikowano Czwartek o 08:45 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:45 Ja mam podobny patent z myjka na patyku z allegro tylko z trójkątna głowica i na tą głowice zakładam rekawice z carpro albo ws do szyb I jade jedna strona rekawicy waflowa obracam I docieram druga gładka.
Moderator Domel Opublikowano Czwartek o 10:39 Moderator Zgłoś Opublikowano Czwartek o 10:39 2 godziny temu, zeea napisał(a): @Domel wczoraj przyszedł mi podobny patent od chińskich kolegów. Będę dopiero testować, sprawdza się to w Twoim przypadku? Tak, nakładam mikrofibry na ten płaski trzonek i jada w niedostępne dla reki miejsca
czester Opublikowano Piątek o 12:12 Zgłoś Opublikowano Piątek o 12:12 Czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami z użytkowania produktów Autograph: Emerald i Onyx?
StanDL Opublikowano Piątek o 12:53 Zgłoś Opublikowano Piątek o 12:53 Czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami z użytkowania produktów Autograph: Emerald i Onyx?Jeżeli chodzi o Onyx to efekt jest ładny ale moim zdaniem krótkotrwały. Nawet przy ładnej pogodzie i sprzyjających warunkach bez deszczu błota i itp. po kilku dnia opona zaczyna wyglądać niezbyt dobrze, pojawia się jakby brązowy nalot. Przy innych dressingach, które używam nie spotkałem się z tym.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
analyzator Opublikowano Piątek o 14:36 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:36 kij w mrowisko pytam o doświadczenie. Żarówki h7 LED. Nie china. Jak już osram czy philips. Lexus ct200, soczewki. Reflektory byłby wyregulowane żeby nie oślepiać. dobry pomysł? zły pomysł?
AndrewZS Opublikowano Piątek o 14:40 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:40 @analyzator co do jakości światła to pomysł dobry, niedobry o tyle, że nielegalny. Przy soczewkach trudny do wykrycia, musiał byś trafić na wysoce drobiazgowego i upierdliwego policmajstra. Oglądałem ostatnio na YT, zdaje się u Kornackiego jakie są różnice Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka
bienek Opublikowano Piątek o 14:55 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:55 kij w mrowisko pytam o doświadczenie. Żarówki h7 LED. Nie china. Jak już osram czy philips. Lexus ct200, soczewki. Reflektory byłby wyregulowane żeby nie oślepiać. dobry pomysł? zły pomysł?Wkładaj i się nie zastanawiaj. Ciotce wsadziłem do aurisa i jeździ chyba ze 2 lata i nikt się nie przyczepiał, a jakość światła to różnica kolosalna. Jej kupiłem narve bo tam jakaś tam dziwna żarówka była nie H7 i ani osram ani Philips wtedy takiej nie mieli.
jelinski17 Opublikowano Piątek o 15:02 Zgłoś Opublikowano Piątek o 15:02 @analyzator miałem LED gen 2 z osrama i oprócz fajnej barwy to światła praktycznie tyle samo co w dobrej żarówce. W końcu po wielu próbach założyłem takie: https://a.aliexpress.com/_EGxmJrE I to był strzał w dziesiątkę,mega dużo światła ładnie rozłożonego,zero błędów na desce i trwałość bo w aucie które miesiąc temu sprzedałem świeciły 4 lata bez zastrzeżeń. Na przeglądzie też zero problemu,nawet sam diagnosta po wszystkim pytał skąd mam żarówki:) do tej pory zamówiłem kilkanaście zestawów dla znajomych i wszyscy zachwyceni.
analyzator Opublikowano Piątek o 15:06 Zgłoś Opublikowano Piątek o 15:06 @DZIADZIA polecał xstorm. Nie podoba mi się że mają na kablu pudełeczko ale na video robi to super wrażenie i zjadło philipsa.
adi1509 Opublikowano Piątek o 20:21 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:21 8 godzin temu, czester napisał(a): Czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami z użytkowania produktów Autograph: Emerald i Onyx? Emerald w mojej opinii słaby. Zostawia mazy, ciężko dotrzeć i kropelki koślawe. Poszedłbym raczej w coś innego. Onyx fajne wykończenie i obłędny zapach, niestety szybko traci efekt wizualny. 1
pablo15005 Opublikowano Sobota o 12:20 Zgłoś Opublikowano Sobota o 12:20 Używa ktoś takiego węża do karchera? Szlak mnie trafia na to zwijanie się polecacie któryś ? Ten chyba jest obrotowy w sensie te złączki? https://allegro.pl/oferta/waz-15m-dn6-250bar-przewod-click-connect-do-myjki-karcher-k2-k3-k4-k5-k6-k7-5720666130
analyzator Opublikowano Sobota o 13:17 Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:17 @pablo15005 tragedia uciekaj
pablo15005 Opublikowano Niedziela o 07:59 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 07:59 @D@ViD jak wydarzenie w Oławie? Bawiłeś się nowym rupesem Mk V?
D@ViD Opublikowano Niedziela o 09:06 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 09:06 Godzinę temu, pablo15005 napisał(a): @D@ViD jak wydarzenie w Oławie? Bawiłeś się nowym rupesem Mk V? Mega fajną impreza, polecam. Dziś do 17 otwarte. Muzeum też mega robi wrażenie. bawilem się Rupesem mk V i szczęka mi opadła Zupełnie inna liga
Moderator Domel Opublikowano Niedziela o 09:09 Moderator Zgłoś Opublikowano Niedziela o 09:09 20 godzin temu, pablo15005 napisał(a): Używa ktoś takiego węża do karchera? Szlak mnie trafia na to zwijanie się polecacie któryś ? Ten chyba jest obrotowy w sensie te złączki? https://allegro.pl/oferta/waz-15m-dn6-250bar-przewod-click-connect-do-myjki-karcher-k2-k3-k4-k5-k6-k7-5720666130 Nie moge znaleźć w archiwum jaki ja brałem - czy to włąsnie ten z tej aukcji - ale kupowałem włąsnie 10m od techkara moze suuuuper elastyczny nie jest ale 100x lepszy niż ten z zestawu.
analyzator Opublikowano Niedziela o 09:39 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 09:39 @Domel ten mam. Jest ciężki źle się układa bo ma pamięć jak sprężyna, zwinięcie tego to ciężka praca. Chodzenie z tym dookoła auta też lipa. Zwija się "w kółka". Nie jest śliski. Lepi do niego brud. Z zalet to tani i wygląda na pancerny. Jest niewygodny na wszystkie możliwe sposoby. Kupię kolejny a ten idzie na olx. Tylko nie wiem co za niego kupić. Trwałość mam w nosie. Na użytek prywatny a nie do przemysłu to każdy styknie na lata.
zeea Opublikowano Niedziela o 11:34 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 11:34 2 godziny temu, Domel napisał(a): Nie moge znaleźć w archiwum jaki ja brałem - czy to włąsnie ten z tej aukcji - ale kupowałem włąsnie 10m od techkara moze suuuuper elastyczny nie jest ale 100x lepszy niż ten z zestawu. Potwierdzam. Przesiadka z oryginału Lavor na ten z aukcji co wrzucił Domel na plus. Niestety to co napisał @analyzator to również prawda. Jest lepiej niż było, ale do ideału mu wiele brakuje. 1
DZIADZIA Opublikowano Niedziela o 16:31 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 16:31 W dniu 17.01.2025 o 16:06, analyzator napisał(a): @DZIADZIA polecał xstorm. Nie podoba mi się że mają na kablu pudełeczko ale na video robi to super wrażenie i zjadło philipsa. Philips przy nich nie świeci, ale tylko w soczewkę... w odbłyśnikach H7, słabo
Moderator Domel Opublikowano Niedziela o 19:31 Moderator Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:31 9 godzin temu, analyzator napisał(a): @Domel ten mam. Jest ciężki źle się układa bo ma pamięć jak sprężyna, zwinięcie tego to ciężka praca. Chodzenie z tym dookoła auta też lipa. Zwija się "w kółka". Nie jest śliski. Lepi do niego brud. Z zalet to tani i wygląda na pancerny. Jest niewygodny na wszystkie możliwe sposoby. Kupię kolejny a ten idzie na olx. Tylko nie wiem co za niego kupić. Trwałość mam w nosie. Na użytek prywatny a nie do przemysłu to każdy styknie na lata. @D@ViD @V1RU$my braliśmy tego z linka wyżej? Bo pamietam rekomendacje miałem od was. Bo nie moge go znaleźć w moich pliczkach. Ale jeśli to ten - ja nie moge narzekać. W porównaniu do oryginalnego z myjki to niebo a ziemia. Nie mam problemu ze zwinięciem w kółko, demontaż i fajnie łazi pod samochodem. 8 godzin temu, zeea napisał(a): Jest lepiej niż było, ale do ideału mu wiele brakuje. To prawda.
mat06 Opublikowano Niedziela o 21:04 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:04 W dniu 17.01.2025 o 15:36, analyzator napisał(a): kij w mrowisko pytam o doświadczenie. Żarówki h7 LED. Nie china. Jak już osram czy philips. Lexus ct200, soczewki. Reflektory byłby wyregulowane żeby nie oślepiać. dobry pomysł? zły pomysł? W dniu 17.01.2025 o 15:40, AndrewZS napisał(a): @analyzator co do jakości światła to pomysł dobry, niedobry o tyle, że nielegalny. Przy soczewkach trudny do wykrycia, musiał byś trafić na wysoce drobiazgowego i upierdliwego policmajstra. Oglądałem ostatnio na YT, zdaje się u Kornackiego jakie są różnice Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka Kontrola policyjna i zabrany dowód nie jest najgorszym scenariuszem. Polecam poczytać o potencjalnych problemach w razie kolizji, wypłaty odszkodowania, uszczerbku na zdrowiu.
Rekomendowane odpowiedzi