Adaszek96 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 A miałem zamawiać wiadra.... czekam z niecierpliwością Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 @AreK jakościowe nowe wiadra to top. Mega trwały materiał HDPE 2.2mm grubości, pancerne wiadro. Myślę ,że będą trzymać poziom @kusiu Ostatecznie 59.90 Zestaw z GG, 39.90 samo wiadro. Obecnie sprzedajemy białe wiadra, które w zestawie kosztują również 59.90 a chcemy dać Wam w tej cenie najlepsze możliwe wiadro. Drogo? Szukanie alternatyw? Nie widzę problemu nikogo nie zmusimy do zakupu a nie jesteśmy instytucją charytatywną Przypomnę tylko ,że takie wiadro konkurencji kosztuje 50-55zł ( za samo wiadro ). Nasza cena to rozbój i szczerze nie wiemy czy to będzie cena na stałe, zobaczymy jak w praktyce to wyjdzie. @SylPio @kursien @daniel2 Wszyscy wiemy ,że wiadro z Casto wystarczy do mycia ale .... no właśnie wybór należy do Was
Gesiu_15 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Mam te wiaderka białe i są naprawdę w porządku lecz brak podziałki Sam musiałem sobie zrobić Nowe wiadra po tym co piszecie to naprawdę klasa , gruby plastik więc lipy nie ma
PiterG Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Mnie nie trzeba przekonywac Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Danielusinek Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 50 minut temu, Good Stuff napisał: @SylPio @kursien @daniel2 Wszyscy wiemy ,że wiadro z Casto wystarczy do mycia ale .... no właśnie wybór należy do Was Ja już wybrałem, KRÓL jest tylko jeden... @Good Stuff łuuuuuuuuuuuuuuuuuu
PiterG Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Może nie powinien ale powiem... Realnie koniec kwietnia - początek maja. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Witajcie! Trochę na nie czekaliśmy ale już są!!!!!!!! Pamiętacie jak zastanawialiśmy czy nasze miarki na wiadrach będą praktyczne? Myślę ,że przy wiadrze w , którym jest szampon wychodzi to całkiem fajnie Sugerowane ceny detaliczne: Wiadro 44,90 Wiadro + Separator 64,90 W poniedziałek wysyłamy do naszych Partnerów 5 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 4 Maja 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 wyglądają zacnie ja biorę 1
Fyox Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 W czarnym pewnie nie widać miarki, co? Separator 26 cm bez problemu wejdzie?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 @Fyox Nie widać ale chyba w wiadrze do płukanie to mniej istotne Separator 26 cm wejdzie bez problemu
PiterG Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Oczywiście, ze nie istotne Od siebie napisze... Kupowałem mnóstwo rzeczy do detailingu, od wosków po powłoki, tornadory i inne... Natomiast nigdy nie miałem wiader. Zawsze sprawę załatwiały Castoramowe plus regulowane guardy. Ostatnio jednak patrząc po regałach swierdzilem tyle tych "gratow" wszystko sygnowane jakimś logiem zwiazym z detailingiem tylko te wiadra. Kropke na i postawiła żona mowiac... "Tyle wydajesz na te kosmetyki ... Kup sobie porządne wiadra bo te jakoś nijak się prezentują przy tym wszystkim" i to była propozycje nie do odrzucenia. Jaram się jak nigdy Czekałem czasem na różne woski i inne ale nigdy tak się nie jaralem jak teraz na te wiadra. Miałem okazję pomacac i ocenić te megsowe ale to design work stuff przypadł mi dużo bardziej do Gustu nie wspominając o ciągłych problemach z dobraniem zestawu z megsa. Cena również pozamiataliscie choć w moim przypadku miało to drugorzędne znaczenie gdyż jest to raczej sprzęt długoterminowy. Półżartem...@Good Stuff macie najlepszy stuff w całej Polsce... Życzę Wam, żeby nawet Holandia się na nim poznała nie wspominając o reszcie świata. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 4 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Czy wiadra posiadaja jakies zamkniecie ?? Badz z czasem bedzie opcja ?? Pokrywki
Posejdon Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Fajnie by było móc je przewieźć w bagażniku bezinwazyjnie na bezdotyk Co za tym idzie pokryweczka=pro
ziomson Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 Są bez pokrywek. Dlatego dla mnie odpadają bo są bezużyteczne. Nie będę z buta leciał na bezdotyk. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 @SylPio Założenie Work Stuffu to właśnie pokazanie ,że akcesoria są równie ważne co cała reszta . Gratuluje wyboru @BiałyGTi Brak zamknięcia, pewnie przy kolejnej partii już będzie ( miało być teraz ). Natomiast będą pasować szczelne zakrętki od innych wiader "amerykańskich". Cena nakretki = ceny wiadra @Posejdon Wiadra Good Stuff nadal zostają w ofercie, mają pokrywkę @ziomson Wiadra Good Stuff nadal zostają w ofercie, mają pokrywkę
keza Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 3 godziny temu, Good Stuff napisał: Brak zamknięcia, pewnie przy kolejnej partii już będzie Jest to jakiś konkretny termin? Osobiście wole zakupić komplet z pokrywą.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 To w takim razie czekam na te z pokrywka P.s oraz na kubki
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 @keza Brak konkretów, dopiero co przyjechała ta partia @BiałyGTi Realnie koniec tego roku, przyszły sezon Kubki - działamy
Posejdon Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 Ja również będę trzymał rękę na pulsie i przytule te z pokrywką
Tomas-sg Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 Panowie narazie musimy wykupić te by mogły pojawić się te z przykrywkami P.s będą pasować przyszłościowe przykrywki do obecnych wiader ?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 Michał to jesli dopiero na następny sezon beda z przykrywka to bedzie mozna kupic za rok sama pokrywke ??
Danielusinek Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2018 8 godzin temu, BiałyGTi napisał: Michał to jesli dopiero na następny sezon beda z przykrywka to bedzie mozna kupic za rok sama pokrywke ?? Również jestem ciekaw, he?
PiterG Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 Dzieki "współpracy" z @Good Stuff za co im serdecznie dziękuję udało mi się dość szybko zakupić ich nowe wiadra. Muszę powiedzieć, ze jakość jest na bardzo wysokim poziomie, tworzywo grube i mam wrażenie że bardzo trwałe. Nie jest to sztywny kruszący się, a porządne tworzywo HDPE. Mając porównanie do ostatnio posiadanych przez parę dni wiader od megsa, które mogłem trochę pomaca (nie używać) napisze krótko jakość, nadruk robi wrażenie na korzysc Good Stuff. W mojej ocenie ogromnym plusem będzie również cena, która w porównaniu do megsa, który posiada tworzywo na podobnym poziomie jest po prostu sporo niższa. Dosc suchego paplania... Czas na foty. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1 1 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 @SylPio Dzięki! Miłego mycia
Rekomendowane odpowiedzi