Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 @sT3VE Będzie ten sam model ale tym razem w dwóch kolorach czarny i żółty jak kolory wiader 1
Danielusinek Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 W dniu 13.12.2017 o 16:22, keza napisał: @Good Stuff czy wiaderka będą z każdej kategorii: mycie, płukanie i koła? Fajnie jeśli byłoby osobne wiaderko do ogarnięcia WHEELS
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 @daniel2 Na tą chwilę nie przewidujemy wiadra numer 3
Danielusinek Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 @Good Stuff Damy rade, myślę że i tak każdy przyzna że idziecie po bandzie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 @daniel2 Szczerze gdzieś w głowie był pomysł na trzecie wiadro, jednak musiało by być tak samo dobrze zrobione jak dwa pozostałe a to oznaczało spore nakłady finansowe. Niestety jest to raczej temat niszowy dlatego przynajmniej na tą chwilę odpuściliśmy
Danielusinek Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 47 minut temu, Good Stuff napisał: Niestety jest to raczej temat niszowy Jest w tym dużo racji, poza tym nie jest to jakiś problem, mam już pomysł na rozwiązanie w tym temacie, i kilka na podziałkę litrów, ale to dopiero gdy będę miał wiadro w rekach 1
kusiu Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 @Good Stuff, jaka cena? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 @kusiu nowe wiadra będą droższe od obecnych ale zaproponujemy dużo lepszy produkt
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Progres z naszymi wiadrami 3 1 2
paperson Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Good Stuff super wiaderka. I podziałka na boku jest Fajnie, że bierzecie pod uwagę głosy z forum dot. ulepszeń. Takie cudo stoi na xero... a xero śpi 1
Gesiu_15 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Good Stuff widać że solidne i podziałka jest Super 1
keza Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jest moc w tych wiadrach, zrobią zamieszanie na rynku Jak uzbroicie w GG i przykrywkę to będzie pierwsza liga 1
Danielusinek Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jak mam powiedzieć mojej kobiecie że się , jest grubo i tłusto, panowie spełniliście wszystkie nasze prośby w tym projekcie, odpalać to ksero i kopiować idziemy na zakupy 1
kusiu Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jaka końcowa cena z separatorem?Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Danielusinek Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Niewiem jak czarne wiadra ale żółte będą mi pasować do pedzelków, perfekcyjnie 1
Danielusinek Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Good Stuff W dniu 30.12.2017 o 13:58, Good Stuff napisał: @sT3VE Na samiutkim dole jest to bodajże 265mm, natomiast w okolicach gdzie jest GG jest ciut więcej szerokość wiaderka mamy już podaną a jaka jest jego wysokość nigdzie nie znalazłem no chyba że gdzieś przeoczyłem.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @daniel2 Nigdzie taka informacja nie była podana , jutro zmierzymy Jeżeli chodzi o samo wiadro to jest to już pierwsza liga. Bardzo gruby solidny materiał. Można powiedzieć spokojnie ,że to wiadro na lata. Ceny ostatecznej jeszcze nie podamy . Będą droższe niż obecne nasze wiadra ale na zestawie z GG może zrobimy miłą niespodziankę i cena zostanie nadal na bardzo atrakcyjnym poziomie? Trzymajcie kciuki żeby się udało Wszystkie nasze produkty będą do siebie pasować bo będą w podobnej kolorystyce Co do czarnego wiadra wygląda tak: 3 2
Danielusinek Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Moje serce skradło żółte najlepsza gra kolorów obydwa kolory będą mieć WASH i RINSE ?
kusiu Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Good Stuff Myślę że cenowo w zestawie z GG dacie radę! Im atrakcyjniejsza cena tym lepsza sprzedaż, z drugiej strony wiadomo że konkretnie zrobiony produkt nie może być za pół darmo!
Fredi88 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wyglądają super ja tylko czekam na cenę w porównaniu do wiader Megsa Zawsze mówiłem, że nie ma sensu przepłacać za wiadra, ale zobaczymy jaką cenę rzucicie
Danielusinek Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 @Fredi88 to nie są zwykłe wiadra, przyjrzyj się dokładnie zdjęciu, to wiadro mówi do Ciebie (do mnie żółte) Traktuj mnie dobrze a posłużę Tobie na lata i będę myć Twojego SEATA . Do mnie tak. Nie straszne mi twoje piwnice, pomogę Tobie umyć AUDICE Panie no jak tu nie kupić 3
Moderator Domel Opublikowano 28 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 @Good Stuff Wiadomo może pi x drzwi - w jakiej cenie i kiedy mogą być te rolki pod wiadra ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 @daniel2 Dzięki, Czarne - Rinse, Żółte - Wash @kusiu Trzeba pamiętać ,że ten produkt w żadnym wypadku nie będzie odstawał od tego typu zagranicznych produktów. Nie kupujemy go za pół darmo. Jasna sprawa ,że musimy na nim zarobić ale nadal będziemy chcieli Wam zaproponować mega cenę! @Fredi88 @Domel , Ceny powinny wyglądać Samo Wiadro 39,90 * Zestaw 59,90 * To jest to co chcielibyśmy Wam zaproponować i uważamy ,że za takie wiadro jest to mega cena * Nie jest to cena ostateczna 1
Moderator Domel Opublikowano 28 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 11 minut temu, Good Stuff napisał: Samo Wiadro 39,90 * Zestaw 59,90 * tzn wiadro z wózkiem na rolkach 59,90 ? Mi chodzi o cenę tego wózka na kółkach pod wiadro.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 @Domel Hah Wózek na tą chwilę nie pojawi się w ofercie właśnie ze względu na to ,że nie będziemy mogli zaproponować na niego fajnej ceny 2
Rekomendowane odpowiedzi