Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witajcie

Lada moment do sprzedaży wejdzie nasz nowy szampon. Wszystko fajnie przyjemny produkt, mega zapach tylko nazwy brak :D

Postanowiliśmy tym razem wspomóc się Wami drodzy forumowicze :)

Jak wiecie do opisu naszych produktów używamy zwierząt więc wypadało by zostać w tym klimacie. A może wyjść po za schemat? ;)

Spośród Waszych propozycji wybierzemy nazwę, którą dostanie nasz nowy produkt, a osoba, której nazwa pojawi się na butelce otrzyma produkt w 5l opakowaniu zaraz po premierze ( a może nagrodzimy jeszcze kogoś? kto wie :) )

To co pomożecie?

Atlas zwierząt w dłoń :D 

Posted

Jeżeli ma zapach ciasteczkowy, czyli słodyczy, a do tego dobrze się pieni, to musi być jakieś milusie zwierzątko ;) Mnie się najmilej kojarzą pieski (jakem zdeklarowany psiarz), ale to byłoby mało sugestywne. Dlatego myślę, że najlepszym kandydatem jest kociątko. Kitten's Softiness - i wiadomo o co chodzi. ;)

A jeżeli planujecie dalszą ekspansję za granicę, przy tym chcąc nadal podkreślać swą polską proweniencję, to to jest kandydat idealny.

Nosacz.jpg

Posted

ADBL Bear/Teddy Cookies Shampoo...

PS: Pomyslalem od razu o Kubusiu Puchatku Winnie the Pooh...

Wyklikane ze smartfona...

• Moderator
Posted

Cat Shampoo, Mouse Shampoo, Shampoo Bird, Duck Shampoo takie moje propozycje . Zwierzaki zawsze czyste wiec tak mi do glowy przyszlo 

Posted

Moja zona twierdzi, ze piggy albo hare/rabbit ...

Martwie sie bo obiecalem jej przygotowac romantyczna kolacje jak bedzie miala racje.

Wyklikane ze smartfona...

Posted

Pure Hamster Shampoo :biggrin: Nie mam chomika, ale pamiętam, że to wybitne czyściochy :wink:

• Lubię to 1
Posted

Puppy Shampoo-szczeniaczki są zawsze PRO;),Parrot Shampoo,Elephant Shampoo:biggrin:Przed snem mi jeszcze wpadło do głowy- Eagle Shampoo albo Red Eagle Shampoo ze względu na wasze upodobania do czerwonego koloru:tongue:

Posted

Skoro ciastka i zwierzęta to "Cookie Monster", banalna ale każdy zna tego niebieskiego potworka ;)

Posted
59 minut temu, SylPio napisał:

ADBL Bear/Teddy Cookies Shampoo...

No... dobra nazwa, zwłaszcza, że to Good Stuff :lol:

Posted

ARCTIC YETI SHAMPOO

MOUNTAIN YETI SHAMPOO

POLAR BEAR!SHAMPOO

FRESH BEAR!SHAMPOO

DRAGON SHAMPOO

DRAGON ICE SHAMPOO

DRAGON'S BREATH SHAMPOO

DRAGON'S POWER SHAMPOO

SNOWY OWL SHAMPOO

SEAGULL SHAMPOO

CHAMELEON SHAMPOO

RACCOON SHAMPOO

Spoiler

SZYMPANS SZAMPONS - sorry musiałem :laugh:

Posted

Bison shampoo

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Posted

Cookie Fish shampoo - może ryba z pięknym zapachem się nie kojarzy ale... 8-)
Lucky duck shampoo 
Cookie Bat  shampoo

Buterfly shampoo