astra_garage Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 10 minut temu, zmorka napisał: jakim padem? Czarny NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @Pajko dlaczego nakladales uncr 1.5 na ściereczkę do powlok a nie bezpośrednio na piankę z aplikatorka jak to Max Protect zaleca ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @astra_garage czarny Nat zwykly czy karbowany? Jak oceniasz prace? Szybciej niz recznie czy po prostu tak samo czasowo ale lżejsza praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Tym razem zwykły Natty’s wyjmujesz z pojemnika smarujesz nim pada coś w formie ‚X’ i wystarcza na element taki jak drzwi u mnie spokojnie szybka aplikacja, cienka warstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @BiałyGTi , tak się nauczyłem nakładać i tak mi wygodniej - osobiście nie widzę różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Też taką formę aplikacji zacząłem stosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towi Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Umyłem moją audi a3 i kuzynki audi Q5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Wyjechałem po tygodniu przestoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @Pajko Powiedz mi aplikacja łatwiejsza niż w przypadku zwykłego uncr? Powiem ciekawi mnie ten 1.5 a dokładniej różnice co do zwykłej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @Gardor , ja ze "zwykłym" nigdy nie miałem problemu ale aplikacja 1.5 to bajka w porównaniu do 1.0 - dla Mnie łatwiej niż Fusso bo mazy mi nie zostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Teraz, Pajko napisał: ja jaki dressing na kółkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @Domel , robiąc ostatnio porządek w garażu znalazłem Chemical Guys vintage o ile dobrze pamiętam , krótko leży ale wygląda obłędnie jak dla Mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Przetestowałam wreszcie ADBL Yeti, mycie na dwa wiadra i na koniec kupiony jakiś czas temu Fusso Mirror Shine. Fusso kosi pod względem łatwości aplikacji, efekt wizualny też daje radę. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 57 minut temu, Gardor napisał: @Pajko Powiedz mi aplikacja łatwiejsza niż w przypadku zwykłego uncr? Powiem ciekawi mnie ten 1.5 a dokładniej różnice co do zwykłej wersji. Aplikacja 1.5 jest o niebo łatwiejsza od zwykłej wersji, ale 1.5 jest mniej trwały więc wypadałoby położyć 2 warstwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 23 godziny temu, dareme89 napisał: @dudek_t zazdroszcze mx5. bierzesz zwykla czy rf? raz jezdzilem mx-5 I sie w niej zakochalem, troche pozniej zalowalem ze wybor padl na racjonalne auto ( cx-3) lamaist mx-5 bo roznica w cenie byla bardzo mala. Biorę zwykłą. RF kompletnie nie dla mnie. Mam wrażenie że to model do użytki przez 95% czasu z dachem a pozostałe 5% z top down. Dodatkowo wyższa masa, dłuższe rozkładanie i bardzo podobne wrażenia akustyczne przy zamkniętym dachu. Przy otwartym RF jest głośniejsza i to dużo. W moim odczuciu wygląda też duzo gorzej. Jedyny plus to brak zmartwień o pocięcie dachu przez frustratów. Udało mi się trafić egz. z 2017 z wieloma "gratisami" więc cena ostateczna jest baaardzo dobra. Kolor taki jak u Ciebie. Już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Zabrałem się za dach w Vito. Dziś tylko połówka, bo mi cienia brakło, jutro ciąg dalszy Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 14 godzin temu, snork napisał: Przetestowałam wreszcie ADBL Yeti, mycie na dwa wiadra i na koniec kupiony jakiś czas temu Fusso Mirror Shine. Fusso kosi pod względem łatwości aplikacji, efekt wizualny też daje radę. @snork zmieniłeś mondeo na volvo ? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka zmieniłeś mondeo na volvo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 @piotrek305Tak. Po prawie 5 latach przyszła pora na zmianę. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 @snork i jak oceniasz zmianę ? jaki masz rok przebieg silnik ? po sprzedaży mk4 przedlifta myślałem o tym volvo ale jednak sporo mniejsze i wziąłem mk4 polifta 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 [mention=13301]snork[/mention] i jak oceniasz zmianę ? jaki masz rok przebieg silnik ? po sprzedaży mk4 przedlifta myślałem o tym volvo ale jednak sporo mniejsze i wziąłem mk4 polifta 2014 Po blisko 80kkm bezawarynej jazdy też celowałem w polifta z ost roku produkcji. Sprawdzone 2.0tdci. Ale trafiło się krajowe starsze v60 (2012) z symbolicznym przebiegem 53kkm i stanęło na łosiu.Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Na mega plus motor 2.0 D4 163KM. Podobnie jakość wykonania, wyciszenie i wyposażenie. Gabarytowo jakby pół klasy niżej Ale wózka już nie zabieram więc daje rade.Na minus - układ kierowniczny i precyzja skrzyni biegów. Zobaczymy jak się będzie sprawował. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Cytrynka dostała nową chłodnicę klimatyzacji z nabiciem i odgrzybianiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 38 minut temu, snork napisał: Na mega plus motor 2.0 D4 163KM. To jest to samo co 2.0 HDI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Michał - nie, 5 cylindrowiec volvo.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 3 minuty temu, snork napisał: Michał - nie, 5 cylindrowiec volvo. @snork z tego co się orientuje to Volvo miło 5 cylindrów w silniku 2.4 a nie 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snork Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 2.0 tyż na 5 W poliftach były już 4 gary i 150KM. Co by nie było samego offtop - wymienione filtry i zalany Ravenol SSV 0W30 od Tomek6. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi