puma Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Mycie autka a potem taki widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Założyłem spoiler akcesoryjny: PrzedPoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drive Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Założyłem spoiler akcesoryjny: Czym przymocowałeś?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jest montowany na 2 kołki, 2 śruby i kilka fragmentów taśmy 3m, zamontowany zgodnie z instrukcja mazdy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Fajny mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Teraz dużo lepiej bo wcześniej ten jakiś taki "goły"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Dokładnie, cały czas miałem problem z tyłem a to zmieniłem końcówki wydechu a to dokładkę zderzaka dołożyłem, dopiero po spoilerze jest to co chciałem osiągnąć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 @dareme89 to teraz czas delikatnie obniżyć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Zdecydowana poprawa na plus ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ostatnie 3dni pracy z Opel Zafira. Plamy od lodów, soków, zapiekanki. Pranie wnetrza. Odkurzacz Clatronic BSS 1309 + Maxifi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Dareme, jesteś zadowolony z Mazdy? Nie ma problemu z awaryjnością i serwisem? W poniedziałek podpisuje papiery leasingowe a nigdy nie miałem z tą marką nic wspólnego i jestem bardzo ciekawy jak to się układa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Z czystego lenistwa a bardziej z chronicznego braku czasu na regularne mycie . Co wy na to żeby zrobić długodystansowy tak jak na Mondeo ? tam był "zwyklak" tu 1.5 Chyba pierwszy Van w PL z powłoką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 15 minut temu, Pajko napisał: Co wy na to żeby zrobić długodystansowy tak jak na Mondeo ? tam był "zwyklak" tu 1.5 Jak najbardziej za. 22 minuty temu, Pajko napisał: Co wy na to żeby zrobić długodystansowy tak jak na Mondeo ? tam był "zwyklak" tu 1.5 Jak najbardziej za. Nie przy swoim, ale przy E39 kolegi, który naprawia moje E91. E39 poszła do lakiernika a lampy do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 @KapselK powiedz mi jak robiłeś te lampy tzn. trzymałes je pomiędzy nogami podczas pracy papierami czy jak. Bo mam komplet lamp do roboty i które są poza autem i nie wiem jak się za nie zabrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Grubszy projekt. Korekta około 95%, UNC-R, Felgi Fusso, NW Autoland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 @Lotek900 dokładnie tak, ręcznik na kolana i lampa między kolanami. Przy polerowaniu maszynką wspomogłem się sankami, oparłem o nie część lampy, a drugą część ściskałem lewym kolanem i prawą stopą. Skomplikowane ale działa. Wolę robić na aucie, ale trzeba sobie radzić w każdych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Dareme, jesteś zadowolony z Mazdy? Nie ma problemu z awaryjnością i serwisem? W poniedziałek podpisuje papiery leasingowe a nigdy nie miałem z tą marką nic wspólnego i jestem bardzo ciekawy jak to się układa.Z auta jestem jak najbardziej zadowolony, gdybym drugi raz stał przed wyborem znowu wziąłbym cx3. Co do awaryjności moje auto jest z pierwszego roku produkcji modelu i niestety wady fabryczne mnie dopadły. Słynne problemu ze składaniem lusterek, i rozszczelnienie klimy. Oprócz tego 90k km bez problemu. Co do serwisu: ogólnie samo aso ok jest tylko jeden problem. Mega długo czeka się na części. Obecnie jeżdżę bez klimy ok 1,5miesiaca i dopiero w środę będą robić oczywiście auto zastępcze nie przysługuje. Niby i tak jest dobrze bo rok temu czekali po 3miechy. Dodatkowo spoiler zamawiałem z niemieckiego aso bo byli mi w stanie załatwić w jeden dzień, w polskim aso dostałem info ze importer ich nie ma i trzeba czekać do 2 miechow. Także same aso jak najbardzziej ok tylko importer Mazda polska to tragedia. Nie wiem jaki model bierzesz ale powinieneś być zadowolony. Wśród znajomych są jeszcze 4 mazdy max 3 letnie i nikt nie żałuje wyboru. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Chciałem kupić Fiata 124 Spider ale w Fiacie bez zmian. Zmienili logo na ASO a pod spodem nadal Polmozbyt. NIC się tam nie zmieniło. W samochodzie podobnie. Testówka z przebiegiem 570km a sprzęgło łapie wysoko jak w zajechanym aucie, skrzynia niby genialna a zmieniasz biegi jak po papierze ściernym. Porażka W związku z tym padło na MX 5. W moim poczuciu estetyki dużo za Fiatem ale ogólne wrażenie 100 razy lepsze. O tym że importem dupa słyszałem. Jednak obsługa w salonie na bardzo wysokim poziomie. Jeśli w serwisie jest jak piszesz to nie ma się czego bac. Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 11 godzin temu, dareme89 napisał: Także same aso jak najbardzziej ok tylko importer Mazda polska to tragedia. A nie myślałeś, żeby naprawić klimę w Niemczech? Gwarancję masz chyba w całej Europie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 oczywiscie ze myslalem natomiast niestety poprzedni miesiac byl taki zwariowany ze nie mialem czasu podjechac do nich. a na miejscu jest wygodnie bo jak zostawiam im auto na ogledziny to biore od ojca auto na zastepstwo i tyle. niestety ale od poniedzialku do piatku auto musze miec sprawne. jak lusterka przestaly mi sie skladac to mi to w ogole nie przeszkadzalo. gwarancja mi sie skonczy pewnie za 2-3 miechy wiec mam nadzieje ze aso juz nie bede musial odwiedzac @dudek_t zazdroszcze mx5. bierzesz zwykla czy rf? raz jezdzilem mx-5 I sie w niej zakochalem, troche pozniej zalowalem ze wybor padl na racjonalne auto ( cx-3) lamaist mx-5 bo roznica w cenie byla bardzo mala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nie dziś ale w piątek.. Natty’s Blue rozprowadzony za pomocą DA 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @astra_garage Look wywala z kapci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @astra_garage wygląda super, jakim padem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 @Pajko ile ci zeszło produktu na vana :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 15 ml max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi