D@ViD Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Weekendowa walka z wymianą zestawu zimowego, na zestaw letni - Zakończona sukcesem po ciężkich bojach. Nadkola ogarniete za pomoca APC ExceDe Bulldozer 1:10 - mega Apc. Na felgach Collinite 476s. Na oponach ADBL Tire Dressing. Przydałoby się pomalowac zaciski. Byl taki plan, ake stwierdziłem, że je zdemontuje i wtedy odnowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @david2888 smalcowałeś juz zestaw od zymola? Fajna głębia czerwieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @Grzechu23 Jeszcze nie Zymolek wleci po korekcie Wyobraź sobie, że to auto jest brudne i nie myte od 2 tygodni od listopada leży Coli 476s i wspomagany czasem SSW a ostatnio QD1 Dla mnie ten kolor jest magiczny. Jak jest brudny to przeciętny, a jak się umyje to głębia i taki wet look ze ohoho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 pięknie utrzymany lakier jak na 10 lat i chyba jak pamiętam okolice 300kkm nalotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dokładnie 10 lat i 302kkm ma kilka odprysków, jakiś parkingowych wgniotków, zadrapań, ale nie ma co narzekać, bo lakier w pięknej kondycji i jeszcze trafił w dobre ręce czyli detalingowego świra hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamilton Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @david2888 jaki masz rozmiar opon, 225/45/17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @hamilton 215/55 R17 . Pisz na priv zeby juz nie robic Offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Wpadło lato Na frontach SSW a na oponach Black Mamba Shine Niestety nadal brudne w środku.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Insignia ogarnięta na sezon letni Dwa etapy i Soft 99 King of Gloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 screen capture software Lakier - Tenzi Quartz Spray, opony i plastiki- Tenzi Opona plastik, szyby wyczyszczone Czystą Szybą też od Tenzi tak więc dzień pod znakiem @tenzidetailer użyłem jeszcze szamponu i czystego kokpitu. Żonowóz ogarnięty po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Pierwsze lepsze mycie po zimie tatowozu. Poszedł T&G od ADBL, Roton, YETI, mycie na dwa wiadra z szamponem Strawberry od SG, oszuszanie, opony wymyte resztką cleanera od DM i na to Tire Dressing ADBL, na lakier wpadł FO'SHOW spray wax. Skończyłem za ciemnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 2 godziny temu, astra_garage napisał: Insignia ogarnięta na sezon letni a letnich kapci nie zakładasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 W dniu jutrzejszym... mała kolejka u wulkanizatora.. a chce wyważyć po zimie felgi z oponami letnimi i dopiero założyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 @Pawel_t11, nie smarowałeś dressingiem całej powierzchni pionowej, czy Dębice tak ciągną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 9 godzin temu, Michał126 napisał: @Pawel_t11, nie smarowałeś dressingiem całej powierzchni pionowej, czy Dębice tak ciągną? Nie smarowałem całej powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 @Pawel_t11 Wygląda jakbyś auto do listew umył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 @maciek-drummer wybacz ale nierozumie, gdzieś coś ominąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 55 minut temu, Pawel_t11 napisał: @maciek-drummer wybacz ale nierozumie, gdzieś coś ominąłem Chodzi mi o dressing na oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Może nie przy aucie ale też coś detailingowego Dokładnemu odświeżeniu poddałem swój kask motocyklowy Lakier to czarne UNI ogarnięte za pomocą: - żółty NAT i Koch F5.01 - czarny NAT i Koch Antiholo - czarny NAT i CP Essence - zabezpieczenie CP CQUARTZ UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @Malwin41 łapatki za kierą pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dziś wyciągnąłem filc, tlenek ceru i poleciałem z przednią szybą. Rysy od wycieraczek poszły na luzie, grubasów nie ruszałem. Na to Rain-X. Przy okazji auto umyte i przetarte Morning Dew. Nareszcie wpadły letniaki, które łatwiej się smaruje B2B Zapomniałem tylko usunąć to "daily driven" i wrzucić forumową wlepę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 208 żony doczekało się lekkiego odświeżenia środka, wpierw odkurzanie podłogi, wycieraczek, siedzeń, a następnie FW Yellow Broom Interior Cleaner 1:10 (świetny cytrusowy zapach, dodatkowo dobrze się pieni i nie znika w mgnieniu oka), wytarcie czystą wilgotną MF i na to ponownie FW Mademoiselle (Piękny zapach idealnie pasujący do kobiecego auta, ładne wykończenie plastików). Na kierownice i mieszek wajchy biegów LE Leather Infusion. Na koniec jeszcze szyby -- poleciałem Nielsen Blue Window II. I starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Umyłem Skodzinę w ramach testów nowego produktu I Tak się prezentuje UNC-r po blisko roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Kozaa widzę słubickie blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzisiaj skromnie. Odkurzanie plus czyszczenie dywanikow oraz psikniete na nie koch guf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi