pushkarev90 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @Grzechu23Dobrze się prezentuje, a dolnej listwy chrom nie chciałeś okleić? fajnie by to wyglądało full shadow. A boczne chromy też masz oklejone? Może pod koniec roku stanie i u mnie pod domem taka spodobały mi się Superby po przejażdzce u znajomego, jednak brakuje mi podnóżka wysuwanego w fotelach i w czerni dobrze by się jeszcze komponowała solaryczna szyba. W Twoim Superbie też występuje problem skrzypiących plastików na desce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 U mnie kolejny zestaw ogarnięty, tym razem dla żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 właśnie śnieg u nas sypie.... a też chciałem jechać ;/ Ja miałem to szczęście, że jak wjechałem do garażu, to zaczęło sypać Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Pobawiłem się MagiFoam na bezdotyku. Peukot czyściutki, chociaż mógłby być bardziej. Jak się pogoda utrzyma, to trzeba będzie wygrzebać wiaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ja wreszcie po 2 tygodniach wykapalem Julkę...Już nie mogłem patrzeć na ten syf.. Przy okazji pierwsze zbliżenie z szamponem chemical guys Pink Teraz aż miło patrzeć na nią w garażu Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ja również korzystając z dodatniej temperatury pojechałem na bezdotyk. Mieszanka Koch GS, trochę White Bear dla zapachu i troszkę Bubble Maker. Coś tam domyło, przynajmniej teraz nie wstydzę się wyjechać z garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Zdjalem i ogarnalem grill... na koniec Koch PSSWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Astra ogarnięta po 1.5 miesiąca użytkowania i 2400 km.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Umyłem auto. Sam w to nie wierzę. Już zapomniałem jak naprawdę wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ja ogarnąłem 1/4 wnętrza czyli deskę po stronie kierowcy i boczek plus odkurzanie całości50/50 Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dzisiaj u mnie temp wskoczyła na plus, więc była okazja umyć auto Trochę brudu się nazbierało: Na lakier wleciał ADBL SSW(sorki za jakość zdjęć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 O dziwo u mnie dziś pojawiło się słońce i temperatura około 6st. Więc czas na testy nowości. 1)Dwa wiadra casto + regulowany GG 2)Good Stuff BumbleBee Shampoo + Work Stuff Wash Pad 3)Ręcznik do osuszania WORK STUFF Monster Drying Towel Testy i wnioski w odpowiednich działach. Pug dostał na koniec QD1 i na oponki Black Water. W środku ADBL Interior QD LE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 33 minuty temu, david2888 napisał: Work Stuff Wash Pad Jak Ci się spodobała "poduszeczka" zamiast rękawicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @powalla zapraszam do relacji z testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @krzychu2805 I auto nabrało koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @kursien Zgadza się Miałem jeszcze dzisiaj wymienić tylne lampy na te z białym kierunkiem, ale stwierdziłem że przy tej temperaturze mógłbym coś połamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @rapmen93 Widzę, że myjka w Zatorach Dobrze wiedzieć, że raczej nie ma tam czepialstwa używanie własnych kosmetyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @Marros a kolega skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Z Warszawy, ale średnio raz na miesiąc jestem w Zatorach na chwilę, a w okresie wiosenno-letnim wpadam czasami do wuja na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Spiąłem poślady: umyty White Satine,warstwa Carbona na leżącego FK, na opony Migliore,styknie do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 W końcu dwa wiaderka Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Czekając wczoraj na test @Domela, podjechałem Micrusem na bezdotyk. Magifoam w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 mycie szerszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Wymiana ledów z oprawka tablicy rejestracyjnej oraz dziś mycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @Marros to jak kiedyś będziesz to daj znać, zrobimy mały spot detailingowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi