Pływak Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Też kiedyś testowałem i stwierdziłem, ze dobry APC zrobi to samo Oponę po sezonie wyszorowaną Red Devilem przed następnym sezonem po wyciągnięciu z garażu potraktowałem Excede i niewiele więcej wyczyścił podejrzewam, ze APC użyty po raz drugi zadziałał by tak samo jak ten excede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 @Pływak u mnie apc (adbl, nielsen cycolone) nie jest w stanie nawet ściągnąć do końca dressingu. Ale osobiście jak myję jakieś bardzo brudne samochody to najpierw apc, a potem dopiero cleaner do opon i zawsze coś więcej wyciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomson Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dziś samochodzik załapał się na mycie. Na pierwszy ogień poszedł citrus od Shiny Garage. Potem oponki wymyte excedem i mycie na 2 wiadra snowballem od ADBL. Na koniec wleciał oczywiście ssw na lakier i felgi oraz black mamba shine na oponki. (Nie, nie myłem na szczotach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 12 minut temu, lol19pl napisał: @Pływak u mnie apc (adbl, nielsen cycolone) nie jest w stanie nawet ściągnąć do końca dressingu. Ale osobiście jak myję jakieś bardzo brudne samochody to najpierw apc, a potem dopiero cleaner do opon i zawsze coś więcej wyciągnie. Dlatego ja zawsze kupuje najmocniejsze APC i sam sobie decyduje jakie stężenie będzie. Gdzieś nawet wrzucałem na forum fotkę ile zebrał Excede do opon z opony, która została wyszorowana po sezonie Red Devilem i przeleżała zimę w garażu. Cos tam delikatnie więcej wyciągnęła ale użycie po zimę ponownie Red Devila pewnie zrobiło by to samo. Jak APC nie jest w stanie usuwać dressingu to zmienił bym APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 wymieniłem żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 U mnie dzisiaj udało się troche pogłaskać Superba Grane to co na zdjęciu + wszystkie dywaniki niezawodny Nielsen nap low foam 1:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 15 godzin temu, Pawel_t11 napisał: MOD: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ wymieniłem żarówki Pokaż jak wyglądają te żaróweczki w lampie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @Grzechu23 miny przechodniów bezcenne, czarny uni?. Interesujący kolor dekora, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @Grzechu23 piękny samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @daniel2 kolor do ori Skoda Black Magic 9910 z efektem perłowym A co dekorów to plastikowe 'drewno' poszło w zapomnienie chyba już miesiąc po zakupie. Zupełnie nie trafiło w moje gusta. Cały środek, czyli zarówno deska rozdzielcza jak i pełną skórę mam w czerni, więc chciałem trochę ożywić wnętrze. Założona została folia termokurczliwa > niebieski ala carbona na wszystkie ori dekory (przód+ boczki drzwi) @Gardor dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @Grzechu23 Grill jest czarny w originale? czy Ty malowałeś, Skoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 W Superbie III można już zamawiać opcje 'sportline' która w oryginale ma wszystko w czerni. U mnie w SII nie było jeszcze tej opcji, więc robiłem to sam. Opalarka -> dobra folia czarny połysk i 2h roboty :-) Jeżdżę tak już z nią 4 lata i zarówno przy mrozach blisko -25 C jak i upale +40 żadnych zmian. Siedzi tak jak pierwszego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @Grzechu23 naprawdę dobrze wygląda ten grill - rozważałeś kiedyś blendę od Milotec'a? Swoją drogą, jak sprawdziło się Tenzi na fotelach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Umyte autko po kolejnych 300 km Nie sądziłem ze Cancoat tak długo wytrzyma ale cały czas ma się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 4 godziny temu, vangsta napisał: @Grzechu23 naprawdę dobrze wygląda ten grill - rozważałeś kiedyś blendę od Milotec'a? Swoją drogą, jak sprawdziło się Tenzi na fotelach? Kurde powiem Ci ze miałem możliwość kupna tej blendy za dobre pieniądze jakiś rok temu i nie wiadomo czemu odpuściłem teraz żałuje bo była już w moim kolorze..eh. Szukam czasami na allegro ale towar egzotyk. A @tenzidetailer już używam od dobrych kilku miesięcy i bardzo fajny produkt do regularnej pielęgnacji. Zostawia matową skórę i zauważalnie ją zmiękcza. Polecam za tą kase! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 12 godzin temu, wobbjack napisał: W dniu 10.02.2018 o 17:22, Pawel_t11 napisał: MOD: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ wymieniłem żarówki Pokaż jak wyglądają te żaróweczki w lampie @wobbjack Postaram się zrobić zdjęcie i dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 38 minut temu, Grzechu23 napisał: Kurde powiem Ci ze miałem możliwość kupna tej blendy za dobre pieniądze jakiś rok temu i nie wiadomo czemu odpuściłem teraz żałuje bo była już w moim kolorze..eh. Szukam czasami na allegro ale towar egzotyk. A @tenzidetailer już używam od dobrych kilku miesięcy i bardzo fajny produkt do regularnej pielęgnacji. Zostawia matową skórę i zauważalnie ją zmiękcza. Polecam za tą kase! ile ta Twoja skoda ma nalatane ? bo bardzo świeżo wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 48 minut temu, piotrek305 napisał: ile ta Twoja skoda ma nalatane ? bo bardzo świeżo wygląda To jest właśnie detailing, wczoraj z salonu odebrał, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 To już chyba zboczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 A ja dziś poprawiłem szycie na kierownicy, bo poprzedni szef puścił i położyłem carbon na konsoli, do którego mam mieszane uczucia...Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 7 minut temu, qdlatyNH napisał: A ja dziś poprawiłem szycie na kierownicy, bo poprzedni szef puścił Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Szew jak już Sam "obszywałeś"? Bo jeśli ktoś wziął od Ciebie za tak wykonaną pracę jakiekolwiek pieniądze to miał niezły tupet. Jeśli mam być szczery to wygląda to strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @qdlatyNH troszeczkę za dużo chyba tej skóry na kierze i dlatego tak się układa,co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Przecież to tylko pokrowiec do samodzielnego obszycia , a nie ori kiera w wieprzowince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 2 minuty temu, powalla napisał: Przecież to tylko pokrowiec do samodzielnego obszycia , a nie ori kiera w wieprzowince Ok, w każdym bądź razie za dużo tego łonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Szew, szew nie zauważyłem, że słownik mi poprawił. Sam obszywałem. Potrzebowałem coś mieć na kierownicy, bo plastik czy jak to tam inaczej nazywa się to tworzywo było już bardzo zmęczone i w rąsi ni jak nie leżało, a taki zakładany pokrowiec według mnie jest obleśny. Z czasem wpadnie oryginalna skórzana kierownica. Robiłem to pierwszy raz i w zasadzie tylko w tym jednym miejscu się tak skóra zniekształciła. Ogólnie na żywo całokształt według mnie nie wygląda źle.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi