Chochlik437 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Piekne sa te Phaetony, maja cos w sobie a to wnetrze w tej kolorystyce, no po prostu bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM90 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Z racji wolnego piątku Ponton w końcu doczekał się porządnego mycia. Prewashe - Koch GS, SG Citrus, , zlany od dachu po nadkola ponad litrem Prickborta, do tego grany był IronX, ADBL Clay Sponge, 2 wiadra - Gyeon Bathe. Na koniec już z braku czasu na lakier siknąłem ADBL SSW. Nadkola szmaciane przód i tył oraz wnęki APC PRO. Wnętrze odkurzone. Opony i dywaniki wyszorowane Exede Tire i zapomniałem że skończył mi się dressing więc nic nie nałożyłem W następnym tygodniu biore się za skórę całym aucie, a jest tam co robić. Kilka fot Jaki tam motor siedzi? Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 @397 , chyba masz bałagan na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 @rygryss jeszcze nie Mielem czasu, żeby popieścić lakier maszyna 170 tys km pękło w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Godzinę temu, rygryss napisał: chyba masz bałagan na masce Moją maskę być zobaczył...... Lakierowana rok temu a wygląda 5 razy gorzej niż 16sto letni lakier na reszcie auta. Chyba jakiś klar dupny był położony. Teraz pewnie tylko zdarcie tego i ponownie lakierowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 4 minuty temu, Strus napisał: Moją maskę być zobaczył...... Lakierowana rok temu a wygląda 5 razy gorzej niż 16sto letni lakier na reszcie auta. Chyba jakiś klar dupny był położony. Teraz pewnie tylko zdarcie tego i ponownie lakierowanie pokaz proszę z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 7 godzin temu, MarcinM90 napisał: Jaki tam motor siedzi? Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 3.0TDI V6 240KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 18 minut temu, Domel napisał: pokaz proszę z ciekawości. też jestem ciekawy żeby popieścić lakier maszyna czekam na relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Godzinę temu, Strus napisał: Moją maskę być zobaczył...... Lakierowana rok temu a wygląda 5 razy gorzej niż 16sto letni lakier na reszcie auta. Chyba jakiś klar dupny był położony. Teraz pewnie tylko zdarcie tego i ponownie lakierowanie Ta maska z Mercedesa jest bardziej zniszczona, niż ta strusia Tani klar i tyle standardowo w Polsce oszczędzanie na materiałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 @turzol O ja Cię pierdziele, nie wiedziałem, że na forum jest Phaeton. Jak to jest jeździć autem które wciąga nosem 95% aut na drodze, a mimo to 95% ludzi uważa, że byle jakie audi i bmw jest lepsze ? Bryczka pierwsza klasa! Ile czasu go masz i jak w kwestii awaryjności i eksploatacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 @turzol piękne auto! Cały środek i dobór kolorystyczny to wg mnie strzał w 10. Idealna brązowa skórka z ciemnym wnętrzem. To jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Lutego 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 @turzol, dostosuj zdjęcia do regulaminowych wymiarów. Następnym razem zostaną bez ostrzeżenia usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM90 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 [mention=74]turzol[/mention] O ja Cię pierdziele, nie wiedziałem, że na forum jest Phaeton. Jak to jest jeździć autem które wciąga nosem 95% aut na drodze, a mimo to 95% ludzi uważa, że byle jakie audi i bmw jest lepsze ? Bryczka pierwsza klasa! Ile czasu go masz i jak w kwestii awaryjności i eksploatacji ? Pod jakim względem "wciąga nosem 95% aut na drodze"? Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Korzystając wczoraj z temperatury, mycie AF Lather+FK425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 8 godzin temu, StreamHD napisał: @turzol O ja Cię pierdziele, nie wiedziałem, że na forum jest Phaeton. Jak to jest jeździć autem które wciąga nosem 95% aut na drodze, a mimo to 95% ludzi uważa, że byle jakie audi i bmw jest lepsze ? Bryczka pierwsza klasa! Ile czasu go masz i jak w kwestii awaryjności i eksploatacji ? dziękować Auto jest rewelacyjne pod każdym względem. Siedze w VAGach odkąd pamietam i miałem ich wiele, ale Phaeton dla mnie jest zwieńczeniem kariery Ferdinanda Piecha, za którego prezesury wychodziły najlepsze samochody ze stajni VW/Audi. Na razie póki co 1 dobna awaria, mianowicie silniczek sterowania klap klimatronika odmówił posłuszeństwa, ale wymienie sam na używkę. Koszty eksploatacji podobne jak moje poprzednie A4 B6, poza spalaniem które jest ok 2-3l większe ale odczucia z jazdy pozwalają zapomnieć o spalaniu 7 godzin temu, Administrator napisał: @turzol, dostosuj zdjęcia do regulaminowych wymiarów. Następnym razem zostaną bez ostrzeżenia usunięte. Juz sie za to biore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmocc Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Przed zapowiadanymi mrozami wjechało mycie + quick wax Megs'a. Jak na 29-letniego imigranta z Japonii trzyma się całkiem nieźle, a obecnie dzielnie służy mi jako środek codziennego transportu. Micra K10 1989 1.2 benzyna, 3-biegowy automat, przebieg ~90k km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wyglada jak z salonu. Swietna Micra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wczorajsza temperatura i odtykanie wosku oraz reaplikacja SSW Środek odkurzony i na wnętrze polecial ADBL Interior Interior QD. Na zewnątrz oponki ABL BW a na lakier wiadomo SSW i oczywiscie dzisiaj juz od rana snieg , deszcz i auto uj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja również popełniłem mycie a co grane: SG citrus z białym misiem, SG pink, iron-x , tire clenaer od excede na to ssw oraz na opony mega endurance , a na szybki ipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Nie dziś ale równo 10 lat temu wstawiłem sobie prawy bok do mojego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 @kocmocc , fantastyczny szerszeń... szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 @ad.am cóż pod maska Focusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 @daniel87 1.5 t.benz, 150 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 17 godzin temu, david2888 napisał: Wczorajsza temperatura i odtykanie wosku oraz reaplikacja SSW Środek odkurzony i na wnętrze polecial ADBL Interior Interior QD. Na zewnątrz oponki ABL BW a na lakier wiadomo SSW i oczywiscie dzisiaj juz od rana snieg , deszcz i auto uj.... Świetnie wygląda Lwiątko w tym kolorku U mnie na szybko SG Yellow Snow Foam z Epoci na bezdotyku, na felgi poszedł SG D Tox a oponki Excede. Zabezpieczenia brak ponieważ czekam do wiosny żeby przeprowadzić pełna dekontaminacje świeżo zakupionego autka. Niestety lakier jest tak szorstki że boję się na nim cokolwiek kłaść, glinki to nie widział pewnie od nowośći [emoji1 Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 W dniu 4.02.2018 o 09:04, Domel napisał: pokaz proszę z ciekawości. W dniu 4.02.2018 o 09:22, rygryss napisał: też jestem ciekawy W dniu 4.02.2018 o 10:25, Gozdziu23 napisał: Ta maska z Mercedesa jest bardziej zniszczona, niż ta strusia Tani klar i tyle standardowo w Polsce oszczędzanie na materiałach Dla mnie to już dramat. Jakieś sugestie jak ratować ? Polerka nic nie da bo i tak po kolejnym roku będzie masakra. Lakiernik tylko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi