zdanek Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Skorzystałem z wolnego dnia i umyłem swoje dwa kółka, mamowóz w tle niemyty chyba od świąt niestety musi poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 bmw ma dwa kółka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ja ostatnio na bezdotyku natknąłem moje dwa wozidła i co z tego jak zaraz po tym padało...Czytam te Wasze porady domowe i lecę po NW i pomoże na kabinę prysznicową A się żona zdziwi jak pożyteczne może być forum Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 A ja wczoraj położyłem Zymola Glasur dłońmi w jednej warstwie, dziś jeszcze będzie dodatkowe przetarcie puchatą mf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 5 minut temu, Tommy Lee napisał: położyłem Zymola Glasur dłońmi Old school Musze kiedys sprobować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Bardzo przyjemny zabieg - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 @piotrek305 Takie przyzwyczajenie motocyklisty, wiadomo o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Właśnie wróciłem z bezdotyku oprysk SG z marolexa. Miało być mycie na 2 wiadra bo temperatura super 10 stopni ale niestety tak wieje, że odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 10 minut temu, ad.am napisał: Old school Musze kiedys sprobować Zapachu Lusso Oro nie przebił, ale na prawdę przyjemnie "topił" się pod palcami i rozprowadzał się po powierzchni. Co prawda nie było to na lakier samochodu, tylko na trzewiki z gładka taka jakby lakierowaną skórą ale humor poprawiło mi to na całą niedzielę. Siadło idealnie i nabrały takiego ciepłego połysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Przetarłem kurze w meblościance i położyłem SG o zapachu jabłuszka Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Mikrofibra z Biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Mikrofibra z Biedronki Dokładnie Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Umyłem standardowo samochód plus w oczekiwaniu na wycenę rzeczoznawcy postanowiłem lekko zamaskować obtarcia na zderzaku tylnim Wydaje mi się ze na tymczasowe zamaskowanie wyglada lepiej niż te białe ślady dodatkowo udalo mi się zrobić pranie bo zaczynały mi się kończyć mikrofibry do wycierania samochodu I przetestowałem na bagażniku Tac system moonlight w porównaniu z Fireball ultimate coat Lewa strona Tac system niestety zdjęć z prawej strony nie mam bo padł mi telefon, ale mogę napisać ze Tac jak i Fireball tak samo przyciemnily i zamaskowały niedoskonałości, teraz to kwestia czasu który szybciej zniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 @397 Bardzo interesuje mnie tac system moonlight. Lakier byl czyms wczesniej zabezpieczony czy golas ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 @SylPio jakiś miesiąc temu kładłem Cancoat i podbijalem go reloadem. Teraz tylko zaaplikowane dlatego bo było troszkę waterspotow takich standardowych po myciu i wytarciu czarnego lakieru. Zobaczymy ile posiedzi ale obawiam się ze jak pojade naprawiać zderzak to mogą jakimś cudem zmyć go robie dużo kilometrów wiec wszystkie te środki szybko u mnie znikają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dzieki za informacjeWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 @397 Myślisz że rzeczoznawca nie zauważy tej taśmy ? edit : sorki nie doczytałem że czekasz na WYCENĘ a nie przyjazd rzeczoznawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 @mrsjackdan akurat folie nakleilem zaraz jak pojechał rzeczoznawca ponieważ razi mnie to, a tak to jak ktoś nie wie narazie nie zobaczy, cieszę sie bo rzeczoznawca odrazu po obejrzeniu powiedzial ze przysługuje mi zderzak co mnie bardzo ucieszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 @397 Nie próbowałeś polerować? może zejdzie i nie będzie trzeba nic ruszać, bo zawsze po wymianie może być jakiś gorzej spasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zdjęcia z soboty, niestety brak czasu dlatego wrzucam teraz. Zdjęcia z liczydła. Szybkie ogarnięcie zgodnie ze sztuką. Efekt końcowy Na lakierze 2 miesieczny Collinite 476 a na nim ADBL QD1 Ogarnąłem jeszcze córci łyżwy Czyszczenie APC/SG pure black tire cleaner Zabezpieczenie Koch Chemie nano magic plast care SG back2black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dzisiaj pierwsze tankowanie z ARCHOIL AR6900-P MAX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opianowałem, umyłem oponki i felgi. Zaczęło padać. Ale..... załamka.... nie wiem jakim cudem ale maskę mam w takim stanie jakbym grabiami ją miział. Szczęście że wiosna blisko. Maszyna pójdzie w ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Z okazji ładnej pogody autko umyte i przetestowany Seal Separator Bardzo fajnie mi się nim pracowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 51 minut temu, Gesiu_15 napisał: Bardzo fajnie mi się nim pracowało A może się źle pracować takimi preparatami? One się czymś różnią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 @StreamHD tu chyba chodzi bardziej o wygodę bo szczerze mówiąc używam preparatu 1z do uszczelek który jest malutki a tu SG daje taką "bułe" 200 ml. Sam myślałem że będzie to nieporęczne opakowanie no ale widocznie się myliłem wrzuciłem do koszyka produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi