Zani Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @hybris marolex elektryczny specjalnie na takie okazje na bezdotyku, męczyło mnie pompowanie wydech customowy od mg motorsport. Akurat blisko mieszkam dwie ulice dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Godzinę temu, Zani napisał(a): @hybris marolex elektryczny specjalnie na takie okazje na bezdotyku, męczyło mnie pompowanie wydech customowy od mg motorsport. Akurat blisko mieszkam dwie ulice dalej Którego modelu marolexa używasz? Nada się do lekkiej zasady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @bienek mowia ze to najgorszy passat w historii. duzo nalotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @bienek mowia ze to najgorszy passat w historii. duzo nalotu?Podpisuję się rękami i nogami.. kupiłem go w rodzinie.. od starszego pana dyrektora dużej elektrowni. Auto kupione i serwisowane cały czas w ASO .Nie będę się nawet wypowiadał o tym serwisowaniu w aso.. mam wrażenie że to raczej wada niż zaleta..Miał 175 tys km.. teraz 220.Nawet nie chce mi się myśleć co już się w nim zepsuło.. nie mówiąc o korozji...Niekiedy mam ochotę zepchnąć go z jakiegoś urwiska. Jedynie pocieszające jest to, że kupiłem go za 50% wartości rynkowej.. ale już te 50% dołożyłem w naprawach :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zani Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego @wojtecki marolex next 3000 , na razie dwa razy używałem z ultracoat masterwash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego W ramach luzów produkcyjnych pobawiłem się nowym nabytkiem czyli P&S Brake Busterem 1:4. Koła miałem prawie idealnie czyste, ale na oponach miał co robić. Coś czuję że się polubimy. Spróbowałem aplikacji dressingu po podgrzaniu. Ciekawe czy będzie miało to jakiś wpływ na trwałość, napewno nie zaszkodzi Siadlo ładnie 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego @lukeu, bardzo fajny środek do czyszczenia felg. W zeszłym roku zużyłem cały galonowy baniaczek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego @Zani masz jakiś filmik z dźwiękiem tego wydechu od MG? bo oryginalny brzmi mocno średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Korzystając z okna pogodowego, a to na Podlasiu nie jest oczywiste , umyłem swojego rumaka. Na samochodzie leży Gyeon Syncro Evo oraz folie PPF na full froncie. Na szybach i felgach powłoki Aqua i Ultracoat. Auto było mega brudne bo przez strajki rolników, musiałem zaliczyć objazd zwykłe używany przez ich ciągniki. Używana chemia: Oprysk z Cleantle TFR Z Pianownicy BHTL Koła - P&S Brake Buster Mycie na 2 wiadra Neoxal 737 ( pięknie odetkało wszystko) Szyby: KiurLab Cleasy - chyba się polubimy, super odparowuje i domywa. Bardzo dobry płyn na poziomie Carpro. Na koniec sprzątanie wnętrza, dressing na opony od Tac System i Prostaff WG, który ładnie siada także na PPF. 16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego @lukeu jaki dressing na opony dałeś ? bo siadło rzeczywiście fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego @Śmigol Na zdjęciu jest Carpro Darkside wiec pewnie o ten chodzi, ale niech wypowie się @lukeu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego @Śmigol dokładnie jak @gprzesniak wypatrzył - CarPro Darkside 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Odebrałem od detailera, 2 etapy i powłoka. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybris Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Jaką powłokę wybrałeś? Ładne szkło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Ultracoat Magnite, zdałem się na kolegę, który ogarnia mi już trzecie auto. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Mycie felg po raz enty Miałem dużo wolnego czasu i w końcu zrobiłem to tak jak trzeba Felgi od frontu wyglądają całkiem ok, z tyłu gorzej ( ktoś się znęcał śrubokrętem) Nie przejmuje się tym, bo poluję na inne felgi. Zabezpieczyłem to fukupika, na opony dj dark matters. Myłem pro Elite tar, deiron deturner, mix green star z piana kiurlaba czekoladowa, opony Carpro retyre( nie dogadujemy się, miał problem ze zrzuceniem meguiars endurance) Na koniec glinka good stuff i IPA 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego @bienek Leon na sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego @bienek Leon na sprzedaż ? Ile dajesz? Nie sprzedaje. Sprzedam i co kupię jak tutaj mam 138 tys km Ori przebiegu 240 koni 470nm ( w planie wydajniejsze wtryski i okolice 300/530), nic się nie psuje, a jedyna Kasa jaka idzie to w tuning :D cały pakiet nowych gratów czeka na założenie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Miałem kiedyś Cupre R w tej budzie, baaardzo dobrze wspominam to auto, nawet fajnie jechało i z LPG paliło 13l, bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 3 tygodnie, 3 ogarnięte auta - komplet. Idę jak ostry cień mgły! "Sesja" w promieniach prawie-wiosennego słońca udała się tak, że... mało co się nadaje do publikacji że miałem tłusty obiektyw okazało się po fakcie... Jakby nie było, "kilka" miłych chwil przy aucie spędzonych, Na dobrą sprawę brakuje jeszcze tylko jakiegoś sensownego sprzątania pod maską. 14 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @MMCzysci fajny jest ten Citroen. Nie chciałbym takiego ale cieszę się, że ktoś te auto jeszcze trzyma, zamiast zamienić na 7 osobowego suva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Ta cytrynka ma ze 20 lat, od kilku oglądam posty jak jest ogarniana. Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @imola33 bo to jest workhorse w przebraniu, nie dreamcar do tego 7-miejscowe eSjUWis się nie nadają, ot co. Rynek go tak wycenia, że lepiej jeździć, aż koła odpadną.@Syrio, a dziękuję, miło mi. Można powiedzieć, że jesteś świadkiem jakiejś części jej historii Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego No. Zalety fusso pod spodem. Jak mam ochotę to coś wpadnie. Miał być tenzi rls ale zabił mi kolejny atomizer To wpadła fukupajka i lubię to. A to już mi się nie chce. Ślady bytności kosmitów w wieku 5 i 13... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Pierwszy raz z czajniczkiem na razie próbuje jak zoptymalizować proces i już mam pomysł co zmienię następnym razem, żeby efekt był jeszcze lepszy 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi