pablo15005 Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia @gtszudi być może, nie znam się. Ale z tego co widzę nie ten budżet i silniki mocno by pompowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulse Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Zabieram się jak pies do jeża żeby powiedzieć tej furze papa bo strasznie lubię ten wóz a niestety wkładanie fotelika na tylne siedzenie to tak not fun bym powiedział. Niemniej wleciał test BH TL, rinseless z echo, na koniec CP Elixir a teraz czas wystawiać ogłoszenie.. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia a gdzie koła? 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Już sprzedane, żeby pogodzić się z myślą o sprzedaży reszty auta Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulse Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia O cholera, wczoraj jak sprawdzałem to były! Wszystko w tym kraju rozkradno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 16 godzin temu, gtszudi napisał(a): kompresory tlokowe nie sa do pracy ciaglej przeznaczone Nadadzą się ale muszą mieć bardzo duży wydatek powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerowyCheetos Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @AndrewZS Może jeszcze ich nie odblokował 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztefan24 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia @SerowyCheetos koła są w płatnym dlc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 6 godzin temu, xadamx napisał(a): Nadadzą się ale muszą mieć bardzo duży wydatek powietrza. ja nie pisze czy sie nadadza , a do czego sa przeznaczone , kompresor tlokowy szybciej sie zuzywa niz srubowy a wydajnosc ma o wiele mniejsza. dlatego na przemysl sa uzywane srubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Nie ma co wyolbrzymiać. Tłokowy z tornadorem daje radę i krzywda się mu nie stanie. Nikt nie będzie "śruby" kupować żeby podpinać pod niego tornador chociaż jak by mnie było stać to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia A czy ktos się wypowie na temat bezolejowych? Tagred, Kowal, Baracuda? Kowal ma jakas wersje kompresorow nazwana tornador, ale z parametrami widze kazdy producent przeklamuje ile sie da, co widac po komentarzach na allegro. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Auto płuknięte na bezdotyku, w garażu umyłem rinslessem od DIY, wytarłem do sucha wspomagając się Hydro Coatem 1:100 od Swag AD a na dogorywającą powłokę od Tenzi wrzuciłem CC Water Gold Premier v1. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulse Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Pogoda dopisała (no dobra, prawie) ale umyłem 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Noc na bezdotyku stilo dostało mycie szamponem fx protect xae shampoo i potem przyjęło autograph sapphire. Zabiegi więc te same co na drugim aucie z relacji sprzed kilku dni Jakość zdjęć marna bo normalne światło jest oczywiście tylko jak zapłacisz i myjesz Drugi raz osuszałem i aplikowałem sapphire'a i dziś na ciemnym lakierze lubił się mazać, większość odparowało, ale coś tam zostawało do dopracowania. Mam nadzieję, że odpłaci się dobrym jak na qd zabezpieczeniem 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego @Śmigol Serduszko za Stilo zawsze . Szkoda że masz 3D bo mam jasne skóry ładnie by się komponowały do tego wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego @Śmigol moim zdaniem Sapphire to nie QD. Bardziej bym go ułożył w grupie sealantów. Jego trwałość jest bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 31 minut temu, Qlimaxss napisał(a): @Śmigol Serduszko za Stilo zawsze . Szkoda że masz 3D bo mam jasne skóry ładnie by się komponowały do tego wnętrza Dla mnie jedyne słuszne stilo to właśnie 3d, wszystkie inne wyglądają dla mnie dość pokracznie no szkoda bo ładnie by to wyglądało @zeea Też bym tak klasyfikował ew. Jako quick car wax. Zobaczymy ile posiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Może nie dzisiaj ale wczoraj wkoncu zaaplikowałem na nowy nabytek swój ulubiony QD -Prostaff Premier v1. Umyte Tfrem od good Staffa + ręczne mycie na dwa wiadra WSR od Pure chemie. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigol Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Podjechałem na bezdotyk zobaczyć jak się ma oczyszczanie po użyciu autograph sapphire. Przed wizytą spadło trochę deszczu i taki oto kropling. Szału chyba nie ma, ale za to jak przejechałem auto z lancy to oczyszczanie z bierzącego syfu było na bardzo dobrym poziomie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Gratuluję zakupu! Do tej pory bardzo podoba mi się A6 C7.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Sobota. Pogoda. Myjka wróciła z naprawy. Aż sobie watergolda wyciągnąłem 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Wysprzątane i wymyte. Carpro UK po 8 miesiącach jak nowe. Za kilka dni odbieram nowe auto więc trzeba potencjalnym kupującym pokazać kulturalnie ogarniętą furę 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Teraz mi głupio coś wstawiać, ale... ...ogarnąłem naczelne gruzowisko tego forum (@AndrewZS). Stan wizualny już był straszny, in&outside. Trochę wypadłem ostatnio z gry z braku czasu - już zapomniałem, jak to odpręża. Nawet przebrnąłem przez sprzątanie schowka i kieszeni w drzwiach Najbliższe wolne fundusze pójdą na ori siatkę do bagażnika, bo walające się tam rzeczy doprowadzają mnie do szału. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztefan24 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @MMCzysci lampy ogarnij bo aż straszą takie żółte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @MMCzysci lampy ogarnij bo aż straszą takie żółte Zdecydowanie, ale to już raczej pełna regeneracja z odbłyśnikami i czyszczeniem środków przez fachowca. Miałem się za to brać, serio, ale zrobiło się zimno i bałem się ściągać przód (temperatura w garażu niewiele odbiega od zewnetrznej). W miedzyczasie głosy, że w f4 po polerce lampy świecą tak samo, dopóki się nie zrobi odbłyśników też mnie nie zachęciły. Patrząc od środka lampy moje faktycznie nie wyglądają za różowo, więc pewnie tak by było.Obiecuję, że będzie to ogarnięte.Wyryte w skale z S20 FE 5G 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi