zeea Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @Lotek900 odkurzacz piorący + maxifi. A i tak przydałoby się wjechać drugi raz bo pod kątem widać że coś z plam zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Maja 2023 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 woskowanko Pinnacle Souveran, kurde że wcześniej tego wosku nie znałem... 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Może nie do końca przy aucie, ale do auta. Otrzymane w prezencie wózki połączyłem dzięki warsztatowi i narzędziom kolegi. Swoją drogą polecam człowieka gdyby ktoś szukał pro maszyny do alko. Absolutny profesjoalista . To taki mały off top ...ale wracając do meritum, ceny tego łącznika oscylują w cleantle lub GG w okolicach 80-100 zł co jest rozbojem w biały dzień. Działa, śmiga i zrobione na nierdzewce , jestem zadowolony. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 @Domel Dzięki za przypomnienie o Wowo... jak spojrzałem na fotki, i butelkę to coś mi w głowie zaświtało że gdzieś na którejś półce stoi i czeka na dobry moment... kupiłem go 1-2 lata temu i tak sobie stał nieużywany .. i to był błąd bo ... robi miazgę na Soul Red jako przykrycie rocznego CP UK 3.0 + SIC ... By nie było offtopu, szybkie mycie: 1. Ultracoat Master Wash, a do kół Cleantle 2. Jako szampon Neoxal 737, a do kół i nadkoli Ultracoat Shampoo 3. Jako wspomaganie osuszania użyłem Wowo Show Stoper (w przypadku Alfy Opti-Seal), na felgi wpadł CarPro Hydro2 Lite, a na oponki FX Protest Tire & Rubber (na Alfie jeszcze siedzi CarPro Tire Express, zgubił już nabłyszczenie, ale za to jest przyjemny mat) Oczywiście jak to po myciu .. czas ją trochę ubrudzić 13 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Maja 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Godzinę temu, FilipO napisał(a): Dzięki za przypomnienie o Wowo... Zauważyłem, że on robi miazgę po minimum 12h "wyleżenia" + zapach przy aplikacji. Kończę pierwszą butlę ale na bank przyjdzie kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @FilipO Na soul red oraz tej furze to wszystko zrobi robotę. Przepiękne auto I najładniejszy kolor na rynku. Gratuluję samochodu i zazdroszczę przyjemności z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @MMCzysci ja chce ten woz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 W dniu 2.05.2023 o 13:29, marcineke napisał(a): Co to za myjka parowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @xadamx Ariete 4146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 2 godziny temu, marcineke napisał(a): @xadamx Ariete 4146 I jak się sprawuje? Jesteś w pełni zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Taki zestawik na c2 , zapodalem na maske , na calym aucie jest fusso coat , a wiec polecialem schematem zymola na masce , piekny zapach czekolady jesli chodzi o hdc , aczkolwiek strasznie wodnisty , fajnie sie dociera , waterspoty rowniez fajnie usuwa. po odczekaniu okolo 15 minut , zymol carbon. nie czulem jakiegos wow zapach kokos? , zwlaszcza ze z samplera ciezko sie go nabiera na aplikator. ale po 15 minutach juz zaczelo mi sie podobac , golym okiem widoczne przyciemnienie lakieru zobaczymy zywotnosc 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @MMCzysci ja chce ten woz!!!Mało Ci nieszczęść? Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @xadamx to najlepsza rzecz jaką kupiłem do auta.... Kupiłem używkę za 260 zł , teraz wyczyściła 4 samochody w tym tygodniu, jutro czeka ją następne 2.Świetny efekt, ja używam Pol Stara lub jakiegoś interior cleanera , pędzelek i na rozprowadzona chemię para....otrzymujesz czystą, odkażoną powierzchnię po wyschnięciu dressing i autko gotowe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Udało się w końcu polakierować jaguara z łuszczycą lakieru. Co prawda tutaj jedynym ratunkiem jest calościowe lakierowanie, ale teraz nie mam na to czasu.Zeszło dłużej bo jeszcze wlasciciel uparł się zeby zrobić blotnik i klamki, więc od nowa zdzieranie lakieru, oklejanie, podkłady itd. To zawsze dużo czasu zabiera. Fajnie bo kolor siadł na kreskę i jak przepoleruje całość będzie spoko wyglądało.Jeszcze wycinka syfków, delikatna korekt i można skupić się na głównym projekcie.Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 W ostatnim czasie udalo się ogarnąć własne auto na letni sezon . Głównie one step , momentami dwa etapy ( ultracut + mikrofibra a na wykończenie sonax pf) . Jako zabezpieczenie wybrałem gyeon pure. Niestety nie mam zdjęć przed z racji ,ze nie robilem tego w swoim garażu więc wszystko na szybko ... Plastiki koch pss , wydech mothers mag , oponki car pro dark side . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Siema, krzywdy nie ma. Majówka z MM, part 3 E90, stan raczej średni, dodatkowo podejrzewam, że ktoś próbował ratować przednie fotele na własną rękę, bo strasznie się pieniła woda z nich. Nie wszystko szło po mojej myśli, (mało czasu...) ale ostatecznie dałem radę oddać kumplowi na rano, żeby na chrzciny pojechał czyściutkim Wywaliło mi tego posta gdzieś w kosmos Majówka z MM, część 4 i pewnie ostatnia. W169. Poza fotelami środek utrzymywany we względnym porządku, ale nigdy gruntownie nie był czyszczony, do tego auto myte ręcznie ostatnio... pewnie dawno. Koszmarne plamy, cola na podłodze, podsufitce i Pan Nasz wie, gdzie jeszcze, damskie kosmetyki wtarte wszędzie... a to początek zalet! Z zewnątrz przyzwoite mycie i mój ukochany ostatnio S99. Dekontaminacja by się przydała, nie przeczę, ale przy tej ilości skaz igiełki już nie będzie... Sobie popracowałem... 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Nie lubię wnętrza ale było trzeba Odkurzanie że szczotkowaniem dywanów. Plastiki automotive care i K2 Oskar. Tapicerka exceede encapsulator. Się suszy. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 @analyzator widzę, że odswieżacze powietrza leżą za wentylatorem, żeby zaciągało i nawiewało od razu do wnętrza. Sprytne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 @Adrian89 poprawiłem jestem tylko lamusem który lubi pucować sobie auto 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 @Adrian89 poprawiłem jestem tylko lamusem który lubi pucować sobie auto No to jest nas dwóch Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 No to jest nas dwóch Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTrzech Wyryte w skale z S20 FE 5G 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Trafiło mi się auto znajomych z 8 letnim kamieniem na szybach... Była walka... Kwaśna Aqua dała radę, nic innego z wsr tego nie bralo. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 @bienek Kolor klasyczny dla Jaga. Przepiękny odcień i samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Zmieniłem koła na letnie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Nigdy nie miałem, bardzo podobają mi się auta Volvo. Ładne autko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi