Gardor Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 7 godzin temu, Moniak Lord Masło napisał(a): turtle wax seal & shine Ależ mi się podoba jaki ten produkt daje look trwałość również super a aplikacja bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coded Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 @Domel Godzinę temu, Domel napisał(a): Te produkty robią robotę. Aż dziwne ze są tak mało popularne w PL Skąd zamawiasz najczęściej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 11 godzin temu, Moniak Lord Masło napisał(a): Ibizy/cordoby 6l z tamtych lat. Raczej Seatów. W moim parują przednie i tylne światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @Gardor to to dokładnie ? TURTLE WAX Wosk uniwersalny - Original 70-163 za 32,62 zł z Katowice - Allegro.pl - (12483819707) @Moniak Lord Masło dasz link do tego turtle, którego używałeś ? serio trwałość jest ok ? wspomagane QD trochę posiedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Dzięki @Moniak Lord Masło za przypomnienie o TW Seal n Shine. W zeszłą zimę po myciu na dwa wiadra, ale bez dekontaminacji na dość zasyfionym lakierze siedział jakieś 1,5 miesiąca a przy tym look zacny : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 30 minut temu, piotrek305 napisał(a): to to dokładnie ? TURTLE WAX Wosk uniwersalny - Original 70-163 za 32,62 zł z Katowice - Allegro.pl - (12483819707) Nie Ja mówiłem o tym TURTLE WAX ICE SYNTETYCZNY WOSK HYDROFOBOWY 500ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 ICE Seal&Shine to jest 1:1 z ICE Syntetyczny hydrofobowy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ral6014 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @Mumins Ten sam produkt. Nazwa SnS weszła na polski rynek dopiero w poprawionej wersji z nowym zapachem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Marca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 12 godzin temu, coded napisał(a): @Domel Skąd zamawiasz najczęściej? Wszędzie gdzie tylko sie cos pojawia. Allegro lub jak ostatnio z USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 7 godzin temu, Mumins napisał(a): ICE Seal&Shine to jest 1:1 z ICE Syntetyczny hydrofobowy? Chyba tak dokładnie jest, zajebisty produkt i tani 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Nie przy swoim ale dziś smarowalem auto Nuttela 11 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @antek1987 z ciekawości, aż zapytam o zapach bo smak pewnie czekoladowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @dragster 3.5. szuwaks dobry szkoda nie mieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragster Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Thx. Ten Turtle będzie następny, jest już na alledrogo dostępna nowa wersja. Skończę jeno Sonax Wosk na Mokro, który kładę na sucho, po wcześniejszym umyciu i odtłuszczeniu lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 @zeea ciężko mi określić bo sam nie wiem... Jakiś orzech... Ale pachnie ładnie w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Aktualnie toczę nierówną walkę z lakierem na F11 w Carbonschwarz Całe auto w fatalnym stanie. Lakier szary i pełno grubych rys. Do tego maska ma spękany klar. Tutaj błotniki A to moi pomocnicy 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Czasami ciężko uwierzyć do jakiego stanu ludzie potrafią doprowadzić auto Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 @Dante05 spoglądam na bmki nieśmiało ale przemyślenie mam. Te twarde lakiery. Zupełnie inny świat. Mój niby plastelina ale i wiosenne odświeżenie to przelot finiszem. Tu pewnie finish pasta pośrednia na twardych padach temperatury i wióry A u mnie tymczasem. Dach bio nano klikajcie narody. Reszta auta pinacle souveran klękajcie narody Na masce dalej walczy zymol atlantique. Zimę przeżył, wciąż wygląda, klękajcie narody. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 30 minut temu, analyzator napisał(a): @Dante05 spoglądam na bmki nieśmiało ale przemyślenie mam. Te twarde lakiery. Zupełnie inny świat. Mój niby plastelina ale i wiosenne odświeżenie to przelot finiszem. Tu pewnie finish pasta pośrednia na twardych padach temperatury i wióry Ja opalarką podgrzewam lakier aby lepiej cieło do tego prawie 3/4 auta to aluminium. Prawdę mówisz, te nowe to finisz i po temacie a i z futrem to niekiedy strach podejść. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Zrobiłem dekontaminację po zimie. Nie chciało mi się już lecieć auta cleanerem, więc odtłuściłem i położyłem Finisa. Zobaczymy, ile posiedzi Jak szybko zjedzie to zrobi się zgodnie ze sztuką, a może nawet zrobię jakiegoś one stepa. Do tego pomalowałem tzw. srebrzanką końcówkę wydechu, bo strasznie rdzewiała. Zdjęć z zabiegów brak, bo zrobiło się ciemno, zanim skończyłem Jutro czeka mnie jeszcze odkurzanie po zimie i ogarnięcie wnęk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Poloneza czas zacząć Auto od listopada jest ze mną we Wrocławiu. Wcześniej długo stało nie ruszane u Rodziców w garażu, a później pod plandeką... Czas się za niego trochę zabrać, ponieważ szczerze mówiąc jest zapuszczone. Pierwszy krok już mam za sobą mycie po zimowym postoju w garażu. Mam przy nim trochę do poronienia, ale to w miarę możliwości i oczywiście wolnego czasu, którego mam ostatnio mało. A w Golfie koła zmieniłem i nieco opłukałem 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 @maciek-drummer o kurde aż wakacyjny romans w głowie mi sam zagrał xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 @DaV chyba nie w temacie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 @maciek-drummer Taki mem w polskim internecie Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yookeekaze Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Temperatury w końcu do życia jakieś to niedziela produktywnie spożytkowana Mam nadzieję, że faktycznie przy myciu będzie zauważalna różnica bo 40 minut na koło (które było już wyczyszczone na jesień) to jednak trochę dłubania przy tym jest Za dużo zakamarków te felgi mają... 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi