MMCzysci Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Fajny! Ale jak spojrzałem na cenę, to przestał już być taki fajny Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 9 godzin temu, kruchytk15 napisał: A ja myślałem ze aenso orbit jest drogi bo ten zabija cena, tak nie odbiegajac od tematu Właśnie na ten dressing Aenso się czaje ;D Enigma Elixir bardzo fajny dressing i bardzo szybki w aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Gardor napisał: Właśnie na ten dressing Aenso się czaje ;D Enigma Elixir bardzo fajny dressing i bardzo szybki w aplikacji. Aenso mój nr 1. Że wszystkich które mam gdybym musiał wybrać jeden to właśnie byłby to Aenso. Nie jest trwały ale najlepszy zostawia efekt no i sama aplikacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 90 złotych za nietrwały dressing to sporo Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 35 minut temu, MMCzysci napisał: 90 złotych za nietrwały dressing to sporo Wyryte w skale z S20 FE 5G Nawet można powiedzieć że bardzo nie trwały Ale trzeba użyć by zrozumiec jego fenomen. Nie jestem Ci w stanie tego opisać. Jego zapach i ogólna łatwość aplikacji sprawiają że sam czujesz się świeżo, a efekt urywa jajka razem z rękoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 12 godzin temu, Tomas-sg napisał: a efekt urywa jajka razem z rękoma To ja podziękuję. Bez rąk może bym jeszcze sobie jakoś poradził ale bez jajek już nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 U mnie ostatnio brak czasu na cokolwiek. Ale chwilę na pozbycie się pajęczyn z wydechu znalazłem. Na koniecspłukanie na bezdotyku. W garażu szybkie dotarcie z pomocą Megsa. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @Moniak Lord Masło Podziwiam nakład pracy i zaangażowanie ale to co zrobiłeś to tylko przyjemność dla oka. Cały próg i poszycie wewnętrzne do wywalenia no ale czas jako tako przy aucie spędzony, to też może być forma relaxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Aż mi się przypomniało żywicowanie progu w Daihatsu kolegi za czasów technikum(12 lat wstecz) Żywica, mata, szpachel podkład lakier, baranek i kolega jeszcze 2 lata tak przejeździł W swojej Astrze tego już nie popełnię tylko wycięcie progu, zbudowanie wzmocnienia wewnątrz i przyspawanie nowego poszycia @Michał82, Dobra Robota i ten kropling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @Marros tylko UQD leży, nic tam więcej na pewno nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @Michał82 Czyżby myjnia na Wierzbowej? W sumie to gdzieś jeszcze spotkałem różową pianę, ale już nie wiem gdzie to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @penkus5 transportowa, tam mam najbliżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @Michał82 fajny gsxr idzie na tym wytrzymać +2h jazdy? Ja drugi sezon przemęczę Sv 650 ale już chodzi mi po głowie zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @DaV pomyśl nad Hornetem Pc41 po lifcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @DaV +2h? Oj stary chciałbym miec tyle wolnego by to sprawdzić A tak poważnie to sport do tak długiej ciągłej jazdy to słaby pomysł. Z przerwami jak najbardziej można i pół dnia latać, ale chyba nie o to w tym chodzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 No i dziś "chwila" zabawy przy X5. Lakier błaga, krzyczy, prosi o korektę ale auto kręci km i nie ma na to czasu. Środki użyte do prac widać na foto. Wnętrze tylko odkurzone i przetarte S99WM. Swoją drogą Water Gold mega ciągnie kurz. Nie zaobserwowałem tego wcześniej 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nie dziś, a wczoraj było szybkie mycie po ostatnich ciapach. Piana Eco shine car cleaner, szampon kwaśny rrc, felgi SG ef, opony cleantech, dressing SG b2b. Na aucie od sierpnia leży UK+sic. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, sparco0 napisał: Na aucie od sierpnia leży UK+sic. Jak ci się sprawuje to kombo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @D@ViD bardzo dobrze, było kładzione po 1 warstwie, ale muszę zrobić dobry serwis, bo po zimie aby był "oddtykany" kwaśnym szamponem, żadnego tara, deirona nie było ani wsra, a mam bardzo twardą wodę. Dach, maska, przednie błotniki bardzo dobre hydro, drzwi od połowy już wolniej zrzucają. Przebieg od sierpnia jakieś 8-9kkm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragster Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Fajny lakier na tym Civicu . Czy to jakiś "metalizowany"? U mnie podstawowy czerwony, bardzo podatny na zarysowania. Stanąłem ostatnio koło podobnej do Twojej i różnica niesamowita. Robisz coś, żeby reflektory i plastikowa przezroczysta część pomiędzy nimi nie ulegała zażółceniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Tak metalizowany nh701m Galaxy Grey metalic. Po zakupie lampy i akwarium były w średnim stanie. Po wypolerowaniu wrzuciłem powłokę, wtedy 1 warstwę uk3.0, a w sierpniu po delikatnym finiszu wrzuciłem na wszysko 1x UK i 1x sic i jest ok. Tu lekkie porównanie, może tego nie widać ale były zamglone. Pewnie masz r81 Milano Red 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Małe pucowanie na święta. Bilt Hamber auto foam. Szampon Carlab green. Auto finnese QD. Szyby myte Meguiars Glosse Concentrate.Lakier ponad 7lat bez korekty.Takie efekty 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Moje też umyte, było lekko zakurzone więc popryskalem soft99 stain Cleaner zmylem na myjni i znowu soft99 fukupika. Szyby umyte ADBL chybrid Glass.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 W końcu porządne mycie po zimie, na lakierze ADS Bio Nano, opony ADBL TD 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Świąteczne mycie ;] 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi