Marros Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @Rafal9304 mogę Ci odpowiedzieć z doświadczenia z S60 I mojego Ojca, od 5 lat w przednich wahaczach siedzi czerwony poliuretan, różnica w komforcie między gumami, a poliuretanem o twardości 80Sh(w większości właśnie czerwone u wielu sprzedawców), jest minimalnie odczuwalna, za to prowadzenie zmienia się na duży plus czuć, że koło jest stabilniejsze podczas pokonywania zakrętów No i odchodzi co roczne wymienianie cukierków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Działamy Pierwsza faza skończona. Potem polerowanie i trzecia faza to LSP 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 10 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @Domel balkon wrócił jak mi go brakowało opony sa tak czyste czy jakis dressing juz lezy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 6 minut temu, Streat napisał: @Domel balkon wrócił jak mi go brakowało opony sa tak czyste czy jakis dressing juz lezy? NIe nie, lsp dopiero w 3 fazie po powłoce Na razie odszczurzanie. Tak odzyskałem balkon po ponad roku uffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Godzinę temu, Domel napisał: NIe nie, lsp dopiero w 3 fazie po powłoce Na razie odszczurzanie. Tak odzyskałem balkon po ponad roku uffffff Retyre robi robotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 40 minut temu, PawelRDM napisał: Retyre robi robotę ? Wypowiem się finalnie jak przeleje minimum całą butlę i kilka różnych kompletów opon. Te konkretne opony całkiem dobrze penetrował. Zapach obojętny dla mojego nosa. Rewelacyjna piana. Nie mniej jednak ADBL który jak dla mnie jest produktem już elitarnym - jeszcze wyciągał po Retyre. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 7 godzin temu, Marros napisał: @Rafal9304 mogę Ci odpowiedzieć z doświadczenia z S60 I mojego Ojca, od 5 lat w przednich wahaczach siedzi czerwony poliuretan, różnica w komforcie między gumami, a poliuretanem o twardości 80Sh(w większości właśnie czerwone u wielu sprzedawców), jest minimalnie odczuwalna, za to prowadzenie zmienia się na duży plus czuć, że koło jest stabilniejsze podczas pokonywania zakrętów No i odchodzi co roczne wymienianie cukierków W XC90 więcej stabilności się przyda Jako, że jestem już w odpowiednim temacie to dzisiaj poświęciłem "5 minut" dla swojego auta testowego do zadań specjalnych Od dłuższego czasu nie widział nic innego tylko bezdotyk, więc przy zmianie kół na letnie zrobiłem ręczne mycie CleanTech Tech Cleaner. Na lakierze nie ma nic, czasami testuje sobie jakiś nowy QD i tym razem wpadł Infinity Wax QDX Graphene kupiony od kolegi z forum, fajne szkiełko, śliskość i mam wrażenie, że nieźle zamaskował drobne rysy Na opony jako, że były mokre ADBL Black Water. T5tka na razie trochę zaniedbana ale na wiosnę/lato idzie cała do malowania, do tego wpadną zderzaki i lusterka w kolor. Jak już lakier będzie w dobrym stanie to pewnie położę jakąś powłokę na test 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Nie za wcześnie na letni set? Fajnie widzieć busa, który dla odmiany nie wygląda jakby go pies wszamał i zwrócił Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Kupiłem go trzy miesiące temu, miał 11 letnie zimówki na pordzewiałych stalowych felgach, nie mogłem już na to patrzeć Niestety na żywo wygląda jakby go pies wszamał i zwrócił, w wielu miejscach schodzi bezbarwny, jest poobijany i ma rysy, no ale kosztował połowę ceny rynkowej Powoli, powoli zrobi się z niego ładne auto, najważniejsze że legendarne 1.9 TDI chodzi jakby wyjechało dopiero z salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Uwierz, ręczne mycie, to coś, czego 90% busów w Polsce nie zazna, i tak jest przeszczęśliwy Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 11 godzin temu, MMCzysci napisał: ręczne mycie, to coś, czego 90% busów w Polsce nie zazna to prawda W poprzedniej firmie tylko bus którym ja jeździlem był myty ręcznie i płukany na bezdotyku po trasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Mus się wziąć i za mojego złomka, bo wygląda jak... nieciekawie Chcecie relację? @Bare Shine Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @MMCzysci Chcemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @MMCzysci Chcemy Stójcie nastrojeni.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @MMCzysci Już tupie nóżkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @MMCzysci albo robisz w tym roku PSB z nim w roli glownej albo przyjade i ci go ukradne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @Bare Shine szantażysta jeden no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @MMCzysci Ale sztos! Czekam na relacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Chłopaki, spokojnie, zdjęcia z 2020 Obecnie jest po kilku inwestycjach w mechanikę i czeka na pieszczenie. Trochę kuleje ostatnio wizualnie, jednak robienie go na lalkę, nie oszukujmy się, nie ma sensu już... natomiast zrobić z tego co jest jak najwięcej? Tak! Obiecuję, na wiosnę coś będzie!Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @MMCzysci w dzisiejszych czasach to już klasyka. Wiele wspomnień z tym samochodem gdzieś Ty uchował taki egzemplarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Ostatnie i już nie spamujemy @Moniak Lord Masło w 2004 po sprowadzeniu miał 76 tysięcy, popracował sobie dobre 10 lat, teraz od dłuższego czasu tylko "wokół komina". Ma trochę ponad 350, ledwo dotarty Idealny obiekt testowy do usuwania oksydacji i zabezpieczania plastików Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 @MMCzysci @Moniak Lord Masło jakiś miesiące temu, pewną firma niedaleko mnie sprzedawała 10 sztuk takich tylko białe i z plandeką od nowości w ich rękach niestety przebiegu i ceny nie znam ale wszystkie poszły do Bydgoszczy do jeden firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Wczoraj Rower Dziś Jeepek 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Przygotowałem i wrzuciłem nowe koło, Avus czeka na pełną korektę. 4 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Fajne e36 upolowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi