zwirek03 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @KUBA46 @Gozdziu23 @KUBA46 panowie co wy robicie z tymi goglami, ja w Scott jeżdżę 3 sezon i są jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 33 minuty temu, zwirek03 napisał: @KUBA46 @Gozdziu23 @KUBA46 panowie co wy robicie z tymi goglami, ja w Scott jeżdżę 3 sezon i są jak nowe Używamy zgodnie z przeznaczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Tata jutro leci w trasę to ogarnąłem mu furkę. Zdążyłem wstępnie zrobić opony i pryskać prewashem kiedy to pomyślałem by może strzelić foty. I 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokiczki Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Też mam białe do ogarnięcia. Tylko kilka klas gorsze Już nie moge sie doczekać weekendu i potrujnego mycia. Prywatny, służbowy i Ciotki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Dzisiaj niespodziewanie nadarzyła się okazja u znajomych także na szybko... Oprsyk Alka Foam od Carlab, mycie CP Reset 20ml/10l a na koniec Water Gold. Kolejne mycie CP Reset i muszę powiedzieć, że bardzo mi podpasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 @czester Oj mega go lubię . Ten poślizg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Ja już po myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Klej wysechł, po montażu wygląda nawet lepiej Tył jeszcze do zrobienia 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Umyte , posmarowane 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Mój tez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokiczki Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 To i ja. A wczoraj... 6 godzin walki z małymi przerwami. Auto nie myte ponad rok.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 2 godziny temu, turbokiczki napisał: 6 godzin walki z małymi przerwami. Się nie dziwie, że tylko 2 zdjęcia Mnie jak pochłonie robota to nawet o tym nie myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 @DaV Ja z kolei tak mam że bardzo chce a potem zajmę się robotą i przypomina mi się po fakcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokiczki Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Kilka zdjęć zrobilem w przelocie Planowalem do W&W, ale nie mam odwagi jeszcze... 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wjechałem dwa dni temu z mega dziurę. Aż gazety o niej piszą: https://www.lublin112.pl/uszkodzone-opony-polamane-felgi-wystarczylo-kilka-mroznych-dni-aby-na-ulicach-powstaly-wyrwy-zdjecia/ Dziura w deszczu pod wodą - nie do wypatrzenia. To pojechałem na najnowszego huntera. Auto 35kkm od nowości nie robiłem geometrii, w salonie zakładam, że nie robią. Okazuje się, że for trzyma się dzielnie ale coś się do lekkiej poprawy znalazło. Jak ktoś to umie czytać po potwierdźcie czy dobrze niby zielono ale "sumaryczna" większe wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 @turbokiczki Fajnie się nanosi dressing na boczki drzwi przy tej strukturze plastiku w Berlingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 2 godziny temu, analyzator napisał: Jak ktoś to umie czytać po potwierdźcie czy dobrze niby zielono ale "sumaryczna" większe wartości Dobrze jest, i tak nikt ci nie ustawi co do dziesiątych stopnia z książką serwisową, ważne aby było równo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 @DaV Dokładnie, jest zielone, brak dużego rozjazdu między stronami więc jest Git Pamiętam na praktykach jak obrywałem po łbie, że za bardzo spuszczam się nad zbieżnością, bo starałem się ustawiać podobnie na obu kołach i słyszałem "Sumaryczna ma być". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 @Marros @DaV jest git czy robota pięknie wykonana? pytam z ciekawości. Ja akurat chętnie bym dopłacił za ustawienie na idealo lepiej się nie da niż jest okej pół polski tak jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 @analyzator Jeśli samochód prowadzi się jak należy, nie ściąga, nie myszkuje po drodze i kierownica jest idealnie na wprost przy jeździe prosto, to ja osobiście bym nie ruszał już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 17 godzin temu, analyzator napisał: Ja akurat chętnie bym dopłacił za ustawienie na idealo lepiej się nie da niż jest okej pół polski tak jeździ Ooo wszelkiego rodzaju mechanicy czy stacje obsługi uwielbiają takich klientów To jest jak pompowanie azotem, chcesz zapłacić więcej za to samo to proszę bardzo Możesz też pojechać zbadać geometrię nadwozia, może już coś się odkształciło, zmęczenie materiału itp. No ale tak na serio, ustawione jest dobrze i w temacie aut ogólnie nie polecam być nadgorliwym, to tylko auto nie pozwól żebyś stał się jego własnością. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Nowa myjką w mieście. 2zeta na pianę i 4zeta na płukania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @DaV tylko pytam. Jak mówicie że jest dobrze to dobrze. Tak, dążę do jak najlepiej i traktuję to jako hobby. To nie tylko auto tylko hobby Woski też przebieram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Pre wash na bezdotyku (piana z bezdotyku ) A następnie rinseless w garażu i czystko:) i wnętrze odkurzone i świąteczny IQD do FX Protec 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Ogarnięte auto żony cleaner McKee's, i na to BH DSW, na opony czysty Perl , i tak to wygląda 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi