czester Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Walcze z białymi OZ Superturismo. Felga potrafi krwawić po zarzuceniu deirona za 4 razem : ) Używam Vampira i d-tox. Do kleju i syfu organicznego TAR od Carlab i Bepro. Do tego EF Wheel Cleaner. Jest zabawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nie przy swoim, ale trafily sie takie felgi wiec zrobilem sobie 50/50, fotka nr 2 to po samym kwasie bezdotykowo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Odświeżyłem lato,tak mi się spodobało że polakierowałem 2 kpl od dwóch aut a kolejny zestaw już czeka żeby sie za niego zabrać. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Dziś próba reanimacji szczura dziewczyny po zimie. Na początek oprysk bh af 1:20 oraz pędzelkowanie. Mycie ultracoat shampoo+. Glinkowanie rękawicą od majfrenda marflo. Następnie wleciał vp Purple Passion na miękkiej gąbce. Nawet fajny ten cleanerek Na koniec wisienka w postaci how saphire. Petarda ten wosk. Kupiłem na spróbe ale dużą puche kupię z przyjemnością. 4h roboty. Można palić grilla Vampire liquid + Koch green star Po samym cleanerze Tu już finałowo po dotarciu saphira Chyba fajno wyszło. Pozdrawiam 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Dzisiaj na bezdotyku pianka z myjni i APC od Carlab do zakamarków, felg i opon, a potem mycie rineseless Ech2O. Na koniec wleciał Elixir. Muszę jeszcze jutro wrzucić na opony Perl 1:1. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabinol Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 W weekend zrobiłem swój pierwszy one step. Mój kilkuletni xiaomi nie ma jakiegoś super aparatu, ale na ile się dało to zdjęcia zrobiłem Kolejność następująca: Zacząłęm od kół. Na opony excede t&r 1:1 Felgi excede uwc 1:10 oprysk auta BH AF, mycie ADBL Shampoo ( przy okazji test rękawicy MM, super jest) następnie t&g remover, deiron, glinkowanie, jako lubrykant wolfgang. Jazda z maszyną 3D One Hybrid jak dla mnie totalnego amatora banalna w obsłudze i jak widać robi robotę. Pasta wymyta ipą i na to Tonyin Ceramic. Tak samo jak z pastą..bezproblemowy wosk, wysmalcowałem całe auto i poźniej dotarłem. Brak najmniejszych kłopotów z dotarciem. I na koniec na opony Binder 16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dojechał świeży komplet. Tym razem pierwszy raz całoroczne - bardzo jestem ciekawy jak będą się sprawować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 @kolargol znam parę osób które używają Gen-2 i są zadowolone, także wydaje mi się, że to dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 @kolargol znam parę osób które używają Gen-2 i są zadowoloneWysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 12 godzin temu, czester napisał: @kolargol znam parę osób które używają Gen-2 i są zadowolone, także wydaje mi się, że to dobry wybór Mam i potwierdzam, zimą też dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Mycie auta, cleaner na dach i przód auta.Fajnie oczyścił biały lakier. Na lakier wpadł Surf city garage hot rod. Bardzo prosty qd, typu ppz. Używam też do mebli z połyskiem. Felgi GS Rims Detailer, opony Mothers cmx trim restorer sio2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Wczoraj w końcu udało się położyć Dluxa na felgi. Pierwsza już na stojaku reszta czeka cierpliwie Kilka fotek po 7 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Co dzisiaj zrobiłem przy swoim aucie? drugi dzień prac związanych z odhamianiem nowego nabytku mojej żony Było: W trakcie: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @damiano2007 ryski zeszły po samej polerce czy zaprawki musiałeś robić na te nieco grubsze? Tenzi ładnie zadziałał. Ja mam jeszcze zapasy Krwawej Felgi z biedronkowej promocji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @Notcon bardzo dużo zeszło. Ale cztery podejście Kochem h8 robiłem. Na plastikach trzeba z wyczuciem żeby nie podgrzać za bardzo i żeby lakier się nie zwinął Tenzi to taki mało znany mocarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Ogarnąłem towarzystwo 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Prawie w ogóle (choć, co ciekawe, moje pierwsze fotki na tym forum to amatorskie, że aż boli testy chemii na właśnie tym aucie) nie pojawiał się w moich postach czwarty samochód pod moją opieką. Otóż dzisiaj doprowadziłem "pracującego klasyka" do stanu używalności. Jakieś 2, 2,5h i zupełnie inne auto. Pozwoliłem sobie użyć QD do pędzelkowania - bardzo dobrze się sprawdził przy szybkiej akcji. Odkurzone, wyczochrane, umyte szyby. Można śmigać.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Produkt dla prawdziwych twardzieli Zacząłem zabawę ze każdy Interior Detailer chce przetestować w środku auta jakie są wrażenia podczas użycia ale więcej wniosków opisie w dedykowanym temacie jeśli dzisiaj dam produktowi druga szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukwoj8712 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 W dniu 27.02.2021 o 23:15, CarlosBlack napisał: @Lukwoj8712 nie zapomnij się za jakiś czas odezwać Witam opony założyłem użyłem kilku dressingow i felgi zabezpieczone ultra metal guard czas na test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Z pomocą Żonki wrzuciliśmy na Alfę 11 różnych smalczyków Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Szybkie odkurzanie i mycie. Do osuszania Water gold. Wcześniej przeleciałem wnętrze ic. Na masce od lewej ssw, tenzi rls, turtle. Ssw jak nowe. Rls umarł i chyba zabrał ze sobą do było pod nim. Turtle ładnie sobie tafluje. Dziwne że po pre kropelkowal, po właściwym (carchem 1900:1) tafelka. Ssw kropling elegancki. Pogoda deszczowa ale nie będę jak jakim amator jeździł brudnym po deszczu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Ściemniłem szyby Było dużo zastanawiania się nad tym tematem, jednak finalnie jestem mega zadowolony. Oprócz oczywistych plusów jak większa prywatność w środku i izolacja cieplna to na wyglądzie mocno dla mnie zyskał 12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @lukeu Jakich w % folii użyłeś? Daj foto od boku i po skosie z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Jak mam być szczery to zapomniałem ile %. Coś mi się kojarzy 40% i 20%, gość miał taki szablon i na tył była to przedostatnia "ciemność" a na przód dwa poziomy niżej. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Położyłem letniaka na lakier. Aplikacja i docieranie bajeczne. Wydajność bardzo duża. Wczoraj oczyszczanie Angelwax polish perfect cleaner 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi