D@ViD Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 19 minut temu, Crasher napisał: @D@ViD Ahhhh a który rocznik? Ceny części to pewnie niezły kosmos 74r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Szkoda, że takie fury mogę mieć co najwyżej w NFS: Porsche Unleashed pooglądać xD Swoją drogą polecam, fajna gra, zwłaszcza dla osób ze zbyt niskim ciśnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Żeby nie było, że spamuję... W sobotę miał miejsce rytuał mycia - taki raczej standardowy, ale baardzoo po całym tygodniu potrzebny - mnie i autu Miejscówka licha, ale akurat padało. Wprawne oko zauważy nowiutkie tarcze Potem wnętrze: I najważniejsze - jakiś rok temu pytałem na forum o mycie silnika. Nadszedł ten czas Vasco i Prick sobie pracują A ja aplikuję: Wyszło cuś takiego: 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @MMCzysci kierownica do obszycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Maruda Może kiedyś. Kiermany w F4 są tak podłej jakości, że znikają w oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @Crasher @D@ViD jak mogę wtrącić to 911 tylko wersja 993...się pamięta za gnoja jak się wzdychało do katalogu "Samochody Świata" Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @MMCzysci to uczucie kiedy twój samochód ma większy akumulator niż silnik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Całe 68 koni, istny szatan Ale 120/h bez większych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @MMCzysci znam ten ból, w Cordobie mam 67hp i lata po 150-160 jak prostej wystarczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Ja tam bólu nie czuje, wystarczy tyle. Jedyny ból, to ból uszu przy gwałtownym przyspieszaniu, trzycylindrowy diesel + mułowaty automat = earrape xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @MMCzysci mój ulubiony tekst o naszych dwmocnach prędkości: "od 0 do 100 - tak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 23 godziny temu, D@ViD napisał: @Crasher Mnie urzekła bardziej ta sztuka. 911 S Zmęczona bardzo, ale moje marzenie, to posiadanie takiego Porsche i powoli odnawiac. Jedynę co moge napisać to łezka w oku i NFS Porsche Unleashed czy jak to tam było, Porsche 2000 ? Wiecie o co chodzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 9 godzin temu, #kris napisał: @Crasher @D@ViD jak mogę wtrącić to 911 tylko wersja 993...się pamięta za gnoja jak się wzdychało do katalogu "Samochody Świata" To u mnie jednak "Polskie Porsche" obudziło zainteresowanie wcześniejszymi edycjami 911. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Jedynę co moge napisać to łezka w oku i NFS Porsche Unleashed czy jak to tam było, Porsche 2000 ? Wiecie o co chodzi993 i 996 Turbo wymiatają, razem z GT1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 W sobotę zalałem w końcu porządny olej. Dzięki @Vujek za doradztwo, silnik pracuje o wiele ciszej, jestem miło zaskoczony tym olejem. Standardowo umyłem również auto i zrobiłem kolejny kawałek korekty. Niestety przez to że mam twardy lakier strasznie długo z tym schodzi i robię po kawałku bo nie mam aż tyle czasu. Może wyrobię się w tym roku, chociaż wątpię niestety brak zdjęć z tego etapu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Smalcowanko przed zimą latwe nie jest gdy wjezdzasz na najgorszy bezdotyk w miescie, robisz na nim dekontaminacje i patrzysz jak kolejna zlotowka ucieka w bloto. Moj wąż ogrodowy ma wieksze cisnienie niz ten szmelc na clen way w moim miescie. Zenada... ledwo sie ruszam po drobrym crashu a tu jeszcze taki.... ehh biednemu zawsze wiatr w oczy i uj w dupe... czesciowo gold wax, czesciowo zymoll carbon. jak mnie nie strzeli to moze gdzies cos innego zarzuce dla porownania. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Pogoda nie sprzyjala ale udalo sie dosmalcowac wszystko. Niestety kregoslup juz nie pozwolil na porobienie zrjec dla porownania-czas pokaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @mefONE twoja kolekcja aut? @mefONE twoja kolekcja aut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Z doswiadczenia powiem, ze jak masz jakiekolwiek kolekcjonerskie auto, to nie powinienes sie tym zbytnio pucować tymbardziej na forum . Ani gdzie je trzymasz, ani ile sa warte. Zatem sa to auta w trakcie realizacji pod znajomego. obydwie hale sa pelne to musialem tam smalcowac. w tle przygrywala muza z lat 40tych i jakos ten smalec tanecznie sie roztarł jakby wlasnie do tej muzyki byl stworzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Serwis olejowy wykonany Standardowo oliwa Motul i filtry Knecht 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @mefONE mówisz o collinite? Miejsce wygląda bombowo, sam pracuje w miejscu gdzie towarzystwa dotrzymuje mi corvetta, viper, figaro oraz śnieszmy cube Ale teraz odpoczywaj chłopie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Ten co wykreował colniteby sie chyba przekrecil jakby sie dowiedzial, ze tylko na felgi zostal zarzucony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @Gesiu_15 na ostatnim zdjęciu widać, że idzie zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 29 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Auto ogarniete po wyprawie do Karpacza Zimówki zdjete i czekaja na nizsze temperatury a letnie z powrotem na auto Na koncu wleciał booster od aquy bo w sumie to od marca nic za bardzo nie kładłem na ten lakier 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Odpaliłem webasto i pojechałem do pracy. Niby nic, ale od dwóch miesięcy stało w garażu niejeżdzone. Dziś w nocy pod chmurką bo w garażu meble z Ikea do składania... Mam nadzieje że już jutro do niego wjade i się Beata zadomowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi