krzygaj Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 @Marcin1992 to mój "strój roboczy", do pielęgnacji aut na kolanach mam zrobione kieszenie do piankowych nakolanników. Niestety czasami trzeba robotę wykonywać na kolanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 @D@ViD jak wrazenia z pracy Enigma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 2 godziny temu, coded napisał: Wymywaleś enigmę czy kładłeś odrazu SV? Wymyte ipa 20% nie zrobiło to wrażenia na enigmie 4 minuty temu, Aivars napisał: @D@ViD jak wrazenia z pracy Enigma ? Mega mega pozytywne. Ważne aby były wolne przejazdy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 @krzygaj sam mam podobny. Przez kilka godzin dziennie w pracy też "ździeram" kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Mycie + ogarnięcie wnętrza w skodzie Mamy. Fotele wymagają prania, niestety czasu brak, więc zostały tylko odświeżone bonnetem. Na plastiki qd od kocha. Na dywanikach wylądował gummifix. Dodatkowo przygotowałem nowe zimowe opony do auta dziewczyny. Swoje auto tylko odkurzyłem - mycie planuje na środę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Szykowanie auta rodziców do sprzedaży. Jako że mało czasu wlatuje Water Gold, a na opony Binder UTCW 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasM Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Nie dziś, a wczoraj. W wielkim stresie nałożyłem moją pierwszą powłokę, kupioną na forumowej giełdzie od @Treys. Na stalówki na zimę. Felgi nowe, więc tylko przetarłem Shiny Garage Scan Inspection Spray. I teraz nie wiem, jak ocenić, czy samo nałożenie zrobiłem dobrze? Nałożyć drugą warstwę (Gyeon Q2 Rims) ? Czy też nałożyć Sonax PNS albo jakikolwiek wheelwax? PS. Oponami zajmę się kompleksowo niebawem. Przed założeniem na samochód, obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 2 godziny temu, Kuba95 napisał: qd Spoiler Do botoxu polecam atomizery fryzjerskie - są prima sort 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 No to jeszcze tylko tydzień i zaczynam test 7 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @Streat ja już wiem, to wygra jeśli chodzi o trwałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @D@ViD pewnie myslisz tak jak ja? Też obstawiasz Mr Fix'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @D@ViD pewnie myslisz tak jak ja? Też obstawiasz Mr Fix'a? [mention]Streat [/mention] będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Sonax PNS lub Aqua Potem Fusso z Aqua Booster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @D@ViD a juz myslałem że na MR Fixa stawiasz Co moge powiedziec po aplikacji to że MR Fix nic nie maskuje a jeszcze uwydatnia rysy, docieranie koszmar, ale moze odwdzieczy sie trwałoscia Reszta znana wszystkim po za ADS Graphenem wiec zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @Streat na zimę lepiej wybrać BH Finis czy DSW? Nie wiem na który się zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @Sodol Ja u siebie kładałem w październiku DSW i wytrzymał spokojnie do stycznia. W styczniu podbiłem QD i nadal było świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @D@ViD wiem wiem czytałem twoje posty i innych, i każdy chwali oba woski ale który wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 @Sodol nie wiem dopiero bede je testował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Żarniki wymienione na lepsze. Zobaczymy czy rzeczywiście takie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Dziś taka akcja. Kolega poprosił mnie czy umyjemy jego i moje auto żeby troche fejm mu podbić mowie spoko, wbijaj do Wroclawia. Mam bezdotyk na osiedlu i podziałamy Także tego.... Przedstawiam Wam Starszego Myjkowego @AreK i jego cudnego Forda Focus ST Pizdota mojego znacie @AreK zapraszam częściej P. S. Uwaga na na lakier przez przypadek (bo ciemno) wpadł qd GS Rims Detailer, zamiast GS Gloss Detailer 12 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Września 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Ciekaw jestem czy dzięki myciu z mistrzem, podbiję trochę tego fejmu 4 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 @AreK najstarszego Myjkowego w Polsce każdy zna - Ciebie Mam nadzieję że społeczność FKA trochę podbije Ci fejmu żebyś nie czuł się smutny.... Pomożecie? Pomożemy! Hah A tak swoją drogą... Dobre mycie nie jest złe. Mi od razu lepiej na serduchu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 @D@ViD @AreK Fajnie by było zobaczyć Was razem jeszcze raz. Np. w PSB z jakimś ciekawym okazem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 1 minutę temu, Pietras napisał: Fajnie by było zobaczyć Was razem jeszcze raz. Np. w PSB z jakimś ciekawym okazem Nie Kuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 @AreK przynajmniej już wszyscy wiedzą, na co zmieniłeś S3 @D@ViD bez pokrywek "jest ryzyko, jest zabawa" Ekipa na medal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi