Moderator Streat Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 W dniu 24.04.2019 o 11:45, peciu napisał: Może nie przy aucie ale dla auta. Postanowiłem nieco zabezpieczyć etykiety przed mokrą robotą. Poniżej etykieta, która trafiła na butlę WorkStuff. Do zabezpieczenia etykiet użyłem koszulki termokurczliwej, tutaj butla z naklejoną etykietą w koszulce przed obkurczeniem I po potraktowaniu opalarką Koszulkę na koniec docinałem ale zapomniałem cyknąć fotkę. A tak prezentuje się na shakerze po docięciu. Trochę odkopie temat Gdzie kupujesz te koszulki termokurczliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @Streat abc-rc.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Wczoraj mycie - dziś miał być powrót do domu - wszystko spakowane, ale żona zadzwoniła, że pada... więc z powrotem do garażu i czekamy aż przejdzie i wyschnie Spoiler Przy okazji urlopu zamontowałem halogen by przygotować się do mycia na sezon jesienno-zimowy - było tak - jest tak Halogen jeszcze nie testowany w boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @peciu a która dokładnie kupujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @Streat fi84 https://abc-rc.pl/product-pol-8368-Rurka-koszulka-termokurczliwa-PVC-O84mm-bezbarwna-1mb-szerokosc-135mm.html A co do tematu to może nie dziś ale w ostatnim czasie trochę się zadziało. Nowy nabytek żony (kolejny biały), lakier odświeżony i posmarowany Kotsos'em, na tworzywa wpadł Koch Plast Star, opony Binder Ulitame No i lampy, lewa miała sporo pęknięć Miałem wątpliwości czy uda się coś z tym zrobić ale wyszło całkiem fajnie, trochę bałaganu zostało po papierach (do poprawy) Cytryna dostała podnośnik otwierania maski I przy okazji malowania plastików obrobiłem dodatkowe gniazdo pod zapalniczkę A było tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @peciu przeróbka wyszła git. Jest dużo lepiej niż ze srebrnymi detalami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 6 godzin temu, peciu napisał: podnośnik otwierania maski @peciu to jest podnośnik dedykowany czy zamiennik? Gdzie kupiłeś, jakiś link jak możesz? Może być PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochen Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @peciu czym malowałeś plastiki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @keza na Facebooku jest człowiek, który oferuje taki zestaw do autka z hydro i bez, ja kupowalem wersję do hydro https://www.facebook.com/groups/CitroenC5Gielda/permalink/732399494177068/?sale_post_id=732399494177068&app=fbl Ogólnie to wszystko pasuje idealnie, jedynie w masce trzeba nawiercać 4 otwory żeby przynitowac mocowanie. @bochen malowałem farbą czarny mat DenBraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Sezon jakby nie patrzeć mamy jeszcze w pełni, więc zabrałem kilka wosków na smarowanko 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Sezon jakby nie patrzeć mamy jeszcze w pełni, więc zabrałem kilka wosków na smarowanko Powiesz coś więcej o sambie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @dareme89 Powiem krótko, bardzo fajny wosk - szczerze polecam! A więcej info tutaj -> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Dzis koncze korekte. Moze nawet jakis wosk poloze. Doszla do mnie paczka i czuje ze powinienem dzis go uzyc Tak na powaznie to poleci pewnie Prostaff albo fusso czy colnite. Ponizej 50tka na lampie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @mefONE czemu nie Zymol? Chyba, że to nie Twoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Prosze Cie do takiego ogora to i tak niezly temat odpalilem. Biorac pod uwage, ze tam gdzie byl uzytkowany dotychczas nigdy dwóch wiader nie widzial, to i tak ma teraz niezla rewitalizacje czy tam drugie zycie. Ja to ujme w ten sposob: ta mina jeszcze troche pocyka Dostalem go za inny projekt i musze zmonetyzować gnoja A$AP. Calosc za tego szczura planuje przeznaczyc na bezpyłową posadzke. Wiec cel szlachetny moralnosc wciaż mowi zepchnij to z gorki, ale quick flor jednak Mnie przed tym powstrzymuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @mefONE Proszę cię obracaj zdjęcia jak wstawiasz btw. dla mnie quick floor nie jest taki super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 33 minutes ago, D@ViD said: @mefONE Proszę cię obracaj zdjęcia jak wstawiasz btw. dla mnie quick floor nie jest taki super Ok. A co polecasz? QF tez jest kilka modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @mefONE Zapomniałem nazwy, ale coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Widzialem to u znajomego ale na moje bardziej sie kurzy niz QF tyle ze latwiejsze w czyszczeniu. Jesli moje spostrzeżenia sa bledne to prosze o sprostowanie. Myslalem tez nad epoksydem, ale jak znam zycie nim go ktos napisze dostane bana za off topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 pełna dekontaminacja, essence + c.quatrz lite. i kilka innych drobiazgów ogarnięte w 2,5 dnia wobec braku pomysłu i chemii "na mat" siadł Mc'Kees 37 z Fusso - priorytetem nie był wygląd a trwałość. chociaż różnica w wyglądzie przed i po naprawdę znikoma. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravo220s Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Położyłem tenzi quartz coatWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @Bravo220s zacne spodenki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Lampy w Astrze doczekały się polerowania, były już mocno sfatygowane. Na koniec siadł jeszcze DLUX. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @adi1509 papiery na mokro czy była jakieś na sucho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @audicoupe Na mokro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi