Dante05 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Malwin41 Tak. Zeszło mi z 30 min zanim ogarnąłem. Właściciel zdradził, że będzie je malować na czarno ale pod ten wzór niżej. @piotrek305 Robiłem dla niego także poprzedniego S-Maxa tego niżej.
Dante05 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 6 minut temu, Malwin41 napisał: Nagorsze jest to że za szprychami jest jeszcze ten rant i trzeba tam paluchy wkładać I tak też robiłem
Slovak Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 34 minuty temu, piotrek305 napisał: coś pięknego.. s-max tej i poprzedniej generacji to mistrz.. niby rodzinny van a zadziora ma.. za to uwielbiam forda Ale tylko z zewnątrz . Wnętrze Kugi II odrzuciło mnie od siebie ilością przycisków i przekombinowaną stylistyką.
buka Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Piękne są te smaxy, chyba najładniejsze rodzinne suvy.
Gesiu_15 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Dante05 rodzinne autko potrafi dobrze wyglądać jak się ładnie zrobi Piękne auto 1
Fredi88 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Godzinę temu, piotrek305 napisał: coś pięknego.. s-max tej i poprzedniej generacji to mistrz.. niby rodzinny van a zadziora ma.. za to uwielbiam forda Ja wręcz przeciwnie. Uważam fordy i ople za jedne z najnudniejszych aut na rynku, ale oczywiście każdy będzie miał swoje zdanie. Co nie zmienia faktu, że ten S-Max bardzo mi się spodobał. Znajomy kupił ostatnio galaxy z 2017r i całkiem fajne auto. S-max trochę mniejszy byłby dla mnie idealny bo dla mojej rodziny 2+west leon st bywa czasem za mały Jak minie ta cała pandemia to będzie się trzeba wybrać na jazdę próbną @Dante05 to jakaś specjalna wersja? St line czy coś takiego?
xadamx Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Przygotowałem letni pakiet do założenia na Lagunę. Po malowaniu na felgi wszedł Dlux, na opony Koch Plast Star.
Dante05 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Fredi88 nie jestem znawcą od Forda ale tak wygląda. Te wszystkie dokładki typu lotka, dokładki do zderzaków coś jak pakiet M w BMW.
Qlimaxss Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @xadamx Ja dopiero zacząłem ogarniać nowe laczki . W tygodniu wpadają nowe opony Na razie na szybko , zabawa z krążkiem do usuwania kleju po ciężarkach. Było ; Jest ; Docelowo wpadnie Rim ale jeszcze jeden rant muszę ogarnąć, tak to felgi w super stanie . 2
MMCzysci Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Kurcze, na tych felach Stilon naprawdę całkiem dobrze wygląda... zakładaj czem prędzej
Qlimaxss Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @MMCzysci Oj to prawda . Jeszcze chce dać listwy w kolor to będzie wyglądać jeszcze lepiej . No i eibach pro kit aby nie stał jak koza
Fredi88 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Popełniłem (nie)detailingowe mycie na 1 wiadro z racji, że samochód zakurzył się od nieużywania Ktoś mi zarzuci, że licznik cofałem... co miesiąc po 3-4 tys km a w ostatnim miesiącu jak 200km zrobiłem to cud... Smarta to w ogóle schowałem do skrytki na rowery Jako QD wleciał SG Ceramic Detailer, na opony B2B Polymer. Bardzo polubiłem ten dressing Szyby też SG PGC. Mycie to ADBL Snowball + zestaw Excede do kół/opon czyli UWC i T&RC Pozostaje czekać aż znów się zakurzy, pewnie za 2 tyg przy zmianie kół na letnie 5 1
Moderator Streat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 a ja dzisiaj skonczyłem polerke auta ahh to czerwone uni rysuje sie od patrzenia na nie... ale nie bede zabijał sie o każde ryski poniedziałek/wtorek odtłuszczanie i na to 2 warstwy aquy + booster Pochwale się wam moim taboretem detailingowym ktorego sam zaprojektowałem Zakochany w nim jestem, podczas polerki wszystko pod ręką i nie musze nigdzie wstawać z niego 5 3
maciek-drummer Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wczoraj przerzuciłem koła na letnie i obleciałem auto CarPro Ech2o. Jak ja mam teraz myć? Wlepiają mandaty na bezdotykach... 1
D@ViD Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 10 minut temu, Streat napisał: Pochwale się wam moim taboretem detailingowym ktorego sam zaprojektowałem a pomysł skąd bo znam gościa co takie coś wymyślił i sprzedaje więc.... 6 minut temu, maciek-drummer napisał: Jak ja mam teraz myć? Wlepiają mandaty na bezdotykach... Waterless i Rinseless smiali się co nie którzy, a teraz każdy będzie tak mył heh
Moderator Streat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Teraz, david2888 napisał: a pomysł skąd bo znam gościa co takie coś wymyślił i sprzedaje więc.... sam zaprojketowałem to a ten gościu co to sprzedaje wykonał projekt dla mnie a że pozwoliłem mu to sprzedawac to trafiło to do jego oferty
D@ViD Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Streat napisał: sam zaprojketowałem to a ten gościu co to sprzedaje wykonał projekt dla mnie a że pozwoliłem mu to sprzedawac to trafiło to do jego oferty a to ciekawe
Bare Shine Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Streat poprosze link do tego krzeselka piekna sprawa
Moderator Streat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Bare Shine napisz do https://www.facebook.com/michasiecieszy/ 1
JJZS.KAM Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Bare Shine napisał: @Streat poprosze link do tego krzeselka piekna sprawa Dla mnie też
Qlimaxss Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Streat A kiedy wpada sezon letni?? na Hondzinke
Moderator Streat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Qlimaxss moze w przyszlym tygodniu ale pewnie po świetach wpadnie
Qlimaxss Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Streat Czyli podobnie jak u mnie
DaV Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @marco80 twoja weekendowa maszyna ? Marzy mi się taka od dawna
Rekomendowane odpowiedzi