Moderator Domel Opublikowano 18 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 29 minut temu, GracjanS4 napisał: Witam wszystkich po dłuższej przerwie Witamy i zapraszamy jak za dawnych czasów Jak tam S4 ? Opowiadaj Panie. Foteczki relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Pierwsze mycie ręczne w tym roku i przy okazji mały tescik produktów tenzi :)Muszę przyznać, że szampon "kwarcowy" faktycznie powoduje bardzo mocny efekt hydrofobowy, co nie powiem pozytywnie mnie zaskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Co to za e60 tam soe chowa?;) wyglada troche m5 wrecz?;) pochwal sie, cudne autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Popełniłem mycie a żeby to uczynić poloczylem podróż do fikolandu wraz z mycie auta. A tydzień wcześniej wymiany eksploatacyjne czyli łożyska i mocowania amortyzatorów KYB oraz klocki i tarcze tył zimmermann I filtry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @audicoupe drzwi aż się proszą żeby zrobić korektę lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @Gesiu_15 całe auto się prosi o korektę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @audicoupe działaj Porób foty i pochwal się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Co to za e60 tam soe chowa?;) wyglada troche m5 wrecz?;) pochwal sie, cudne autka.To ojca 530d na chipie.. jest relacja w PSB chyba w 2014 albo 2015 robiłem jej pełną korektę.W ogóle to cud, że tam stoi.. w ostatniej chwili wujek z sąsiadami wypchnęli ja z płonącego garażu. Nie zostało by z niej nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @GracjanS4 jak się sprawdza TT-ka ? Szukam wersji 224km ,ale ciężko znaleźć dobrze utrzymaną. Masz wersję clubsport czy po prostu dodałeś rozporkę zamiast tylnych siedzeń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Uczę się vlogować, ale bardziej pod wystąpienia publiczne, dykcję, trenerstwo. Usłyszeć siebie i poprawić mowę Plus detailing = win-win Z góry przepraszam, ze wszelkie wpadki i liczę na konstruktywna krytykę. Męczyłem ten filmik od niedzieli i są miejsca gdzie niestety dźwięk został - nie wiem czemu ścięty Trudno. Pozdrawiam @BiałyGTi który i tak nie obejrzy bo nie ogląda YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @Domel przyjemnie się to ogląda. Masz spoko głos, dobrą dykcję. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ja bym tylko dodał od siebie, żeby w postprodukcji dźwięk przekonwertować na mono. Różnie zbiera Ciebie z mikrofonu i raz jesteś na obu kanałach słyszany a raz na jednym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Wszystko było spontanicznie, pierwsze kroki dopiero, mikrofon juz do mnie "leci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Mi się podobało, fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @Domel Zamawiałeś mikrofon krawatowy? Jak chcesz nagrywać i mówić w jednym momencie, to najlepiej najtańszy krawatowy z futrem, podpięty po prostu do telefonu i będziesz miał dobry dźwięk i bardzo "stały". No i najważniejsze najlepiej ustawić kamerę na statywie i nagrywać sekwencje, i na koniec zgrywać. Najgorsze co może być, to jak ludzie coś nagrywają i tak bardzo się skupi na czynności, że zapomina o nagrywaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 1 godzinę temu, Bliźniak napisał: Mi się podobało, fajnie wyszło thx 41 minut temu, lol19pl napisał: Zamawiałeś mikrofon krawatowy? Tak czekam na dostawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Jest spoko, fajnie się ogląda | a tak btw. nie myślałeś Wojtek żeby nabyć jakieś fajne aluski zimówki 16/17' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 3 minuty temu, Grzechu23 napisał: a tak btw. nie myślałeś Wojtek żeby nabyć jakieś fajne aluski zimówki 16/17' ? No właśnie chyba tak zrobię na następny sezon Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubsonke Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Dzisiejsze ogarnianie wnętrza Skody Octavii 2 po "robocie" i długiej trasie. Jedyne zdjęcia jakie mam w dobrej jakości, to boczek drzwi Nie była to łatwa robota, przelatujący deszcz co 30 minut skutecznie odstraszał od dalszej pracy, ale efekt jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Opłukałem po wczorajszej ulewie i osuszyłem. Niesamowite, że na zdjęciach tak ten zderzak sie odróżnia a na żywo tego nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilsky Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @Domel Może masz obiektyw z polaryzacją i dopiero widać na zdjęciach lub przez okulary z polaryzacją Świeżo odebrany od blacharza i lakiernika po strzale w tyłek. Ogólnie jestem zadowolony z naprawy i dobrania lakieru, wykończenie jednak do poprawy. Od razu poszedł na wstępne mycie żeby wypłukać pył po paście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nie zrobiłem a kupiłem, felgi praktycznie nowe przywiezione z Włoch, nie widać śladów przebiegu, żadnych rysek ani nic. Jutro zabezpieczeniem woskiem Fusso albo colli 476s niewiem co lepsze na felgi ? Znajomy miał je zakładać do siebie i wkitrał oponki, ale mu się do passata nie zgadzał rozstaw i oponki zdjął, a ja jutro zamawiam nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Zrobiłem serwis olejowy - płukanka STP, Penrite Enviro+ 5W30 z AR9100 1:30, oryginalny filtr oleju, nowy oryginalny korek spustowy. Zaraz idę jeszcze wymienić filtr powietrza i zamontować brakujące elementy, a potem zobaczę, czy słupek rtęci pozwoli na mycie, bo coś dzisiaj w nocy przymroziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan at Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 W koncu umylem autko po zimie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPZ Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Wczoraj kupiłem myjkę w lidlu i nie mogłem się powstrzymać przed sprawdzeniem. Pianownica Techkar + 100 Yeti + 100 IPA Następnie mycie na jedno wiadro, osuszanie i qd zmiksowany z innych qd i wosków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi