lol19pl Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 @Karbo Mam to dopiero od 4 godzin, ale jest spoko, przede wszystkim bardzo szybki asystent googla (w android auto mam po polsku, a normalnie w telefonie po angielsku). Ogólnie sam interfejs chodzi wolniej niż system w samochodzie, ale nie tak, żeby się jakoś denerwować. Ogólnie mam nawigację, z systemem informacji o korkach itp, ale po 1,5 roku z samochodem zorientowałem się, że praktycznie zawsze jak wrzucam sobie cel w nawigację, to też wkładam telefon, z google maps, a teraz już nie muszę wkładać telefonu w uchwyt, zajmować sobie miejsca. Jedyny minus dla mnie, to właśnie podpinanie telefonu kablem (mam usb typ c i jak na razie mam tylko jeden kabel w domu, do tego za długi i się plącze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 2 godziny temu, lol19pl napisał: Wprawdzie nie jest to mycie, ani modyfikacja mechaniczna, ale udało mi się aktywować android auto w samochodzie. A to jakieś większe problemy z tym są? Ja użytkuję AA od przeszło 2 lat. Specjalnie nie brałem navi fabrycznej bo aktualizowanie map uważam za bezsens w momencie kiedy mam Google Maps za free wrzucone na ekran w aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 @Fredi88 Renault uzyskało licencję google dopiero w 2017, a w samochodach jest dopiero w tych zamawianych po 1 kwietnia 2017. Nie da się zaktualizować normalnymi ścieżkami, bo renault twierdzi, że są różnice w hardware. Ale sam system to zwykły android, więc szybko sobie już poradzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Różnice przeważnie są w prądzie jaki płynie w złączu usb. W Mazdzie jest to samo. Zwykle złącze daje 1A. Jak się zamówi AA lub Apple car play to zmieniają złącze na 2A. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 @dareme89 właśnie dzisiaj się dowiedziałem, że żeby mieć apple car play, trzeba wymieniać usb, na nowsze. Jednak ja mam androida i nie zamierzam zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Trochę mniej kosmetycznie aje taki okres... Sol splukana i zregenerowany wysprzeglik bo zaczął płyn znikacWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 15 godzin temu, Dawid_Bojarski napisał: zregenerowany wysprzeglik Nie idzie do japońców nowego kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Idzie, aje jakoś zawsze wolę się pobawić, mimo że koszt nowego jest śmieszny :) Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Spoko rozumiem, też lubię dłubaniny Zapytałem z ciekawości bo jak szukałem koledze przewodu gumowego Filtr powietrza-Kolektor dolotowy do accorda VI to się ździwiłem bo nie da się kupić tego zostają tylko używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 A bo takich rzeczy się nie da bo to się nie psuje xD tak samo nie ma tarcz kotwicznych czy innych nietypowych rzeczy... Cos za coś :) Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 3 minuty temu, Dawid_Bojarski napisał: A bo takich rzeczy się nie da bo to się nie psuje xD tak samo nie ma tarcz kotwicznych czy innych nietypowych rzeczy... Cos za coś Jak nie Ten przewód z czasem przecież parcieje i robi się dziurawy co za tym idzie leci lewe powietrze a drgania od pracującego silnika tez nie pomagają, u siebie w e36 już to wymieniałem. Nowy oryginał około 100zł, tarcze kotwiczne tez wymieniałem na nowe oryginalne Wszystko dostępne od reki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 No Honda miala głupią politykę że części przestały być produkowane dla modelu w momencie wejście do sprzedaży... A ten przewód w Hondach nie parcieje, serio. O ile nic dziwnego się nie wydarzy to wytrzymuje spokojnie 30 lat, sprawdzone na wielu różnych które rozbieralem i dopoki tam nikt nic nie grzebie w postaci starych lpg czy innych pomysłów to to się trzyma idealnie xd Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 @Dawid_Bojarski wiele części można dostać w Japonii, Australii i USA. Z wysyłką wychodzi o wiele taniej niż zakup przez ASO Hondy w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wieeem, ale ostatnio nawet pytając o lusterko do preludy po kolizji nie było go już dosłownie nigdzie Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Dzisiaj to.............odśnieżyłem auto i podłączyłem aku pod prostownik. Po odśnieżeniu stwierdziłem że colli 476 jeszcze siedzi ............ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 konkret mycie, jak co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 @rygryss zima pozwoliła na zrobienie gifa :D? Daje sobie 10 min i tez jadę się umyć, nie będę gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 @397 , pogoda była fantastyczna... 4 pory roku, słońce, deszcz, wiatr, śnieg i na koniec mrozik- najważniejsze, że się udało jeszcze 3 testy ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 9 minut temu, rygryss napisał: pogoda była fantastyczna... 4 pory roku, słońce, deszcz, wiatr, śnieg i na koniec mrozik U nas dziś to samo. Najgorsze, że połowę drogi praca-dom toczyłem się na samym D bez gazu. Trochę lodowiska i miasto stoi w korkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wymieniony termostat Jutro mam nadzieje, że uda się w końcu umyć A do wiosny, trzeba zbierać grosz na blacharza i parę gadżetów mechanicznych i stylistycznych Edit: No i była dziś myjka grana Szkoda tylko, że po 20km znów nie mała ilość soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Lekkie płukanie syfu na myjce Przydało by się na 2 wiadra umyć ale pogoda daje dużo do myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 A gdzie śnieg??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Umyłem dzisiaj auto po 2 msc, zrobione jakieś 7k km. Więc ilość brudu spora, doraźnie płukanie na bezdotyku SG CO. Dzisiaj przy temperaturze jak zaczynałem to było +2 a jak kończyłem to już bliżej zera podchodziło bo całe mydliny etc zrobiły delikatną taflę lodu. Autko odżyło. Lakier zrobił się szklisty, zaaplikowałem SSW, pojechałem do trójmiasta, i jak już wracałem to jak zwykle zaczął padać śnieg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 5 minut temu, Michał82 napisał: A gdzie śnieg??? Zdjęcie jak śniegu było mało lub prawie wcale Sorry ale brak czasu żeby cokolwiek rzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @Gesiu_15 to niemożliwe, u mnie jest masa śniegu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi