Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A czy wersja Prostaff Water Protect kropelkuje jak gold czy faktycznie zrzuca taflą bo opinie są różne.
U mnie kropelkował
Opublikowano

Pytam bo mam Gold'a i pięknie kropelkuje - poezja. Ale znajomy do siebie szuka coś co taflą zrzuca i WP niby tak. Ale na kilku forach znalazłem opinie że kropelkuje. Więc teraz sami nie wiemy. Chyba puki nie kupi to się nie dowie. A jak w nim szklistość i wygląd vs. Gold.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile watergold nakładany jako QD realnie siedzi? Mam na aucie fusso i wrzuciłbym za jakiś czas na niego. Jakieś uwagi do takiej kanapki ? Jak dodam swoje + sąsiada qdeki to w sumie nie wystarczy dwóch sezonów żeby je położyć 😉 klęska urodzaju i problemy pierwszego świata

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jak byscie porownali Water golda z kazdemu chyba znanym SSW ? Nie chodzi mi o trwalosc ale efekt,polysk i zrzut wody,bo jak dla mnie SSW robi mega robote,moze byc jeszcze lepiej? 

Opublikowano

@menior Wczoraj próbkę Water Golda otrzymałem od @V1RU$ 🙂 
W sobotę zrobię test WG vs. SSW vs. Elixir vs. Botox. vs........... (myślę co jeszcze) 

• Lubię to 1
Opublikowano

Ja się nie mogę doczekać porównania WG z Infinity Wax Glass Canopy Liquid. Tak po cichu upatruję w Infinity godnego rywala. Mówię oczywiście tylko o looku bo trwałością Infinity na bank będzie dużo lepszy

Opublikowano
3 minuty temu, david2888 napisał:

@menior Wczoraj próbkę Water Golda otrzymałem od @V1RU$ 🙂 
W sobotę pachnę test WG vs. SSW vs. Elixir vs. Botox. vs........... (myślę co jeszcze) 

Brakowaloby mi czegos z carbauba do kompletu 

Teraz, Strus napisał:

Ja się nie mogę doczekać porównania WG z Infinity Wax Glass Canopy Liquid. Tak po cichu upatruję w Infinity godnego rywala. Mówię oczywiście tylko o looku bo trwałością Infinity na bank będzie dużo lepszy

Ja testowalem wlasnie ich rapid detailer i QDX,producent twierdzi ze Canopy to taka najbardziej trwalsza opcja,a QDX cos pomiedzy Rapid detailer a Canopy 

Opublikowano
Godzinę temu, Strus napisał:

@david2888 nie wyrobimy się niestety do soboty 🙂ale mogę podrzucić właśnie Glass Canopy do zestawienia

Jak chcesz mogę go wrzucić 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Adaszek96 napisał:

Hmm... może finale? 🙂

Tez mam,tez fajny ale jednak MD podbija nieco wiecej,zwlaszcza na tak zywych kolorach,efekt nieco inny niz typowy polysk syntetykow ale chetnie bym z nim konfrontacje zobaczyl 

Opublikowano

@ghost takie cos mam:

*Adbl QW

*Adbl QD1

*Funky Witch Botox

*Funky Witch Amulet

*Funky Witch Hipnotic Icon QD

*Detailers Magic Spray Wax Magic

*Kecav Yoga

*ProElite Gloss Max

*Prostaff Water Gold - wczoraj doszła próbka od kolegi z forum

Opublikowano

A ssw i elixir ? Z nimi miałeś WG zestawić. Rozumiem że to lista dodatkowa. A jeśli tak to dawaj ProElite bo reszta w większości znana i nudna do bólu

• Moderator
Opublikowano
3 godziny temu, david2888 napisał:

*Funky Witch Botox

*Funky Witch Amulet

*Funky Witch Hipnotic Icon QD

*Detailers Magic Spray Wax Magic

*Kecav Yoga

*ProElite Gloss Max 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Domel a Ty będziesz robił kiedyś test na zasadzie "Król połysku"? Z tym glossmetrem można się nieźle pobawić to raz, a dwa masz dużo kosmetyków i pewnie jak coś byś potrzebował do testu to byśmy dobrali jakieś próbki 😄

• Super 1
  • Moderator
Opublikowano
2 godziny temu, Arkeolowy napisał:

@Domel a Ty będziesz robił kiedyś test na zasadzie "Król połysku"? Z tym glossmetrem można się nieźle pobawić to raz, a dwa masz dużo kosmetyków i pewnie jak coś byś potrzebował do testu to byśmy dobrali jakieś próbki 😄

Dokładnie taki plan 🙂 Czekamy na start sezonu 😉

• Lubię to 1