gary Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Robota jak i sama fura.. Zazdro PS szkoda, że już się kupić nie da.. Jeździłbym jak głupi.. Miałem okazję na prawym i fura naprawdę zacna super konfig, podobno tylko szpery z przodu brakuje, ale tą podobno już można dokupić. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 kaskra1, antykorozja! W sensie baranek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Od grudnia do marca w garaż Na dojazdy jakiś wynalazek po taniośći:) Jakieś e36 co by bokami zimą polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 gary, No fakt samochód zacny, a ilość dostępnych modyfikacji tez juz jest wporzo. Nie przeszło mi to jeszcze przez myśl że brakuje mu szpery, może jak pojadę na tor (bo otwierają za dwa tygodnie w łodzi ) to będzie mi jej brakować. Wtedy rozważe zakup MegAnka też jest super, nie można o tym aucie złego słowa powiedzieć. Dodane po 1 minucie 34 sekundach: Franek, Tylko to auto jest stworzone do latania zimą. To nie pomnik będę dbał ale jeżdżąc codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 kaskra1, bardzo ładny kolor. Relacja też mega - super się ogląda!!! Szerokości, przyczepności i anonimowosci (sic!) życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverIN Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Przeglądając z wielkim zaciekawieniem Twoją relację, zauważyłam że chyba każdy produkt mógłby być idealny lub ulubiony - toż to dla nich wyróżnienie super relacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarDetail Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Świetna relacja, od daaawna nie było takich na forum. Foka też świetna! Zazdraszczam Recaro CS w środku Jakoś tak mi się kojarzyło, że już w Łodzi auto gdzieś mi mignęło się, bo kolor mocno niespotykany na naszych drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Wszystko już zostało powiedziane, dzięki za oldschool i przypomnienie kilku starych relacji ps. gaśnica nawoskowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 650184 PS szkoda, że już się kupić nie da.. Już go nie produkują? To był jakiś limited? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ad.am, Jakoś umknęło maq, Produkują tylko ponoć aktualnie 14 miesięcy oczekiwania w wielkiej Brytanii, a w Polsce wszyscy mówią zeby próbować za rok. Dodane po 1 minucie 1 sekundzie: CarDetail, No z tego co wiem w łodzi jedyna niebieska, wiec jest szansa że ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Stock na 2016 wyprzedany. Początkowo było tylko 78 egzemplarzy na Polskę sprzedawanych jedynie przez dealerów Forda mających tzw. Ford store (kilka salonów w PL). W zeszłym miesiącu został zwiększony przydział - o 20 albo 30 szt. Łącznie na 2016 jest około 100 egz. Te z zamówień z zeszłego miesiąca będą w Polsce na przełonie 2016/2017. Ja z Kacprem zamawialiśmy pod koniec stycznia 2016, odebraliśmy na początku czerwca - na dużym farcie bo reszta egzemplarzy, które były zamawiane z naszę pulą nie wiadomo kiedy będą w PL. Na 2017 przydział będzie pewnie taki sam - jezeli wogóle bedzie. No i pewnie 2017/2018 wersja limitowana i koniec produkcji. Tak to wygląda z nowym RS-em w telegraficznym skrócie. Na motoallegro są wystawione jakieś sztuki do kupienia ale ludzie przycinają na nich po kilkadziesiąt tys PLN. W zasadzie to żałuję, że nie zamówiłem dodatkowo oprócz swojej 1-2 sztuk i nie posprzedawałem zamówień z grubą przycinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mega relacja.. Łezka się w oku zakręciła i przypomniały się dawne czasy Arsenał masz profi, miejsce już ten fajne jest, fura zakupiona, nic tylko jeździć i myć Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Krzychu, Justyno, Franiasie, ja wiem, że Fordy lubią dawać się rudej (Transit dach w pierwszym roku zeżarty prawie cały ) , ale nie popadajmy w paranoję. To AŻ i TYLKO Focus, myślę, że i bez jakichkolwiek zabezpieczeń te 5-7 lat spokoju będzie. Nie wyobrażam sobie też kupowania jakiegoś parcha tylko do latania zimą, kiedy to najwięcej chcesz korzystać z mocy, napędu i palić ciapa pod Lidlem jak trochę śniegu się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Krzychu, Justyno, Franiasie, ja wiem, że Fordy lubią dawać się rudej (Transit dach w pierwszym roku zeżarty prawie cały ) , ale nie popadajmy w paranoję. To AŻ i TYLKO Focus, myślę, że i bez jakichkolwiek zabezpieczeń te 5-7 lat spokoju będzie. Nie wyobrażam sobie też kupowania jakiegoś parcha tylko do latania zimą, kiedy to najwięcej chcesz korzystać z mocy, napędu i palić ciapa pod Lidlem jak trochę śniegu się pojawi Egzakli , chociaż fiesta fabrycznie nie miała nic na progach, focus już ma progi i podłogę zabezpieczoną plus ta wykładzina na całej podłodze przeciw odpryskom(chyba wiedzieli że mogą być rajdy grane) To auto po lekkim deszczu fajnie odjeżdża tyłem, co będzie zimą pod tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Gratki auta, i roboty, znam tą "szydere" jak odbieram auto i sam je myje (rozkonserwowuje u dealera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Krzychu, Justyno, Franiasie, ja wiem, że Fordy lubią dawać się rudej (Transit dach w pierwszym roku zeżarty prawie cały ) , ale nie popadajmy w paranoję. To AŻ i TYLKO Focus, myślę, że i bez jakichkolwiek zabezpieczeń te 5-7 lat spokoju będzie. Nie wyobrażam sobie też kupowania jakiegoś parcha tylko do latania zimą, kiedy to najwięcej chcesz korzystać z mocy, napędu i palić ciapa pod Lidlem jak trochę śniegu się pojawi Spoko luz każdy traktuje auto inaczej i jak chce jak się człowiek nie przywiązuje do auta i go stać na zmiany to sobie je wymienia co 5 lat lub częściej i korzysta z niego ile się da Ja osobiście przywiązuje się więc zabezpieczam na tyle na ile mogę i ma wytrzymać ze mną do końca swoich dni, choćby miał i ze. 30 lat. A focus jest świetny choć poprzednik bardziej mi się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Trzeci raz oglądam tą relację - uwielbiam takich wariatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mnie się całe życie wydawało, że auto w pierwszej kolejności jest do jeżdżenia, a w drugiej do dbania... Dopiero lektura ostatniej strony tego wątku uświadomiła mi jak bardzo się myliłem. A serio, to ja bym na to spojrzał w taki sposób, że priorytet to jest zabezpieczenie auta przed wpływem szkodliwych warunków, ale nie izolowanie go od nich. To się da w miarę rozsądnie pogodzić, poprawiając fabrykę od spodu i stosując te wszystkie siuwaksy na nadwoziu. Wtedy piana, spłukiwanie, dwa wiaderka, spłukiwanie, osuszanie i jest glanc, a auto jest używane, a więc przydatne i dające radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Świetna relacja z Mega autem Miło się ogląda takie prace Szacun !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mega realacja fajnie się oglądało Auto też super. Bardzo inspirująca praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Bajera Fajnie się ogląda przygotowywanie dla siebie nowego auta, aż sie rozmarzyłem Będe wypatrywał na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Trzeci raz oglądam tą relację - uwielbiam takich wariatów Ja tak samo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykBmw95 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Piękna relacja jak i auto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Swietna relacja i auto Jakie zużycie UNC-Ra? I jakiej firmy msz ten klucz do kół i nasadki do przykręcania, bo wyglądają mega dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi