lolomanolo Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Takie pytanko, czy Interior QD i potem na to dressing nie pogryzą się? Oczywiście, że nie.
wobbjack Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Takie pytanko, czy Interior QD i potem na to dressing nie pogryzą się? Najpierw APC, później dressing a interior qd do odświeżenia Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2
Dystrybutor ADBL Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2017 Nie pogryzą się
daniel87 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 Wersja LE losiada jakieś właściwości antystatyczne Jak na okres zimowy to mam wrażenie, że strasznie przyciąga kurz...Pod nim zazwyczaj siedzi Duragloss 203...
Moderator Domel Opublikowano 22 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Bardzo lubię Interior QD LE, świetny na szybkie akcje. Nie zauważam po nim właściwości przyciemniających - także jak dla mnie to nie dressing - używam go i cenię bardzo za właściwości czyszczące, odświeżające wizualnie i zapachowo (wnętrze pachnie odświętnie ). Idealny na szybkie akcje. Przed odkurzaniem i QD: Po odkurzaniu i aplikacji: 50/50 Całość:
Patryk14 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Domel, aplikujesz go bezpośrednio na elementy czy na mikrofibre i potem w element wcierasz? Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 22 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 14 minut temu, Patryk14 napisał: aplikujesz go bezpośrednio na elementy czy na mikrofibre i potem w element wcierasz? I tak i tak, nie cackam się. Leci obficie i dobrze docieram. Nie lubie skromnej aplikacji zawsze psikam na bogato szczególnie jak sa takie stwardniałe "kosteczki" błota z butów dzieci - trzeba to dobrze z lubrykować
PiterG Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Moze nie@Domel ale aplikuje na fibre. Fakt,ze tutaj widac grubsze zabrudzenie. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 3 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Lubię ten produkt - idealny na szybkie "odkurzenie" 1 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Maja 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 mało kto wie ale nadaje sie też do delikatnego bonnetu :D.
Moderator Domel Opublikowano 4 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 20 minut temu, ADBL napisał: mało kto wie ale nadaje sie też do delikatnego bonnetu :D. i mebli
Tomas-sg Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Starej wersji bym nie użył do bonetu Zostawiłem dobre przez przypadek w aucie na dwa dni to "zapach" wyczuwalny jeszcze po miesiącu
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Maja 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 niektorym sie podobał. dla innych jest limited :).
paperson Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Hmmm...chyba się skuszę Potrzebuję czegoś do codziennej szybkiej pielęgnacji i odświeżenia plastików. Dodatkowo nie chcę "popsuć" matowego efektu jaki zostawił Gtechniq C6. Wg Was nada się Interior QD czy iść np. w DM IM?
powalla Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Popatrz na SONAX Xtreme Cockpit matowy 300ml za dosłownie kilkanaście zł , bo do codziennego ściągania kurzu jest świetny (mała butla wszędzie się zmieści) . W tych ADBL przeszkadzał mi zapach ( w LE mniej ) , a ten Sonax praktycznie pachnie tylko podczas aplikacji (zapach coś a'la new car ) , a potem znika i w sumie na tym mi zależało . Co do wykończenia , to zostawia naprawdę mat na plastikach. 1
Pływak Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 5 godzin temu, paperson napisał: Hmmm...chyba się skuszę Potrzebuję czegoś do codziennej szybkiej pielęgnacji i odświeżenia plastików. Dodatkowo nie chcę "popsuć" matowego efektu jaki zostawił Gtechniq C6. Wg Was nada się Interior QD czy iść np. w DM IM? Spróbuj sobie kokpit Matt od Tenziego. Dla mnie to bardziej właśnie detailer niż dressing. Mam i kokpit Matt i IQD jak dla mnie działanie podobne z tym, ze Tenzi ma mniej nachalny zapach. 1
Gość Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Hmmm...chyba się skuszę Potrzebuję czegoś do codziennej szybkiej pielęgnacji i odświeżenia plastików. Dodatkowo nie chcę "popsuć" matowego efektu jaki zostawił Gtechniq C6. Wg Was nada się Interior QD czy iść np. w DM IM?Tak się składa że ja mam właśnie położony C6 u siebie w aucie i przecieram go IQD. Mat zostaje także o to się nie martw.
Moderator Domel Opublikowano 12 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2018 W dniu 4.05.2018 o 08:06, ADBL napisał: mało kto wie ale nadaje sie też do delikatnego bonnetu :D. potwierdzam, sprawdzone przed chwilą ! Bajka ! żałuje że fot nie zrobiłem.
mihau12 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 planuję skusić się na interior qd, fajny filmik @Domel pytanko mam - aplikowałeś na szmatkę i później na praktycznie wszystkie plastiki, łącznie z kierownicą, rączkami, guzikami itp. nie pozostawia on żadnego ciągnącego się śladu od używania na rękach, ubraniach? chyba, że Ci to nie przeszkadza ja wręcz nie znoszę jak cokolwiek później zostaje mi na palcach.. taki mam defekt i raczej nie korzystam z niczego co coś pozostawia. wolę jałową powierzchnię ale kurcze coś bym psiknął na plastiki w aucie, tak żeby nie niszczyły się i nie przyciągały kurzu. i zero odpustowego połysku!
Moderator Domel Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, mihau12 napisał: pytanko mam Tak, myję nim całe wnętrze auta. Jest totalnie bezinwazyjny, odparowywuje momentalnie, nie przyciemnia, nie pozostawia żadnego nalotu, powierzchnie jest czysta i jałową, świetnie pachnie. Nie jest to dressing do wnetrza.
pablo15005 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Czyli dziala cos jak ADBL Interior Cleaner? Warto kupowac ten produkt jak mam qd?
mihau12 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 W dniu 1.08.2018 o 20:42, Domel napisał: Tak, myję nim całe wnętrze auta. Jest totalnie bezinwazyjny, odparowywuje momentalnie, nie przyciemnia, nie pozostawia żadnego nalotu, powierzchnie jest czysta i jałową, świetnie pachnie. Nie jest to dressing do wnetrza. przetestowałem i ... jak dla mnie rewelacja! faktycznie bezinwazyjny, zero jakiegokolwiek nalotu. ładnie odświeżone, ekstra efekt no i zapach jak dla mnie super! [zwykła wersja] że też wcześniej tego nie odkryłem 1 1
wobbjack Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 BonnetWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
lolomanolo Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 U mnie dał radę z 3 dniowymi plamami z Cuba Libre po kawalerskim. Jak zdawałem busa to chcieli mi dorzucić karę na pranie tapicerki foteli, ale 5 minut z iqd i zapytali gdzie to kupić po czym grzecznie odjechali 1 godzinę temu, wobbjack napisał: Bonnet Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1
kaktusPL Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Witajcie mam pytanie czy ADBL Interior QD jest tylko do tworzyw sztucznych ?? czy jak mam elementy obszyte skórą też mogę je tym przetrzeć ? ps QD Unlimited ma taki sam zapach ja yeti tropical night ?? dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi