Piotrek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Miałem już nic nie kupować, skończyło się jak zwykle Interior QD w poprzedniej wersji bardzo lubię głównie ze względu na łatwość użycia, usuwanie zabrudzeń, pozostawiane wykończenie zbliżone do fabrycznego. Zapach poprzedniej wersji dało się znieść, ale przy dłuższym użytkowaniu trochę drażnił Podczas użycia nowej wersji zrobiłem kilka zdjęć Przed i po "lift" Sam sprawca zamieszania. Interior QD pachnie teraz świeżymi perfumami z nutą słodyczy. Przypomina zapach białej zawieszki od Imao. Zmiana moim zdaniem na duży plus, zapach jest wyczuwalny ale nie drażni tak jak poprzednik Jest nowy atomizer, zmiana zdecydowanie na plus Do dzieła ... Nowy atomizer jest o wiele lepiej wykonany i moim zdaniem oszczędniej obchodzi się z produktem a przy tym robi bardzo równomierną mgiełkę Przecieram: No i efekty: Zmiana zapachu według mnie na bardzo duży plus. Szybkość działania, usuwanie zabrudzeń, pozostawiane wykończenie zostały na dotychczasowym, bardzo dobrym poziomie. Produkt kompletny, bez wątpienia polecam nową wersję
Fredi88 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], szybcioszek z Ciebie Też muszę kupić mimo, że starego pewnie z 80-90% jeszcze mam... ale ten zapach mnie cholernie ciekawi
grabek246 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Atomizer cieknie w miejscu styku z butla czy juz nie?
Piotrek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 [ref]Fredi88[/ref], [ref]grabek246[/ref], Potrząsałem, odwracałem "głową" w dół, przechylałem, nic nie cieknie
Emig Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], gdzie nabyłeś?
Piotrek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 [ref]Emig[/ref], U MXów byłem osobiście. Mają spory zapas, na oko kilkadziesiąt sztuk Edit: Widzę, że jest już nawet na sklepie: http://www.pielegnowacauto.pl/adbl-inte ... 500ml.html
Jarek_Cuma Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mnie się kończy butelka poprzedniego, a jutro mam nadzieję że dotrze do mnie paczka od Mx Nowicki z nowym i resztą fantów. Sam jestem ciekawy zapachu
Flock Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 ADBL w połączeniu z dressingiem poorsboy natural look robią robotę Używam i chwalę
zawisza Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 ADBL w połączeniu z dressingiem poorsboy natural look robią robotę Używam i chwalę IQD nie ściąga Ci natural looka?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Flock Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Szczerze to nie zauważyłem i nie zastanawiałem się. Po prostu poorsboya używam od lat i jestem do niego przyzwyczajony. ADBL korzystam w zasadzie do czyszczenia a poorsboy jako dressing
Gold_Car Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Przepraszam za pytanie ale czy jeśli kupię qd to czy nie trzeba używać dressingu wow od Adbl? Lub jeśli mam dressing to czy nie potrzeba qd? Qd służy tylko do odświeżenia a dressing do zabezpieczenia tak jak wosk na lakierze? Ps. Jeśli to zły temat to proszę o przeniesienie do krótkie pytanie... Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Ochlapusek Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Qd sluzy do biezacej pielegancji. Dressing tak jak to opisales mozna przyrownac do wosku na lakierze.
Moderator krd Opublikowano 17 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Działanie może i ok, ale na mój nos ten zapach perfum to przedobrzony
Arkeolowy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 39 minut temu, krd napisał: Działanie może i ok, ale na mój nos ten zapach perfum to przedobrzony mówisz o tej poprawionej wersji ?
Moderator krd Opublikowano 17 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 @Arkeolowy, o tej limitowanej. 1
Piotrek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dnia 17.06.2017 o 18:33, krd napisał: Działanie może i ok, ale na mój nos ten zapach perfum to przedobrzony Ej no Krzychoniusz, bo zaraz będzie, że koloryzuje i zapach nic się zmienił W porównaniu do poprzedniej wersji zapach jest o wiele łagodniejszy. Z resztą było na spocie jeszcze dwóch niezależnych "wąchaczy" którzy potwierdzili, że nowa wersja pachnie bardzo fajnie Po dosłownie kilku dniach używania zauważyłem niepokojącą rzecz związaną z opakowaniem. Butelka świeża, atomizer również z serii poprawionych, rozpyla bardzo dobrze, nie cieknie, ale ... No właśnie, znów coś niedobrego dzieje się z butelką
Bezet11 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nie wiem czy to żart czy poważnie tak sie dzieje
maciek-drummer Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Butelki IQD są jeszcze stare. Kupowałem równolegle Tire dressing i butelka mocno się różni na plus oczywiście
Piotrek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Niestety to nie żart, atomizer znów zasysa butelkę przynajmniej u mnie. Maćku wydaje mi się, że to nie jest kwestia butelki. Moje "stare" IQD ma taką samą butelkę, ale inny atomozer (ten poprawiony wersja 2) i mimo dużego zużycia nie wciąga. Teraz już dodawane są niby poprawione atomizery w wersji 3 i jak widać znów wciagają butelki tak jak te z wersji 1.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Piotrek, a spróbuj nacisnąć atomizer i przytrzymać w takiej pozycji. odpowietrznik działa przy pełnym wciśnięciu atomka.
Piotrek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 @ADBL Spróbuję przy następnym użyciu
Piotrek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dnia 20.06.2017 o 08:03, ADBL napisał: Piotrek, a spróbuj nacisnąć atomizer i przytrzymać w takiej pozycji. odpowietrznik działa przy pełnym wciśnięciu atomka. Sprawdziłem. Rzeczywiście butelka wraca do pierwotnej pozycji po naciśnięciu atomizera do końca. Ja często jednak nie wciskam do końca, chcąc użyć mniejszej ilości. Po prostu ostatni raz trzeba wcisnąć do końca albo odkręcić butelkę po pracy.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 No czyli sprawa sie szczesliwie zakonczyla mi w sumie tez wciagalo butelke ale nie naglasnialem sprawy poniewaz od razu przelalem sobie do mniejszej butelki a litrowka stoi ale fajnie wiedziec
Rekomendowane odpowiedzi