Chat Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 A u mnie w dwóch VW świeci jak psu... Mnie nie podchodzi. Wracam do zymola.
piepia Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Niestety tak jest, ze nie kazdy dressing bedzie wygladal dobrze na roznych plastikach A mi dzis pekl atomizer bo WoW zasechl w dyszy i za mocno przycisnalem...
Moderator krd Opublikowano 24 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Chat, przetestuj sobie Gtechniq C6. On też zostawi ładne, matowe wykończenie piepia, nie zgodzę się. PB NL świeci się wszędzie, GT C6 i SV Protecton Matt wyglądają wszędzie dobrze - matowo
Strus Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 integrale, dzięki bardzo. Zostaje u mnie PB bo skoro nie widać różnicy to po co przepłacać
integrale Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 integrale, dzięki bardzo. Zostaje u mnie PB bo skoro nie widać różnicy to po co przepłacać Nie ma sprawy. Nie wiem gdzie patrzyłeś, ale to WOW jednak jest tańszy.
Strus Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Pominąłem kwestię pojemności ADBL 45zł a PB 40zł i różnica 27ml więc faktycznie ADBL tańszy
kamilgt Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 natural look kosztuje 40zł? a nie 55?
drufi Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 kamilgt, na allegro. Poza "partnerami"
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 integrale, dzięki za wyjaśnienie kwestii cenowych oraz porównanie do pb
mario704 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 U mnie w mercu adbl mniej sie świeci niż NL
DaV Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 No nieźle. Właśnie szukałem czegoś co ładnie przyciemnia i mniej się błyszczy niż NL no i chyba znalazłem Btw ile wam ten bananowy zapach się utrzymuje?
dunga Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 DaV, W sobotę rano aplikowałem, niedziela wieczór jeszcze był delikatnie wyczuwalny.
mario704 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Generalnie mocno pachnie z butelki ale w aucie ledwo co,zwłaszcza jak masz jakiś odświerzacz Produkt wart swej ceny a gdyby był nieco gęstszy to już petarda
DaV Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 To i dobrze, że zapach wyczuwalny 1-2 dni bo akurat banan mi średnio leży Czas sie przesiąść z starego sprawdzonego NL więc złoże zamówienie. Dzięki za odpowiedzi
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 mario704, co złego jest w obecnej konsystencji? ciężko dogodzić każdemu ale u nas na pierwszym miejscu są właściwości produktu, dopiero później takie rzeczy jak właśnie konsystencja, zapachy, kolory (które nierzadko potrafią zmienić właściwości - więc dobór odpowiednich to spooooro pracy ) DaV, koniecznie daj znać jak wrażenia .
Piotrek Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Gusta i guściki, ale według mnie konsystencja jest jak najbardziej dobra. Można psiknąć na aplikator i aplikować tak jak gęściejsze dressingi, a gdy mamy do pokrycia większe/trudniejsze powierzchnie możemy użyć całej mikrofibry jako aplikatora. Efekt będzie taki sam, a praca szybsza/przyjemniejsza.
mario704 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja mam takie zboczenie po natural looku z tą konsystencją.Wolę poprostu jak preparat jest gęściejszy i nie trzeba nim psikać-dla mnie mniej problematyczna aplikacja.Interior wow przelałem do buteleczki po jakimś tam sprayu mojej żony żeby rozprysk nie był za duży i da się nim pracować , lecz tak jak mówię wolę gęściejsze preparaty
piepia Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Jak radzicie sobie z zaschnietym atomizerem w WOWie? Mi doslownie co chwile zasycha i mam z nim problem... Dopatrzylem sie jednej wady chociaz to pewnie tylko moje czepialstwo Dressing bardzo szybko schodzi z drzwi jesli trzyma sie na nich lokiec w trakcie jazdy. Po jednej trasie 200km juz go nie ma mimo ze byl nalozony pare dni wczesniej i mial czas zeby wyschnac. Dla porownania SG Apple zasycha na "skorupe" i nie zlazi w ogole no ale ten ostatni ma zupelnie inna konsystencje i dzialanie. Mimo wszystko zostaje przy ADBL
DaV Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Dam znać Wrzucę relacje + bezpośrednie porównanie z PB NL bo w końcu od tego jest te forum.
michulek Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja sie ostatnio trochę zawiodłem , zamieniłem pb nl na adbl wow ze względu na plamy jakie robiły sie na tapicerce po otworzeniu drzwi w deszczu. Dzisiaj patrzę a po adbl jest to samo... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FG400 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Dopatrzylem sie jednej wady chociaz to pewnie tylko moje czepialstwo Dressing bardzo szybko schodzi z drzwi jesli trzyma sie na nich lokiec w trakcie jazdy. Wynika, że ten produkt po prostu leży na plastiku i nie wnika w jego strukturę? Zostaję przy Koch Chemie Refresh Cockpit Care i Duragloss #201. W jednym sklepie polecili mi te 2 dressingi i faktycznie póki co niczego lepszego do wnętrza nie miałem.
piepia Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Wynika, że ten produkt po prostu leży na plastiku i nie wnika w jego strukturę? Dokladnie takie mam odczucie Nie potrafi zaschnac "na amen" i zrobic czegos w rodzaju powloki no ale chyba inaczej nie da sie osiagnac efektu lekko swiecacego Pisze tutaj jedynie o plastikach fordowskich. Nie wiem jak jest w innych.
DaV Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Wynika, że ten produkt po prostu leży na plastiku i nie wnika w jego strukturę? Raczej z tego, że jest na bazie wody.
FG400 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Wynika, że ten produkt po prostu leży na plastiku i nie wnika w jego strukturę? Raczej z tego, że jest na bazie wody. Wszystkie znane mi produkty do wnętrza są na bazie wody...
Viento Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 FG400, Ludzie kochani, plastik to nie gąbka. Jest tworzywem, które nie wchłania cieczy. Każdy dressing będzie na nim "leżał". Może "przyschnąć" ale na pewno się nie "wchłonie"
Rekomendowane odpowiedzi