HalskyYOOO Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Też jestem za wewnętrznymi. Może zrobić listę minimum osób które jest potrzebne do danego typu na zew i do wew naklejki? typu które w ogóle nie znajdą zainteresowania wywalić z listy i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jeśli mogę coś zaproponować, to z naklejek na tablicę brakuje mi po prostu reklamy forum... Jakiś duży napis www.kosmetykaaut.pl opatrzone logiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 MezusEwuni , wymiary jeszcze nie wiem, ale raczej w przedziale 10-15cm, nie chcę żeby były za duże, żeby odpustowo nie wyglądało. zdrowy_zab , myślałem o takiej, ale chciałem uniknąć powtórzenia, w samym logo jest już napis Kosmetyka Aut... Chyba, że jednak to ma sens to piszcie może dołożymy taki wzór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizak Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Myślę że na zewnętrzne byłoby więcej chętnych,sam bym takową sobie przykleil To z mojego szajsunga A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Chyba ze po prostu ładny napis Kosmetykaaut i po bokach logo, po polsku, patriotycznie. Osoby spoza naszego kręgu nie wiedzą co to jest "detailing" a chyba trochę chodzi o propagowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Pasi mi to a czy to będzie zew czy wew to mi to obojętne wiem już co wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jeśli chodzi o naklejkę logo KA (ta która jest już w sprzedaży) to zrobiłem ją od nowa, bo tamta miała inny font. Zrobimy ją wewnętrzną i zewnętrzną i chyba tylko z białym napisem. Czy z czarnym też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (ta która jest już w sprzedaży Jak się pytałem, dostałem info że aktualnie są niedostępne Ale taka naklejka bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Na tą chwilę mam wszystko gotowe do zamówienia, czekam tylko na "zielone światło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Jeśli chodzi o naklejkę logo KA (...) Zrobimy ją wewnętrzną i zewnętrzną i chyba tylko z białym napisem. Czy z czarnym też? Wydaje mi się, że wersja z białym napisem jest lepsza - tą z czarnym można odpuścić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Zakładając, że ktoś z jasnym/białym autem wybierze naklejkę na szybę, w takiej sytuacji naklejkę z czarnym napisem można odpuścić. Zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexsus Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Naklejka spoko, tylko co jak ktoś ma ciemne szyby, a chce ją przykleić z tyłu, a nie ma po prostu jak bo jest klejona ona od środka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 [ref=#ff3366]Nexsus[/ref], 672490 Zrobimy ją wewnętrzną i zewnętrzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexsus Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 [ref=#ff3366]Nexsus[/ref], 672490 Zrobimy ją wewnętrzną i zewnętrzną Dzięki wielkie! Nie doczytałem Kiedy można tego oczekiwać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czekamy na zgodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qob Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ok jest zgoda, także już niedługo naklejki pojawią się w sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Lovely:-) wiem juz jakie?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie odkurzacz za kwotę 300-400zł tylko do odkurzania, wymagania lekki, bezworkowy tzn filtr hepa lub zbiornik na brud, bez funkcji prania (mam piorący) no i najważniejsze żeby dobrze ciągnął cokolwiek by to miało znaczyć Ktoś coś poleci? Myślałem nad Karcherem WD3 ale może coś "gorszej" firmy z lepszymi parametrami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Czy znajdę coś lepszego obecnie w cenie do 400 zł niż KARCHER MV3 Premium / WD3 Premium? W MediaExpert jest za 313 zł. Głównie chodzi mi o auto i dom nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czech4 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Kiedy orientacyjny czas pokazania się naklejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Naklejki już zamówiłem, będą w przyszłym tygodniu. Muszę jeszcze tylko przygotować temat zamówień, chcę to zrobić w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saab1xx Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Posiadam odkurzacz karcher WD3, używam go do odkurzania samochodu, prania tapicerek, użytku domowego. Ma zaledwie 1000W ale naprawdę daje radę, moc ssania jak za te pieniądze jest naprawdę dobra. Zakupiłem go w Castoramie za 268 zł, dokupiłem do tego ssawkę do prania tapicerki, opryskiwacz ciśnieniowy i zdaje egzamin Do użytku domowego sie sprawdzi ale wada odkurzacza jest taka, że przez gabaryty jest dość wywrotny... Ale poza tym odkurzacz godny polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexsus Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ktoś coś o odkurzaczach marki Titan? Mam na stanie parę takich pt " Dry n Wet " więc myślę, czy by jednego z nich nie zabrać do użycia domowego? "WYGLĄDAJĄ' na przemysłowe, więc spytam tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam, wie ktoś coś o soteco wdl2 koala 429? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi