Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem za wewnętrznymi. Może zrobić listę minimum osób które jest potrzebne do danego typu na zew i do wew naklejki? typu które w ogóle nie znajdą zainteresowania wywalić z listy i tyle

Opublikowano

MezusEwuni , wymiary jeszcze nie wiem, ale raczej w przedziale 10-15cm, nie chcę żeby były za duże, żeby odpustowo nie wyglądało.

zdrowy_zab , myślałem o takiej, ale chciałem uniknąć powtórzenia, w samym logo jest już napis Kosmetyka Aut...

Chyba, że jednak to ma sens to piszcie może dołożymy taki wzór...

Opublikowano

Myślę że na zewnętrzne byłoby więcej chętnych,sam bym takową sobie przykleil

To z mojego szajsunga A5

Opublikowano

Chyba ze po prostu ładny napis Kosmetykaaut i po bokach logo, po polsku, patriotycznie. Osoby spoza naszego kręgu nie wiedzą co to jest "detailing" :) a chyba trochę chodzi o propagowanie.

Opublikowano

Jeśli chodzi o naklejkę logo KA (ta która jest już w sprzedaży) to zrobiłem ją od nowa, bo tamta miała inny font.

Zrobimy ją wewnętrzną i zewnętrzną i chyba tylko z białym napisem. Czy z czarnym też?

T3JWhAB.jpg

Opublikowano
Jeśli chodzi o naklejkę logo KA (...) Zrobimy ją wewnętrzną i zewnętrzną i chyba tylko z białym napisem. Czy z czarnym też?

Wydaje mi się, że wersja z białym napisem jest lepsza - tą z czarnym można odpuścić... :good:

Opublikowano

Zakładając, że ktoś z jasnym/białym autem wybierze naklejkę na szybę, w takiej sytuacji naklejkę z czarnym napisem można odpuścić. Zgadzam się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naklejka spoko, tylko co jak ktoś ma ciemne szyby, a chce ją przykleić z tyłu, a nie ma po prostu jak bo jest klejona ona od środka ?

Opublikowano
[ref=#ff3366]Nexsus[/ref],
672490 Zrobimy ją wewnętrzną i zewnętrzną

Dzięki wielkie! Nie doczytałem :)

Kiedy można tego oczekiwać :D?

Opublikowano

Panowie odkurzacz za kwotę 300-400zł tylko do odkurzania, wymagania lekki, bezworkowy tzn filtr hepa lub zbiornik na brud, bez funkcji prania (mam piorący) no i najważniejsze żeby dobrze ciągnął cokolwiek by to miało znaczyć :D

Ktoś coś poleci? Myślałem nad Karcherem WD3 ale może coś "gorszej" firmy z lepszymi parametrami?

Opublikowano

Czy znajdę coś lepszego obecnie w cenie do 400 zł niż KARCHER MV3 Premium / WD3 Premium? W MediaExpert jest za 313 zł. Głównie chodzi mi o auto i dom nic poza tym :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naklejki już zamówiłem, będą w przyszłym tygodniu.

Muszę jeszcze tylko przygotować temat zamówień, chcę to zrobić w tym tygodniu :idea:

Opublikowano

Posiadam odkurzacz karcher WD3, używam go do odkurzania samochodu, prania tapicerek, użytku domowego. Ma zaledwie 1000W ale naprawdę daje radę, moc ssania jak za te pieniądze jest naprawdę dobra. Zakupiłem go w Castoramie za 268 zł, dokupiłem do tego ssawkę do prania tapicerki, opryskiwacz ciśnieniowy i zdaje egzamin :) Do użytku domowego sie sprawdzi ale wada odkurzacza jest taka, że przez gabaryty jest dość wywrotny... Ale poza tym odkurzacz godny polecenia :)

Opublikowano

Ktoś coś o odkurzaczach marki Titan? Mam na stanie parę takich pt " Dry n Wet " więc myślę, czy by jednego z nich nie zabrać do użycia domowego? "WYGLĄDAJĄ' na przemysłowe, więc spytam tu.