Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Cześć do testów wybieramy: Grabek246 Shinekamcar Srebrzak Rychu Michał126 Swift Alfa47 Poprosimy Was o mail na adres goodstuff@goodstuff.com.pl z danymi do wysyłki + numer dla kuriera. Pozdrawiamy Zespół Good Stuff
Swift Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Testery wysyłaliście pełne? Dzisiaj dostałem, ale w ilości 1/4 i opakowanie mokre w środku. Chyba atomizer trochę luźny był, ale zapach czekolady
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Testery wysyłaliście pełne? Dzisiaj dostałem, ale w ilości 1/4 i opakowanie mokre w środku. Chyba atomizer trochę luźny był, ale zapach czekolady Cześć, były zalane mniej więcej w 1/4
Swift Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Czyli wszystko Czas zabierać się za test.
Michał126 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 O kurde, nie zaglądałem tu i się nie zorientowałem Dane poleciały.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 O kurde, nie zaglądałem tu i się nie zorientowałem Dane poleciały. Dotarło Jutro wyślemy Pozdrawiam
Alfa47 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Też dziś dostałem, i tak 1/4 butelki _ Zdążyłem zrobić tylko małe porównanie Z ADBL Interior WOW na tworzywach w Passacie B5 oraz BMW E46
Moderator rychu Opublikowano 28 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Testerek do mnie też dotarł
srebrzak Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Przepraszam za zwłoke ale rowniez dopiero co zauwazylem . Dane juz wyslalem mailem. Dziekuje i pozdrawiam
Grz3siek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Czy z okazji wprowadzenia Black Mamby w wersji Shine jest szansa na testerek dla forumowiczów? Jakby coś - jestem chętny, postaram się rzetelnie porównać z konkurencją (mam SG B2B, ADBL Tire Dressing)
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Czy z okazji wprowadzenia Black Mamby w wersji Shine jest szansa na testerek dla forumowiczów? Jakby coś - jestem chętny, postaram się rzetelnie porównać z konkurencją (mam SG B2B, ADBL Tire Dressing) Oczywiście testerki pojawią się, na pewno w temacie będzie stosowna informacja
SALWA Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 czekam ... na shine czekam z nieciepliwością
Moderator rychu Opublikowano 30 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Moje pierwsze wrażenia z użycia dressingu w dziale testy Wkrótce jakiś konkretny test i porównanie. PS: Letnie opony czekają na mycie i zabezpieczenie
Michał126 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 Mój tester także dotarł. Szacunek za formę - butelka i atomizer jak w produkcie do sprzedaży, tylko mniejsze Jak wykończę Panterę, to na pewno się przyda - np. na QD producentów, którzy przykładają do tego mniejszą wagę.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 Moje pierwsze wrażenia z użycia dressingu w dziale testy Wkrótce jakiś konkretny test i porównanie. PS: Letnie opony czekają na mycie i zabezpieczenie Dzięki! Black Mamba Shine ? Mój tester także dotarł. Szacunek za formę - butelka i atomizer jak w produkcie do sprzedaży, tylko mniejsze Jak wykończę Panterę, to na pewno się przyda - np. na QD producentów, którzy przykładają do tego mniejszą wagę. Dzięki Michał, tylko dobrze przepłucz
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Drodzy Forumowicze Przyszedł ten moment w którym szukamy chętnych osób do sprawdzenia naszego nowego dziecka Black Mamba Shine Szukamy 5 osób , które sprawdzą ten produkt
///MPower Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 W takim razie się piszę. Porównamy do "starej" Mamby 1. ///MPower
Michał126 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1. ///MPower 2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale )
Tommy Lee Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1. ///MPower 2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale ) 3. Tommy Lee
Malinek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1. ///MPower 2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale ) 3. Tommy Lee 4. Malinek
zdrowy_zab Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Na dniach będę aplikowal po raz pierwszy black mambe, więc mogę porównać z nią oraz B2b opona nowa, świeża. 1. ///MPower 2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale ) 3. Tommy Lee 4. Malinek 5. Zdrowy_zab
Administrator AreK Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1. ///MPower 2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale ) 3. Tommy Lee 4. Malinek 5. Zdrowy_zab 6. Ja nie chcę. Czwartkowa kawa wystygła
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1. ///MPower2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale ) 3. Tommy Lee 4. Malinek 5. Zdrowy_zab 6. Ja nie chcę. Czwartkowa kawa wystygła Małe opóźnienie Arek
Alfa47 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1. ///MPower 2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale ) 3. Tommy Lee 4. Malinek 5. Zdrowy_zab 6. Ja nie chcę. Czwartkowa kawa wystygła 7. Alfa47. Jakieś porównanie z ADBL by się znalazło
Moderator rychu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1. ///MPower 2. Michał126 (oczywiście "Mamba mat" dla porównania efektu i trwałości znajduje się w moim arsenale ) 3. Tommy Lee 4. Malinek 5. Zdrowy_zab 6. Ja nie chcę. Czwartkowa kawa wystygła 7. Alfa47. Jakieś porównanie z ADBL by się znalazło 8. Rychu; pogoda się popsuła i letnie opony jeszcze czekają na zajęcie się nimi
Rekomendowane odpowiedzi