Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witajcie!

Już niedługo premiera naszego nowego produktu Gecko's Slickness Clay Lube, mamy 3x 250 próbki do przetestowania, ktoś chętny?

Czy ktoś planuje glinkowanie w najbliższym czasie? Zależy nam na tym żeby test pojawi się w miarę szybko. Dlatego poprosimy o zgłoszenia osoby które mają czas i możliwości przeprowadzić taki test :ad:

Posted

Zainteresowany, lecz możliwości czasowe dopiero w kwietniu oraz w lepszych warunkach pogodowych :)

Posted

Autko bede robil za 2 tygodnie. Jak wam pasuje to z checia spróbuję ;)

• Dystrybutor
Posted
Zainteresowany, lecz możliwości czasowe dopiero w kwietniu oraz w lepszych warunkach pogodowych :)

Ok pasuje :) Poproszę dane do wysyłki na PW

Jestem zainteresowany testem. prześlę wiadomość pw :good:

Poproszę o PW z danymi :good:

Jestem zinteresowany

Z miłą chęcią Tadku znowu Ci coś wyślemy poproszę o dane na PW

Autko bede robil za 2 tygodnie. Jak wam pasuje to z checia spróbuję ;)

Poproszę o dane na PW

Miało być 3 testerów będzie Was czterech :)

• 3 months later...
  • Dystrybutor
Posted

Trochę u nas ostatnio cicho ale bardzo intensywnie pracujemy! Mamy dla Was do sprawdzenia produkt który lada moment wejdzie na rynek. Wolf's Protection Quick Wax ktoś chętny do sprawdzenia produktu? Szukamy osób które rzeczywiście przeprowadzą test ;) Dajcie znać jeżeli ktoś byłby zainteresowany!

Posted

Good Stuff, zobaczcie sobie w dział testy parę testów zrobiłem jeśli odpowiada mogę przeprowadzić test w wolnym czasie :) Mogę przetestować na moim golf III LC9Z lub na Peugot 206 :)

Posted

Czyli to jakiś quick wax? Nie ma problemu z testowaniem bo mam na czym. Jeszcze u siebie nic nie położyłem.

Posted

Właśnie ostatnio rozglądałem się w poszukiwaniu jakiegoś QW :D

Jeśli jest możliwość to chętnie przygarnę próbkę i potestuje :-]

Posted

Również chętnie przetestuję Quick Wax, każde zabezpieczenie lakieru "leży" u mnie tyle ile daje radę, więc sprawdzenie trwałości w pakiecie :)

Posted

Jak chcecie zobaczyć jak się trzyma Starego sreberka to mój transformer jest gotowy :)

zdjęcia są w testach waszego qd na końcu

Posted

Chętnie przetestuję... do wyboru lakier metalic fiata, czarna perła na clio, żółty akryl na Ibizie albo szary metallic na BMW ... sami wybierzcie pacjenta, ewentualnie mogę przeprowadzić test na jednym elemencie z każdego auta.

Wymogi testowe mile widziane na PW ;)

Posted

Bardzo chętnie przetestuję. Mogę porównać z tegoroczną nowością od rodzimego producenta, tj. quick wax od adbl. Mogę również porównać łatwość aplikacji w stosunku do waszego qd cheetah's speed, który również posiadam

Posted

Również byłbym chętny ale czarnej perły VW już jest zgłoszone kilka wcześniej także oddaje kolegom pole do popisu tym razem.. ;-)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Posted

Witam jak bedzie mozliwosc to rowniez jestem chetny na przetestowanie i zrobienie malej relacji zdjeciowej z efektów ....pacjenci to renault laguna 2 w granatowy kolor i srebrne clio 2fl .....troche tych quick wax sie przetestowalo i bede ciekaw waszej propozycji....pozdrawiam i zgory dziekuje

Posted

Ja również mogę się pobawić. Mogę porównać z QD Softa, BSD, Good Stuff i może coś jeszcze znajdę. Srebrne Clio i ciemnoturkusowa Laguna :D

Posted
Ja również mogę się pobawić. Mogę porównać z QD Softa, BSD, Good Stuff i może coś jeszcze znajdę. Srebrne Clio i ciemnoturkusowa Laguna :D

Porównywanie Quick Waxa do Quick Detailera to troche przesada :D

Posted

FaktyczniexD Nie zauważyłem że to wosk xD

Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka