Posejdon Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 @Domel o żesz ty Syberia
Moderator Domel Opublikowano 29 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 No, a jutro ma być jeszcze więcej....
powalla Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 4 godziny temu, Posejdon napisał: tuż po black friday Na giełdzie dziś masz ogłoszenie sprzedaży wełniaka CP w cenie jakby połączonego czarnego piątku i cyber poniedziałku
Posejdon Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 Godzinę temu, powalla napisał: Na giełdzie dziś masz ogłoszenie sprzedaży wełniaka CP w cenie jakby połączonego czarnego piątku i cyber poniedziałku Już go klepnąłem
rapmen93 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 Niestety rano zadzwonił kurier, że paczka nadana do mnie od GoodStuff jest uszkodzona i leci z niej jakiś pachnący plyn. Także mój tester szamponu wsiąkł w karton
paperson Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 @Domel między drzewami dwa czołgi stoją?
Posejdon Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 12 minut temu, paperson napisał: @Domel między drzewami dwa czołgi stoją? ten po prawej ma koła to raczej rosomak 26 minut temu, rapmen93 napisał: Niestety rano zadzwonił kurier, że paczka nadana do mnie od GoodStuff jest uszkodzona i leci z niej jakiś pachnący plyn. Także mój tester szamponu wsiąkł w karton Pewnie paka w tym busie w życiu tak nie pachniała
rapmen93 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 35 minut temu, Posejdon napisał: ten po prawej ma koła to raczej rosomak Pewnie paka w tym busie w życiu tak nie pachniała Zapewne ale z tego, co mi powiedział to nawet z magazynu jej nie wziął tylko od razu do mnie zadzwonił
Posejdon Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 6 minut temu, rapmen93 napisał: Zapewne ale z tego, co mi powiedział to nawet z magazynu jej nie wziął tylko od razu do mnie zadzwonił Jasne jasne a rosomak stoi w śniegu i zawija je w sreberka
rapmen93 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 26 minut temu, Posejdon napisał: Jasne jasne a rosomak stoi w śniegu i zawija je w sreberka Dla mnie to bez znaczenia, szkoda tylko 250 ml szamponu. Hałas był ogromny jak do mnie dzwonił, co prawda paczka mogła się uszkodzić w drodze na magazyn. Mówi się trudno, kupię sobie na takie rzeczy niestety firma GoodStuff ma mały wpływ
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 @rapmen93 Niestety takie sytuacje się zdarzają, chociaż dosyć rzadko. Tak jak wspominaliśmy wyślemy kolejną próbkę ale to już po weekendzie. Dobrze ,że to Bumblebee a nie Piranhia
Fredi88 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 3 minuty temu, Good Stuff napisał: Dobrze ,że to Bumblebee a nie Piranhia Właśnie że nie... szkoda że to nie piranhia. Może jakby tak jednemu, drugiemu rzucającemu paczkami rozlał taki deiron na pace, albo na siedzeniu w kabinie, bo i tam czasem paczki wożą to by się nauczyli że się nimi nie rzuca.
audicoupe Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 50 minut temu, Fredi88 napisał: Właśnie że nie... szkoda że to nie piranhia. Może jakby tak jednemu, drugiemu rzucającemu paczkami rozlał taki deiron na pace, albo na siedzeniu w kabinie, bo i tam czasem paczki wożą to by się nauczyli że się nimi nie rzuca. to by wyskoczyli tak szybko z tej kabiny jak by zobaczyli anakonde a nie poczuli piranie hi hi
rapmen93 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Tak to już jest. Nie ich własność, więc co im zależy. Pracowałem ponad trzy lata a magazynie i sam widziałem jak kurierzy obnoszą się z paczkami jak je od nas odbierali... Czasami sam oferowałem, że te paczki ułożę na busie. A pakowaliśmy też w nich bańki z olejami do pomp próżniowych 5 litrowe więc rzucanie nimi to nie był dobry pomysł . @Good Stuff zatem czekam dalej
Michał126 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dostałem SMSa od firmy DHL, że przyjedzie kurier z paczką. Raz do mnie dzwonił jakiś numer, ale nie mogłem odebrać... A to był ewidentnie kurier. Jesteśmy już na "cześć", ale numeru sobie nie zapisałem, więc nie oddzwaniałem, myśląc, że niech zadzwoni później... I tak już miałem rozstrzygać co z tą paczką, a jak mama poszła po chleb, to okazało się, że kurier ją zaniósł do spożywczaka naprzeciwko. Także od dzisiaj mam swój egzemplarz i składam wyrazy uznania za zapach z butelki, który jest... bardzo apetyczny. Mycie po odwilży.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Michał126 Fajnie ,że paczka się odnalazła Staraliśmy się ,żeby zapach był...apetyczny
rapmen93 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Nareszcie i ja otrzymałem swoją porcję szamponu. Tym razem paczka nawet w najmniejszym stopniu nienaruszona. Zapach szamponu-brak słów, po prostu coś niesamowitego. W weekend jak tylko pogoda pozwoli to od razu testuję.
Moderator Domel Opublikowano 6 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ja też dziś dostałem Zapach bardzo przyjemny a ta miareczka na szamponik - rewelacja-innowacja Ja wiem, że w dodo też miałem - ale ja mówię o polskim produkcie Wielki plus !! GOOD STUFF !!
D@ViD Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Też od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem tego szamponu. Zapach i ogień, no i ta miarka to jest to czego mi brakowało w każdym szamponie. Pozostali bierzcie przyklad z @Good Stuff
Tomas-sg Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Dla mnie miarka to żaden bajer oczywiście mówię tylko o sobie. Nigdy ale to nigdy nie odmierzam szamponu... A nawet gdyby to miarke zgubilbym już po drugim użyciu
Kozaa Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Testerka nie udało się otrzymać, więc zakupiłem dla siebie pół litra i postaram się wrzucić na weekend jakiś test tego płynnego biszkoptu. Nie jestem pierwszy, ale ten zapach: ahhhhh....
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dzięki Panowie za informację Miłego użytkowania Pozdrawiam
Balzac Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 @Good Stuff ta butelka 250ml rewelacja. Zapach fajny. Największe wrażenie zrobiła butelka taki mały ekskluzywny produkt. Dobra robota Panowie.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 @Balzac Dzięki! Takiego określenia jeszcze nie słyszałem ale bardzo miłe
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Pół roku nic tu nie pisałem w związku z testami No ale doczekaliśmy się, czas pokazać nasze kolorowe perełki szerszej publiczności. PINK i MINT BEAR Kto ma ochotę napisać kilka słów? Wymagania? Test w ciągu tygodnia. Wpisujcie się w następujący sposób: 1. XXX, myjka + PA. PINK 2. XXX , Pianownica ręczna, MINT 3. XXX, myjka + PA. MINT ..... Czekamy na Wasze zgłoszenia, wybierzemy kilku chętnych Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi